Caturday

Caturday

No cococo, si tu tak pohodlně ležím...

Pozor na ocásek! :)
Sám si vylez, sám se vozil... ![]()
Kdyby mě jako malou holčičku pronásledovalo kotě, tak se samým štěstím počůrám. Já jsem čekala, že brečela, protože si ho nemohli nechat. ![]()
Ty se teda mají. ![]()
Si říkám každej den, že chci bejt svoje kočka ![]()
Jenomže holčičku ve školce učili, že když je zvířátko moc krotké a přítulné, tak může mít vzteklinu a kousnout ji. ![]()
To je super čítať ďalší príbeh so šťastným koncom. :)
Taky to mohlo dopadnout tak, že sedím s kočkou a kufrem na chodníku. ![]()
No mohlo. Tak hlavne že to dobre dopadlo. Snáď bude mať mačiatko krásny a dlhý život :)
Tuhle poučku si teda pamatuju jenom o divokých zvířatech, např. liškách. U domestikovaných to snad není nic divnýho. Nějaký komunikační šum.
Holčička si to zřejmě přeložila po svém a nechtěla si to nechat od maminky vysvětlit, protože paní učitelka říkala přece ....
Moje sestra takhle kdysi tvrdila, že přes přechod se chodí na červenou. ![]()
ňuňátko ![]()
skvělé ![]()
![]()
Já bych spíš viděla vás dvě s kočkou doma u kafe a manžel kdyžtak na kufru ![]()
Já bych spíš viděla vás dvě s kočkou doma u kafe a manžel kdyžtak na kufru ![]()
![]()
Dnes jsem se náhodné spoluvenčitelky zeptala, čeho je její pes kříženec. Peruánský naháč, osrstěná varieta, s PP, ROFL
jo, ty chlupatý jsou dobrý příšerky :-D
A váš muž je nějakej to, Herodes? Můj trochu jo, ale nad miniGodzillkou změknul jak máslo ještě dřív než já ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.