Nejde udělat kocourkovi kočičí dvířka do nějaké kůlny? Že by si zalezl, kdyby sám chtěl.
Chlpáči a iné
no právě že není kam. máme kotelnu, ale tam je dost hluk, protože tam jede peletovací kotel (v zimě), a pak kůlnu, kde v zimě mrzne. a potom takový přístřešek, kam plánuju mu dát polystyrenovou krabici se senem, přes léto tam občas lehává, je to ze všech stran uzavřené, jen to nemá dveře. pravděpodobně se ale přesune do sousedovy stodoly :( proto jsme dlouho neměli kočku - není kam dát. tahle už odehnat nešla
v zimě spal v kanále (nepoužívaném), kde sme ho našli, vystlala jsem mu ho senem a zakryla prkny, ale letos už tam být nemůže. asi by ani nevešel, vyrostl.
Tak ešte je tu možnosť , že sa nasťahuje psovi do búdy. ![]()
polystyrenova krabice v pristresku kde nefouka urcite venkovni kocce staci, neboj nezmrzne:-) je fakt ze pokud by ho nekdo chtel odlakat tak odlaka, ale proc by to kdo delal (i kdyz je jiste nejkrasnejsi a nejmazlivejsi;-)
zrovna si tu jeste odlozim.. kocourkum syrova strava zatim svedci, ale a) hrozne sezerou b) malo vys.. no proste zachudky poloprazdny, to je asi ok ze? dela mi trochu starost piti a pak aby meli dost nejakych tech kosticek aj balastu, co jsem cetla tak nekdo dava zeleninu ale to rozhodne nesezerou
Nevím, jak je to u koček, ale u psů je toho odpadu po syrovým výrazně míň, myslím, že to bude podobný.
jsem teď našla jednu fotku z jara a přijde mi strašně legrační, ale nevim, jestli sem jí sem dávala, je bohužel fakt dost rozmazaná

Tak tie sú super.Proste správna dvojka ![]()
Stále hovorím,že Lily je mačkopes ![]()
ja je proste miluju ![]()
frajeři zrzaví ![]()
Ségry venkovní kočky žijou v kotelně s peletovacím kotlem velmi spokojeně (mají tam kočičí dvířka). Hluk jim neva, hlavně že je teplo.
Říkala jsem si, proč venkovní kočka taky nejde do tepla, když její ségry tam v pohodě žijou... ![]()
![]()
zrovna si tu jeste odlozim.. kocourkum syrova strava zatim svedci, ale a) hrozne sezerou b) malo vys.. no proste zachudky poloprazdny, to je asi ok ze? dela mi trochu starost piti a pak aby meli dost nejakych tech kosticek aj balastu, co jsem cetla tak nekdo dava zeleninu ale to rozhodne nesezerou
pokud žerou mokrou stravu, nemusí pít tolik jako u granulí, část vody mají v potravě. Co se týká kostí, zkus koupit kuřecí křídla a rozsekat je sekáčkem na drobno, to jsem dělala Tifce , když byla štěně.. Taky jim můžeš zkusit dát malé ryby, ty sežerou i s kostrou a kůží komplet..ty jsem kupovala v Makru-mražené sardinky
oni prave granule nikdy moc nezrali, 2x denne kapsicku na radu Potrefenáhusa jeste rozredenou vodou. ryby nezerou.
jinak jsem vcera dovlekla domu 7 kilo vseho moznyho z psiho barf obchodu, mj jehneci plicka:-)) vyrobila asi milion pytlicku, zaplnila surfe v mrazaku a doufam ze to nebudu zas vyhazovat
Kdybys to měla vyhodit, vezmu si to pro Tifku :-)
Ve kterém obchodě jsi byla?
my u nás doma jsme rádi v koupelně všichni spolu, aby se tam náhodou člověk sám nenudil...![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje