Par fotek z podzimnich prochazek

Par fotek z podzimnich prochazek

Friga
krasny
My jsme ještě našly jednu pampelišku ![]()

A včerejší nahřívání kožíšku

Potrefenáhusa
ja mam tohle obdobi moc rada, barevne listy a takova jako melancholie, ten pocit neumim popsat
Potrefenáhusa ty videa jsou dost často fake.
Tak ale těm s buldočkama docela věřím! Každej buldoček si o sobě myslí že je doga, to je prostě fakt ![]()
Dneska jsem potkala úžasnýho psa. Tělo i s nožičkama jasnej jezevčík, na tom hlava typickýho středního knírače a uši snad z vlčáka
Jak tohle dokázali? ![]()
barbucha švédská trojka? ![]()
Pan Tymián si užívá posledních paprsků.

A Medík pohodlí gauče.

barbucha tak oni psi nejsou blbi..nekde jsem cetla o pripadu, kdy si roztouzeny jezevcik namanevroval svou dlouhonohou vyvolenou k plotu a vyskocil si na podestu.. ![]()
SunEclipse Jj, nebo si velká fena klidně lehne
SunEclipse jojo, Terk si takhle našteloval vlkodavku ke schodům, ale měli smůlu, protože jsem je u toho dopadla
Zina děkuji. Tak nějak bych si to představovala - že u toho musí být oba a bude to chvíli trvat. Bohužel mám pocit, že je spíš představa, že to má jít hned a fyzický trest je cesta. Nejsem nadšená z toho, že na něj vybíhá, ale jsem tam tak na víkend jednou za měsíc a v domě se potkat nemusí.
Kocour se ho myslím vyloženě nebojí, klidně se cpe do kuchyně i když ví že je tam pes. Nebo mu projde půl metru od čumáku (zase do kuchyně) když pes chrní. Akorát pes má sebeovládání blízko nule.

bublifuk Je nádhernej, a i tu hnědou má takovou pěknou, a to není pravidlo. Kolik mu teď je?
Jinak trvat to chvíli bude, u obou mých flatů byla kočka asi nejtěžší, jakože už jsme měli odvolání od srnky i zajíce a kočka přes cestu byla pořád problém. I teď za ní občas Cid tak jako pracovně popoběhne, když nějakou zbystří dřív než já, ale už v tom není žádná verva.
Jestli se kocour nebojí, tak je to plus. Fyzický tresty ať si navrhovatelé aplikují na sebe.
Děkuju, má šest. Je takový hodně tmavě hnědý, akorát v létě světlá.
Když ví, že držím druhej konec vodítka, tak se tváří jako zenový mistr a zajíci mu můžou hopkat pár metrů před čumákem.
bublifuk Já jsem zaregistrovala tu stopovačku :-D. Ale jestli dokáže být zenový mistr, když držíš vodítko v ruce, tak to s tím sebeovládáním není tak špatný. Nemohl by za sebou tahat nějaký kratší vodítko i ve chvílích, kdy budete trénovat s kocourem?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.