Kokoska prej i koza vyplivuje
koza je legrační. Sežere švestky, pak si lehne do klidu, přežvykuje a pecky plive. ![]()
Kokoska prej i koza vyplivuje
koza je legrační. Sežere švestky, pak si lehne do klidu, přežvykuje a pecky plive. ![]()

Surikata.

Gekon se rozhodl svléct ![]()
Je sice už doma dcera, která ho zná déle, ale že se bude svlékat jsem poznala dřív než ona, a to ve mě moc důvěry nevzbuzuje.
Držte palce. sice by to měli zvládnout sami, ale z chovných stránek nám, že se to může taky všelijak pocuchat.
Áďa dnes dostala první antidepresiva, neb noční stesky nepřestávají. Za pár dní to budou 3 měsíce co Ebinka umřela a noci jsou stále příšerný, od tý doby jsme se nevyspali. Držte prosím pěsti i palce, počítám ještě tak týden než to zabere...
A dnes jsem dostala kontakt na paní homeopatku, tu asi taky využijeme.
Momentka z veteriny. Zatímco Tymián se zoufale snaží uprchnout, Medík převzal vládu.

My už máme za sebou koupání gekončíka. ![]()
Příští týden se jich zbavíme, myslím, že se mi celkem uleví.
Žerou nejak na střídačku, teď problémy se svlékáním. Muz říká, že jsme je dočista rozmazlili.
continuity Jak probíhá koupání gekoncika?
Raduza no nesvleknul dvě tlapky. Přeneses ho do misky s dvěma centimetry vody, aby se ta stará kůže odmocila. On se víc nenamoči, pár minut se vůbec nehnul, když jsem kolem něj chodila s pinzetou, chtěl aktivně ven, ale operace se naštěstí povedla rychle.
Musíš jít na to opatrně, aby se nevylekal a neodhodil ocas - tento konkrétní už na podle mne má regenerát, takže ten třetí by narostl kdovijak.
continuity no to je operace teda. ![]()
continuity Zlaty prevlikani kudlanky, ta to da sama. Ale gekona bych u toho chtela videt:)
Catherinne A myslis, ze Ada je uz na novou partacku moc v letech? Nejaky klidny plemeno mam na mysli. U nas zadny kocici styskani nebylo, ale pomerne brzy prisla kartouzska nadhera. Rozdil mezi nima je ale jen 7 let. Drzim palce![]()
Catherinne zkusila jsi Martinu Načeradskou, specializuje se na kočky (a psychologii koček)?
continuity Teda dítě do mě furt hučí, že chce ještěrku, ale teda představa, jak z ještěrky odmáčíme starou kůži je velkej argument proti! ;)
DruI tak hada, ten náš se svlika sám a bez pomoci ![]()
DruI tak oni by to měli teoreticky zvladnout sami, akorát potřebuji vlhký úkryt a to mi teda sebou nedali. Mají kokosové skořápky a sice jsem je vlhcila, ale očividně to nestačilo.
mirajo no vidíš, já o to divadlo ani tolik nestála a bylo mi dopřáno.
ale pokud se začne svlikat i ten druhej, což se nedá vyloučit, prý to mají nějak synchronizované, nafotim ho.
Nevím jak to mají jiné plazy, ale gekončíci tu svlečku sežerou. Trvá to celé několik hodin a většinu si vyřešil v úkrytu.
Asi ho to vyčerpalo, spí už druhej den.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.