to je stejné, jako když si někdo přeje bohatýho chlapa... jo bohatýho potká, ale ukáže se, že je to lakomec ![]()
Chlpáči a iné
Tak to se přesně stalo mně. Za mlada jsem si moc přála mít Volvo. Osud mi ho nakonec přihrál do cesty, nekecám. Skoro 20 let starý, opravy drahý jak prase a domů jsem se taky vracela vlakem nebo na laně
![]()

![]()
![]()
![]()
![]()
jo, tak to je myslim ten zcela přesnej příklad
Tak když by to nebylo na trvalý bydlení ... :-D
Mnohokrát jsem si o půl třetí v noci na mateřské vzpomněla, jak jsem si cca v osmnácti říkala, že by bylo hezké mít dvojčata ![]()
S Montym

Tak třeba budeš výjimka, která potvrdí pravidlo. Ale spíš nastane nějaká vylomenina, jako že ho budeš mít jako exponát v muzeu nebo tak něco...
Správne miesto. 
Druhý. 
A tretia schovaná dnu. 
Už sme sa vyspali.
odpolední siesta před večerním zlobením? ![]()
Jjjj naberajú sily. ![]()
No v mým případě ani nejde o přání. Už si dávám bacha i na pomyšlení typu ...ještě nikdy jsem.. Splní se to velmi rychle, většinou do týdne. Jeden příklad za všecny ostatní a že jich je dost. To jsem tak před pár lety koukla na kolem projíždějící sanitku a pomyslela si, ještě nikdy jsem sanitkou nejela. A do týdne splněno. ![]()
Kdo tady říkal, že letní koťátka hledají nový domov? ![]()
Seděly jsme s kamarádkou na lavičce, protože jsme na někoho čekaly. Šla kolem paní se dvěma dětmi a větší holčička strašně plakala, protože je pronásledovalo kotě a ona se ho bála. Koťátko jsem odchytila a přemýšlela, co s ním budu dělat. Na ulici jsem ho nechtěla nechat, protože by ho určitě přejelo auto. Muž žádné zvíře nechce a už jsem viděla, jak měli s kočkou vyhazuje z domu. ![]()
Plán byl, že ho vezmu domů, napojím, nakrmím a budu hledat nějaký útulek. Potom si na vedlejší lavičku sedl takový mladý pár a hned, jé vy máte krásné koťátko. Tak se ptám, jestli ho nechcou, a oni, že jo. Pán začal na koťátko šišlat, zastrčil si ho za košili a bylo jejich. Doufám, že bude mít dlouhý a krásný život. ![]()

![]()
Na světě je jenom málo hezčích věcí než koťátko!
Boží fotka! Krásný koťátko ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje