Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline RoSa
10003 příspěvků moje polička 10. dubna 2026 19:23

stes

hledej "krematorium" pro zvířátka... kamarádka říkala, že tady někde v Praze jsou, Počernice? Měcholupy? nebo kremaci nechceš a radši ten hřbitov? a existuje ještě? býval v Troji...

Offline stes
8919 příspěvků moje polička 10. dubna 2026 19:25
Reakce na RoSa:

stes

hledej "krematorium" pro zvířátka... kamarádka říkala, že tady někde v Praze jsou, Počernice? Měcholupy? nebo kremaci nechceš a radši ten hřbitov? a existuje ještě? býval v Troji...

​to jsem hledala..krematorium...je jich víc,tak jsem dotaz myslela tak, jako konkretni firmu

Offline RoSa
10003 příspěvků moje polička 10. dubna 2026 19:26

stes tak ona byla s tou co píšu spokojená - ale název nevím... oni snad přijedou kamkoliv

Offline AnitramH
příspěvků moje polička 10. dubna 2026 20:02

Kerberos krematorium ve Strašnicích, řešili jsme v lednu, vyzvedli u veterináře, urničku poslali poštou. 

Offline stes
8919 příspěvků moje polička 10. dubna 2026 20:58
Reakce na AnitramH:

Kerberos krematorium ve Strašnicích, řešili jsme v lednu, vyzvedli u veterináře, urničku poslali poštou. 

​dekuju

Offline Catherinne
10715 příspěvků moje polička 10. dubna 2026 21:39

stes je mi to moc líto

Můžu rovněž doporučit Kerberos, pro Ebbinku si přijeli domů, urničku jsme si vyzvedli za pár dní. Chování bylo milé a vstřícné.

Offline AnitramH
příspěvků moje polička 10. dubna 2026 21:44

stes

Je to smutné, držte se.

Offline stes
8919 příspěvků moje polička 11. dubna 2026 00:02
Reakce na Catherinne:

stes je mi to moc líto

Můžu rovněž doporučit Kerberos, pro Ebbinku si přijeli domů, urničku jsme si vyzvedli za pár dní. Chování bylo milé a vstřícné.

​děkuji. Musíme to v týdnu dořešit....nevim,jestli to dovedu.

Offline stes
8919 příspěvků moje polička 11. dubna 2026 00:03
Reakce na AnitramH:

stes

Je to smutné, držte se.

​děkuji.

Offline Samantha
3241 příspěvků moje polička 11. dubna 2026 05:34
Offline Raduza
příspěvků moje polička 11. dubna 2026 10:11

stes drž se

Offline Catherinne
10715 příspěvků moje polička 11. dubna 2026 10:13

stes je to hrozně těžký, vím. Ale zvládneš to, pro ni/pro něj. Nejhorší je ten odvoz. Když jsme pro ni šli, tak jsem se vlastně těšila, že bude zase s námi doma.

Máme ji v keramickém srdíčku. Čtvrt roku s námi to srdíčko chodilo i spát, přes den bylo na sedačce u polštářů a vlastně až okolo Vánoc, po více než půl roce, kdy přišlo hodně lidí, jsme srdíčko dali jinam, ale pořád na něj vidíme. Já si ji často vezmu večer do klína, to srdíčko se moc příjemně hladí, je mi tak dobře.

Brzy to bude rok, ale pořád mi strašně chybí a pořád to hodně bolí. Ebby byla prostě moje životní kočičí láska . A tečou mi slzy jako hrachy často, i teď. Drž se.

Offline stes
8919 příspěvků moje polička 11. dubna 2026 11:12
Reakce na Catherinne:

stes je to hrozně těžký, vím. Ale zvládneš to, pro ni/pro něj. Nejhorší je ten odvoz. Když jsme pro ni šli, tak jsem se vlastně těšila, že bude zase s námi doma.

Máme ji v keramickém srdíčku. Čtvrt roku s námi to srdíčko chodilo i spát, přes den bylo na sedačce u polštářů a vlastně až okolo Vánoc, po více než půl roce, kdy přišlo jodně lidí, jsme srdíčko dali jinam, ale pořád na něj vidíme. Já si ji často vezmu večer do klína, to srdíčko se moc příjemně hladí, je mi tak dobře.

Brzy to bude rok, ale pořád mi strašně chybí a pořád to hodně bolí. Ebby byla prostě moje životní kočičí láska . A tečou mi slzy jako hrachy často, i teď. Drž se.

​Uf...Hagimu bude v létě 19. Spi s námi v posteli odjakživa. Poslední dva dny zůstal na gauči.  A včera jak kdyby neco tušil,  přišel do postele a lehl si mi na prsa a tak jsme usnuli. Už zase řvu. 

Offline MP Marge
6808 příspěvků moje polička 12. dubna 2026 03:26
Offline barbucha blogger
35293 příspěvků moje polička 12. dubna 2026 13:01

stes 

Drž se. A přej mu to usnutí u tebe - když už, tak je to ta lepší varianta

Offline barbucha blogger
35293 příspěvků moje polička 12. dubna 2026 13:04

My zrovna předevčírem zaboha nemohli vzbudit Poppy na večerní venčení, milostpán na ni navlíkal postroj jak na kus hadru... a furt nic. No krve by se ve mně nedořezal, nakonec je jí už 12, u buldočka slušnej věk... Stáli jsme nad ní jak dva solný sloupy, chvílema lomili rukama a přemejšleli co si počnem. Nakonec asi po hodině pokusů o buzení čokl zved líně hlavu. 

Budu si muset to spojení na Kerberos uložit, abych aspoň něco měla vyřešený pro případ... ne že bych to chtěla přivolávat teda

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 12. dubna 2026 13:28
Offline Isca
4881 příspěvků moje polička 12. dubna 2026 14:14
Offline Tabea
7743 příspěvků moje polička 12. dubna 2026 21:02
Offline andulka01
12725 příspěvků moje polička 13. dubna 2026 13:33