barbucha No sláva!! ![]()
Chlpáči a iné
barbucha já ti to řikala!
Díky všem za soucítění. Von nás nejvíc vyděsil ten veterinář, jak se najednou zasmušil... potom ty internety eště ke všemu ![]()
A ty mizerové zkoušej co vydržíme ( Potrefenáhusa
).
Tak jsem mluvila s veterinářem, a neni to zhoubný
Takže jen sledovat... Já tu vopici zabiju, takový starosti nám nadělala!!
super![]()
barbucha super
barbucha Potrefenáhusa To jsou takový nervy, todleto. Já byla taky minulý týden s naší vopicí s malinkou bouličkou na pysku, vet říkala, že se možná kousla nebo jí něco píchlo, ale ať to raději sledujeme. Radši jsem nic negůglila!! Naštěstí je to už menší. Já jsem hrozně úzkostlivá, poslední den se mi zas zdá, že je slečinka nějaká smutná, ach jo.
Jo jo, vopice si vzdychne a všichni se hroutěj ![]()
Frize rano cukaly oci, skoro se neudrzela na nohou a motala se. Taky se pozvracela a pocurala. Takze jsem s ni jela na veterinu. Pricina se nevi, krev byla v poradku, takze to pry muze byt neco neurologickyho nebo nezjistitelnyho, ale pry tyhle priznaky muzou prejit samy od sebe behem par dni. Nechali si ji tam na kapacce na hydrataci a za chvilku si ji pojedu vyzvednout. Tak drzte prosim palce, at ji to prejde!
Bude to dobrý!
Sweet Potato diky, ja doufam! Uz ji mame zase doma, je to chudinka. Poradne nemuze chodit a porad naklani hlavu na stranu.
Friga chudinka... tak ať se dá brzo do pořádku!
nebyla to mrtvička? ![]()
RoSa diky! Mozna to je mrtvicka, to bylo prvni, co nas napadlo, ale na neurologii jsme s ni nesli. Ale pry je to pomerne casty syndrom (cesky to asi bude vestibularni syndrom) u starych psu, casto bez zjevne priciny, taky to muze byt zanetem ucha ci nadorem na mozky. Usi ma v poradku, tak to snad neni nador a prejde to samo. Mame ji hlidat, at se nezrani, a ma odpocivat.
Ted spi na zahrade, ja si ctu a hlidam ji, aby se nekam nevydala 
barbucha To jsou dobré zprávy :-).
Friga Držím palce, víš, že Friga tady patří k mým nejoblíbenějším psům.
Friga držím palce at je v pořádku ![]()
Vopice má narozky ![]()

barbucha fšecko nejlepčí!!! ![]()
óóó, nóbl rodinka, pes žere z cibuláku... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje