Chlpáči a iné
Raduza ať se Vám spolu daří!
Patří to asi spíš do stížností.. hospoda u kempu má dnes zavřeno. Pes se mnou odmítl jít do centra (asi 10 minut chůze). Tak jsem se těšila poslední večer na jídlo a sklenku vína... tak dřepím u stanu ![]()

Díky.
Na chate je Friga nejstastnejsi ![]()

Friga vidím louku, stromy, vodu. Co víc si přát! Super to má.
FrigaČoveče, ani se jí nedivim;)
Friga tomu rozumím, tam by se mi taky líbilo.
barbucha on je fakt dokonalý zlatíčko ![]()
Zina ano, já v případě jakýchkoli rozhodnutí vždycky beru v úvahu co pes. Neodstěhovala bych se, pokud by nemohl se mnou, ať by mě to stálo cokoliv.
Mam to uplne stejne.
Jsem rada, ze jste adoptovali z utulku ![]()
To je vidět. Je to skoro dojemný, jak tam tak vděčně stočenej spí ![]()
Já byla pevně rozhodnutá si příště (Poppy je 11, málo platný... i když doufám v ještě nějakej pěknej čas) vzít nejstarší a nejmíň chtěnou vobludu z útulku... než mi do toho milostpán hodil vidle pravě, že Poppy je definitivně naše poslední...
barbuchaVůbec nevím, jestli si někdy pořídíme dalšího psa, protože když všechno půjde ideálně, budeme mít Minnie do nějakých 70, 73 let. Dala bych pak hezké poslední roky nějakému stařičkému útulkáči, kterého nikdo nechce, ale bůhví, jak budeme zdraví/nemocní a kolik budeme mít energie. Třeba to milostpán přehodnotí.
Raduza tyhle srdcovky jsou proste nej ![]()

Potrefenáhusa Naše čiči včera uvízla na sousedově 3D plotě, sambo jí musel jít sundávat, nemohla dolů, sice si dolezla po pár pokusech o pár metrů na konec plotu, ale tam jí čekal rozcestník na další dva tyto ploty a to už teda byla poměrně zoufalá... Jeden soused na tom plotě ohnul drát, aby měla jeho kočka prulez, ale ten druhej mu to zandal.. Tak jsem říkala, že počkám až pojedou na dovolenou a pak jí tam dám dřevěné prkno nahoru aby tam chodila jak po mole, s argumentem, že jsem ten jejich plot taky z poloviny platila a ted mi tam akorát tak vázne kočka:D!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje