palahniukowa To je nádherná dvojka
.
Chlpáči a iné
palahniukowa Veľmi im to sekne ![]()
Ach jo, zase na mě vylítla sousedka kvůli psímu štěkání, ta, co provozuej toho uštěkanýho jezevčíka, že prý tu psi pořád řvou, ať si to jdu k ní poslechnout. Psi tu fakt pořád neřvou, protože pracuju z domova a většinu dne jsem tady s nima. Že jsme prý při rekonstrukci přidali traverzu, po který se to nese. Traverzu jsme nepřidali. Že jsme přidali nový rozvody, takže jsme tím navrtali zeď. Nový rozvody jsme nepřidali, jen jsme vyměnili starý za nový. Že prý k ničemu nejsem a jediný, co mám na starost, jsou psi. Jako WTF?
Možná se zvuk víc nese, protože jsme dali pryč koberce, zbourali vnitřní příčku a celý prostor otevřeli a nemáme ještě nábytek, fakt jediný, co mě k tomu napadá. Když sjem šla ulicí domu, tak sem je neslyšela, začli blafat, až když jsem vešla do branky. Nevylučuju teda, že tu blafli, když slyšeli někoho jinýho v ulici, ale to je tu prosím v každým druhým baráku, navíc tu psi ve čtvrti běžně lítají a řvou za plotem, což neprovozujeme vůbec.
Tentokrát jsem to hulákání bohužel už neustála v klidu, tak jsem ukázala, že krom starání se o psy umím minimálně ještě ječet. Takže ach jo podruhý.
Podpořím tě, jednou slušně, ale kdyby na mě baba řvala podruhé, se zlou by se potázala.
dzizisketa Slušně už jsem to zkoušela 2x, všechno marný. Přitom 2 roky jsme spolu úplně v pohodě vycházely, dokonce jsem ji 2x vezla na polikliniku na rehabilitaci, když neměla jinej odvoz.
Zina pokud si troufne znovu, uz bych ani nejecela ale poslala ji sproste do prdele. s tim ze az bude potrebovad zase pomoct, tak at si rekne nekomu jinymu. no fuj teda
To je nějaké divné. Nezkoušela jsi psiska za tvé nepřítomnosti třeba šmírovat webkamerou?
dzizisketa jestli je to stara popletena baba tak ty na tohle trpi. kamarady prudila sousedka s tim ze pri malovani hlasite souraji stetkou po zdi.
Zina Baba je magor a stěžovala by si i na hlučnou činčilu, nedala bych jí ani prostor k výčtu stavebních úprav a zcela bez zájmu bych pokračovala v chůzi, případně s pozdravem a poděkováním zavřela dveře před nosem.
dzizisketa Už jsem o tom přemýšlela, ale já když jdu ulicí domů, tak bych je slyšela, slyšela jsme je jen jednou, když jsme byli pryč večer. Hlavně jsem fakt skoro pořád doma, pracuju z domova i kvůli nim.
viktorka_od splavu Stará je, popletená ne, spíš strašně startovací. Okolí si myslí, že ji vytočila nákladná rekonstrukce, dokud jsem se tu motala ve věcech na venčení a provozovala 20 let starý auto, tak byl klid. Ale já si nemyslím, že je závistivá, spíš fakt nas...cí. Vtipný je, že ještě vloni chodial do práce a její pes tu řval 6-7 hodin v kuse, ale mě nikdy nenapadlo si jí nebo někomu na něco stěžovat. Jo, a máme ještě jednu sousedku z druhý strany, a ta s námi žádný problémy nemá.
ještě vloni chodial do práce
aha tak to bude ten problém. musím říct že kdysi jsme měli sousedku která byla v pohodě, dokud chodila do práce. ve chvíli, kdy zůstala doma, měla pocit, že prostě _celý den musí být ticho protože ona odpočívá_
prostě na hlavu. tady ten pocit důchodců/nepracujících osob, že během dne má být klid (na co proboha?!) doufám že mě na starý kolena taky nepostihne, to se rači nechám zavčasu odstřelit
Tak to bude asi vážně kombinace odchodu do důchodu a vaší rekonstrukce, čili jsi paní do háje poslala oprávněně.
Já měla malý konflikt asi v pondělí, s běžcem, který skočil psovi za krk (kolem byla kupa místa!) a pak se divil, že se lekla a štěkla na něj. Já se ho taky dost vylekala, upřímně. Prej si ji mám vycvičit. Tak jsem mu řekla, že cvičená je na to, aby štěkala na blbečky.
Ale já jsem se teď tak nasrala! Sedime s Medvědem v kavárně. Na úplně druhé straně maminka s asi čtyřletým klukem. Juraš si leží, kouká kdo přichází, je tam zvyklý od mala. Kluk jde k němu a bába čumí do tabletu. Kluk hladí Juru, pak si k němu dřepne, tomu je to jedno, je zvyklý. Říkám mu, ať jde za mamkou a že ne.
Najednou se bába odtrhla od emimina či mimibazaru a začala řvát "Panebože chyťte si toho psa, Viktorku pojď sem, vždyť tě kousne, takový bojový plemeno" Přiběhla a začala na mně, že nemá košík, že tady nemá co dělat. Říkám milá paní, ale váš syn přišel k nám, a vy jste si toho ani nevšimla. Můj pes leží vedle mně, ale váš syn tu běhá bez dozoru. Ona že je to dítě, ale já mám čokla, který všude jen sere....
Mno tak jsem jí řekla, že by měla rychle vypadnout, nebo vydám povel a to bojové plemeno jí posere ty její hnusný sešlapaný válenky a začala jsem se sama smát tomu, co jsem řekla a ne jen já
.
Něco ještě bublala, nenápadně si nás fotila a po chvili zhnuseně odešla.
Ale takový přístup mně prostě naštval, i když jsem ji setřela. Pes nikomu nic nedělal,byl 10 metrů od nich a ona si syna nehlídala. A stalo se mi to už podruhé s takovou podobnou paní.
Mutziputzi Máte asi pravdu a viktorka_od splavu taky s tou souvislostí s odchodem do penze. Přestanu na to reagovat, i když další psychologickej rozbor mojí osobnosti a smyslu mého bytí zde na Zemi by mě i zajímal. Kde se vám to stane, že někdo na počkání zhodnotí, zda má váš život smysl :-D.
Zina moji kamaradce se tady toho zhodnocení dostalo taky od souseda v důchodu a vykoledovali si ho taktéž praci z domova (ona překladatelka,muž grafik), soused mel dojem,ze se jen valej doma.
janička24 jako fakt soucitim,taky tyhle situace spatne snasim
Potrefenáhusa Práce z domova + absence dětí, to je jistej recept :-).
janička24 Tohle mi přijde hrozný, jako "majitelka" dítěte a zvířat dobře vím, koho je potřeba před kým hlídat. Kdyby na to lidi dbali, určitě by se předešlo spoustě blbých úrazů. Přijde mi i hrozně nevychovaný, když se děti bez ptaní vrhají na cizí psy, kolikrát na asistenční, kteří jsou v práci a ne na hraní a těm rodičům to nedochází. Takže nevychovaní rodiče a děti to nemaj kde pobrat. Ale teda to bojový plemeno ![]()
dynda To bojový plemeno mě taky rozsekalo ![]()
Já chápu, že se spousta lidí boji psů, nechce se kamaradit a už vůbec ne mít vopratě na bundě. Vždycky Medvěda umístim, aby nevadil. Naopak mám problémy s malými psy, který jsou na zahrádkách na volno a provokují. Každý se tlemí, jak je ten pes malý oproti mému, ale že se ten můj provokuje už neřeší.
I se nám stalo, že maminka dovolila svému dítěti pohladit Báru ( RIP) pod plotem!!!! Bára stiskla, byla po operaci nádoru na tlamičce. Samozřejmě muselo následovat vyšetření na vzteklinu. Ale tý ženský bych rozbila hubu!
Tohle mě fakt naštvalo, kdyby si každý hlídal své, ať už děti či zvířata, bylo by podstatně méně smutných nehod.
I děti totiž dokáží být neskutečně zlý.
Náš dřívější pes-bernský (též RIP) nesnášel sousedovic kluka. Byl to pes, se kterým jsem dělala cannisterapii, naprosto bezproblémový. Při jeho mírumilovné povaze se to projevovalo "jen" tím, že se kluka vždy snažil vo*ukat, čímž ukazoval svoji autoritu. Pořád jsem nevěděla proč, až jsem se koukla na kamerové záznamy z cesty před domem. Kdykoliv šel kluk ráno do školy, házel po psovi štěrk a řval. A pak se v klidu přišel vykoupat do bazénu a jakože on mě ten pes nemá rád.
Tak jsem mu řekla, že ještě jednou hodí kámen, pujde do děcáku ( jsem zlá a vím to) a už se koupat nepřišel.
Kocourovi se ocásek pěkně hojí, jupí! Akorát to vypadá na ještě týden s límcem, a už teď sčítáme škody na zdraví a majetku
Prý se někde říznul, tipujeme o ostnatý drát, který mají sousedi na plotě...
Na veterině byl ohodnocen jako "papánek obalený tukem", to mě trošku udivilo. Jako je ho kousek, ale snad ne až zas takový...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje