náš kocour loví přímo zuřivě, každý den někde najdu myš, nějaké mi nosí na práh, ale pak je zase sežere ![]()
nedávno mi na práh položi přední půlku myši ![]()
náš kocour loví přímo zuřivě, každý den někde najdu myš, nějaké mi nosí na práh, ale pak je zase sežere ![]()
Já mám tu prastarou kočičku i na fotce, tady jí je taky přes 20 - tvářila se nemohoucně, mňoukání už taky moc nešlo, ale jakmile se na stůl dal salát s tuňákem, vyskočila tam jak mladice. Taky se tvářila, že by klidně i kousla, kdyby ještě měla čím ...
ale byla už taková celkově hodně vetchá

Tuhle jsem si na Mišutku vzpomněla (když Kočka přišla s kousnou ránou na ocásku a čekali jsme, zdali se to podebere nebo zahojí
), no Mišutka na fotce vypadala ve formě, tak snad to tak je ![]()
Škoda, že Mišutka žere jen granule. Po těch operacích jsme složitě vymýšleli, čím ji dostat do formy.
Myslím, že je zázrak, že Mišutka žere aspoň něco a že je vůbec na světě. Udělali jste pro ni hrozně moc.
My jsme kdysi naší nemocné kočce jídllo z konzervy trochu přihřívali, aby jí víc vonělo.
Ja teba barf kupuju normalne po netu. Z kramu, kterej mam 17 minut autem. Po zaplaceni mi to slecna vytahne z mrazaku a za tech dvacet minut nez dojedu domu a hodim to do mrazaku to roztat nestihne. Ale objednavala jsem jednou (od jinych) s dopravou a nikdy. Ic, nevim, jestli prepravce nemel info, co veze, ale maso se mu zrejme roztopilo a zkazilo. A nez mi ti doslo (prvni objednavane mase a teda jine veci nez kure), tak jsem byla hrozne v haji z toho, co si to ten pes vymysli, ze ani maso nechce. No, aby chtel...![]()
ctyri dny jsem nebyla doma. Vcera jsem se vecer vratila a kocky jsou happy jak dva grepy. Nehnou se ode me na krok, porad je mam za zadkem. V noci se dvakrat porvaly o to, ktera bude lezet na me (
), nakonec si hovely na mych zadech tesne vedle sebe ve vzorne symbioze, coz jim fakt neni vlastni. Behem noci pak prichazely kazdou hodinu na stridacku, celou me poslapaly, zalehly, vrnely jak pres zesilovac... rano jsem byla jak prastena po hlave. Ach jo. Ale jako...![]()
to je dojemné.
jo, je. Ted jsem si udelala salat a vecerim, no a kde je moje zabavne kocici duo? samozrejme nalepe na me ![]()
![]()
![]()
Vidím to v živých barvách. Čím to je, že naše drahé (již odrostlé) kotě se tváří mile jen v případě, že vidí prázdnou misku a po jejím naplnění najednou neexistuju
. Je fakt, že jsem s ní o cca polovinu času méně než přítel, ale když s ní jsem, tak se tedy starám vzorně po všech stránkách. Přesto jsem značně na druhé koleji, spíše takový provianťák.
no ona Bu taky neni extra tuliva, resp. je to vdecny partak, ale nejstastnejsi, kdyz na ni nikdo nehrabe a kdyz muze u vseho jen tak asistovat a vsechno kontrolovat. Ale ctyri dny jsou proste ctyri dny. Nejsrandovnejsi byva Suzettka, ktera nepokryte zarli, treba na muze
to je vylozene nasrana a emoce s ni cvici ![]()
Včera večer jsem nám přivezla zase toho malého bílého zmetka a zítra přivezou ještě důchodce.
Přes víkend byli kluci spolu a když ho v neděli večer odvážela jeho panička samotného k sobě domů, jak přijeli před barák, vyvlekla ho z auta a ten chudák prý zoufale brzdil a cukal se a zaboha ho nemohla dostat do baráku.
Tak k nám zítra zase přifrčí, aspoň na týden, ne-li déle ![]()

hele, co mu tam dělaj? Jako naši psi moji mámu milujou, taky je furt láduje nějakejma lahůdkama, ale když je hlídá, jsou neustále v pozoru a šli by domu klidně pěšky přes půlku Prahy...
tak pokud je zavřenej v bytě vs. zahrada.. a jestli je alergik může být třeba i na nějaký ty bytový chemikálie? formaldehydy apod? to teda nevím, u zvířat jestli to existuje
tak ty máš kočkopsa:-) jinak psi většinou lehce naleželý maso rádi a navíc je to prý pro ně i líp stravitelný. kočky díkybohu žerou rozmražený, to jsem neměla vyzkoušený ale ok. ovšem odleželý ani nápad no a k tomu ten barf pro psy je postavenej hodně na mletým což by kočky dostávat neměly
ale asi to tak dopadne a koukám že mám cestou z práce taky takový vyzvedací místo:-) akorát teda dvoukilový hovězí srdce budou žrát dva měsíce:DDD
Neubližujou mu, to ani náhodou.
Ale je zavřený v bytě, nic se tam neděje, je tam často sám, žádné podněty, žádná zábava x zahrada, další dvě psiska, lidi pořád kolem, je na co koukat, dělá si co chce, není sám.
Paničku miluje, vítal ji a od nás s ní odcházel bez problémů. Pak ale přijel zase domů a to se mu nelíbilo.
Dneska byl s paničkou celý den v práci, dala mu ven deku, a on tam ležel a pozoroval cvrkot na ulici a to se mu líbilo.
Bílej byl šťastnej jako blecha, když jsem pro něj přijela, hlídal si mě, abych neujela sama, a když jsem řekla, že jedem, skákal a kvičel jako šílený. A doma pak s Bertičkou se oňuchávali a pusinkovali jako diví.
Ono je jim tady prostě dobře. Páníčky vidí moc rádi, ale stačí návštěva ![]()
No ja mam svyho psa neustále v patách,tak si myslim,ze by byl radsi kdekoliv se mnou v bytě nez u cizích na zahradě
prijde mi to takovy nepsi,ze nechce domu
asi jak píše dadoo, taky jde o to jak má panička čas... ty se mu hodně věnuješ, má zábavu a ještě má goliáše (!!!:-)) pokud je někdo fakt pořád v práci/pryč a pes je sám jen se ráno večer vyvenčí (například) tak věřím že uplně šťastnej není byť má svýho pána rád
No myslim,ze zrovna z goliase Rufik až zas tak vytavenej neni...
ale asi se teda aspon nenudi
nerada bych tě nařkla z trápení ubohé kočičky hladem, ale údajně prej kočky sice loví furt, to je jejich jediná životní náplň, takže nějak odnaučit se to nedá, ale když jsou dost krmený tak to nežerou.. takže bych zkusila přitvrdit na tom krmení možná? akorát jestli je zvyklej tak mu to asi chutná a nemusí to pomoct. ti naši ňoumové snad ani nevědí, že je to jídlo, pro ně je to jen zábava. stejnak bych mu zkusila víc podstrojovat. bych doufala že donese ale nesežere:-) mně to teda nevadí uklízet
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.