jak se to jmenuje? ten obchod?
Chlpáči a iné
my u nás doma jsme rádi v koupelně všichni spolu, aby se tam náhodou člověk sám nenudil...![]()

Vypadá to jako zalehlá mrtvola :-)
Kdybys při výlezu z vany uklouzla a praštila se do hlavy a tak podobně, aby ti rychle zavolali pomoc! (Nebo aby tě sežrali.)
To ťa vytiahli z vane a osušili? ![]()
jo, je to praktický prostě takhle!!!
zavalená mrtvola se opírá zády o vyhřívací žebřík, kromě vany a stolku s umyvadlem vidíte celou naší koupelnu :-D
Chybí želva!
naštěstí!!!!!
chov vodních želv se naštěstí vyznačuje akvateráriem, i když myslím, že při troše snahy by se z něj taky dostala ![]()
dzizisketa Bonnie je cestovatelka ![]()
já nevim, jestli je to tím, že mám jejich mimiku fakt nakoukanou, nebo tím, že oba dělaj neustále úplně strašný ksichty, ale mně fakt přijde, že oba dělaj neustále úplně strašný ksichty...![]()
Taky že dělaj ![]()
Zívací fotky super, ale očekávala jsem, že na třetí bude zívající panička![]()
Vidím, že je to zas dlouhý až běda, to vás nechci tak hrozně přesvědčovat, to jsem se spíš tak zasnila.
Ještě mě napadlo, že je to asi i od povahy, u Belisy by něco podobnýho fakt nehrozilo, i dkyž to tam měla taky hodně ráda a bylo to jedno z mála míst, kde si madam dokonce i hrála :-).
so Zunou to mam tak, ze ak niekam ideme (napr. vecera, vylet, pivo, oslava) a su tam "nasi" ludia z cvicaku - hlavne trenerka - uplne na mna kasle. co povie trenerka, je svate. za kazdym chodi, necha sa mojkat, predvadza triky, poslucha (ostatnych) na slovo... a ja nic. niekedy totalny bojkot. vzdy mi je to luto, "ziarlim", ale podla trenerky je to tym, ze je so mnou stale, venujem sa jej az-az a potrebuje "zmenit vzduch", aby sme nechytili ponorku :-) a vraj mam byt rada, ze vsetci Zunu maju radi a nemaju s nou problem a este jej spravia psychohygienu. ale ked minule vecer zaspala v pivarni ako babatko trenerke v naruci... bolo mi to luto :-) no ked som sa zdvihla a chcela si odskocit, hned bola potvora na nohach, umrncana, no len aby som ju tam nahodou nenechala... a tiez to moze posobit zvlastne, ze sa ku mne vlastny pes v pivarni nepriznava...
já nevim, jestli je to tím, že mám jejich mimiku fakt nakoukanou, nebo tím, že oba dělaj neustále úplně strašný ksichty, ale mně fakt přijde, že oba dělaj neustále úplně strašný ksichty...![]()

Ksichty, rikas?

![]()
![]()
![]()
To jejich synchronizovane cumeni me asi nikdy neprestane bavit ![]()
Ach jo, krásne, až mi srdce stislo trošku. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje