Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 09. prosince 2017 20:59

Sweet Potato 

Ale božíčku

Offline pecka
6220 příspěvků moje polička 09. prosince 2017 21:36

Sweet Potato ten pohľad 

Offline pecka
6220 příspěvků moje polička 09. prosince 2017 21:42

Potrefenáhusa a my na víkend princeznú na hrášku (Goliáš samozrejme zatieňuje betlehem vo veľkom,to Ti je,dúfam,jasné )

Offline janička24
267 příspěvků moje polička 09. prosince 2017 23:07

Našla jsem výbornou fotku outfitu paničky s pejskem na výstavě.

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 09. prosince 2017 23:12

janička24 

Náhodou dobrej nápad, pořádat výstavu současně s maškarním. 

Offline janička24
267 příspěvků moje polička 09. prosince 2017 23:30

Ajajaj... tak u NF jsem ale vyhrála já  Musím nahledat, co jsem měla na sobě.... 

Offline barbucha blogger
36277 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 13:13

janička24 

Madam chtěla vystrašit rozhodčí, aby psíkovi radši rychle nasázeli co nejvíc bodů...

Offline barbucha blogger
36277 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 13:16

Většinu dne se jen válím, a Otíček je velmi přizpůsobivé zviřátko 

Offline janička24
267 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 15:32

barbucha A ještě dokonale barevně ladí s interiérem

Offline barbucha blogger
36277 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 15:46

janička24 

Ale tak to víš, černo-bílá je klasika, ta se hodí úplně ke všemu!  Dneska byl ňákej zpomalenej celej, tak se mi ho podařilo vyfotit bleskově i bdícího. Jindy se okamžitě zdekuje a všechno mam jen jak rozmazaný šmouhy.

Offline janička24
267 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 18:23

barbucha  Hele naši psi se taky zdekovali, kdykoliv se vytahl telefon nebo foťák. Juraš už to začíná dělat taky. Ale nedivím se mu, to votravování a štelování pantáty je úmor i pro mně např. na dovolený .

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 18:42

Povinná asistence, když je v ruce salám.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 18:51

moninika jezis ten ksichtik, tomu se neda odolat. Honem neco dobreho do briska!

barbucha  stejne tak Otickovi 

Offline barbucha blogger
36277 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 20:28

jinx 

Otíčka musím držet spíš od jídla. Jak byl zvyklej se evidentně živit sám, tak má furt snahu pozřít každej drobeček co najde... kdejakej odpadek... a že toho tady kolem školy je 

Ode mě si dá říct, ale dneska volizoval trs trávy (kdovíčím to bylo politý) a vystartoval na zvědavou stafordku, která si taky přišla čuchnout - s děsným řevem ji hnal! Chudák byla totálně rozhozená a utekla  ale hned za rohem si zchladila žáhu na zcela nevinným jorkšírovi! A ještě dostala od majitelky co proto Budu muset, už v jeho vlastním zájmu, trochu přitvrdit. Nebo jednou narazí na jinou vobludu, která nebude zrovna v náladě...

Já chápu, že má pořád strach aby neměl hlad, ale už je to skoro pro vostudu!

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 20:50

jinx a ona to potvora ví a zneužívá toho 

KoraKora Je to holka a díky 

Offline janička24
267 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 20:56

barbucha  Buď se živil sám, nebo jich bylo na jednu misku deset. Totéž měl Artur. Sežral na co přišel. Agresivní teda nebyl, naopak. S oblibou vybíral koše u mě v práci. Jednou se mu dokonce zasekl ten vrchní lítací poklop na krku, jak tam narval hlavu a lítal s tím kolem baráku. Kradl kbelíčky se zbytky z kuchyně a nosil si je ke mně do kanceláře na gaučík, kde je v klidu pojídal. Uměl to nosit pěkně za držadlo. 

Ukradl z kuchyně celý trdlo, asi 2,5 kg šunky. A jednou se dokonce dostal do jídelny, kde vybílil snídaňový raut až na zeleninovou mísu... to mně tedy strašně nas*al. Jo a taky si nabídl tři nádoby s obědy připravené pro zaměstnance na stole - roštěnou.... Ciwe to jsem řvala jako ďábel. 

Na pláži se procházel a při té příležitosti vzal bábě bagetu přímo od pusy a sežral ji za běhu i s fólií! Naštěstí ji to přišlo strašně vtipný. 

Byl úžasnej, krásnéj, poslušnej a strašně chytrej....ale přes žrádlo nejel vlak. 

Offline barbucha blogger
36277 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 21:02

janička24 

"Jednou se mu dokonce zasekl ten vrchní lítací poklop na krku, jak tam narval hlavu a lítal s tím kolem baráku"

No jo chudáci malý, věčně hladový  

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 21:39

Tchýně měla před landseerem křížence irského vlkodava a tibetské dogy, krásný zvíře to bylo. A to byl takový polovenkovní medvěd, domů chodil, ale jen do zádveří a do haly. Jednou na Štěpána ale vnikl do kuchyně, kde sebral z polootvřené trouby celou husu, a půlka rodiny ho pak honila po dvoře, bylo to jak v nějaký komedii:-D.