Ale božíčku
Chlpáči a iné
Sweet Potato ten pohľad ![]()
Potrefenáhusa a my na víkend princeznú na hrášku (Goliáš samozrejme zatieňuje betlehem vo veľkom,to Ti je,dúfam,jasné
)

Našla jsem výbornou fotku outfitu paničky s pejskem na výstavě. 
Náhodou dobrej nápad, pořádat výstavu současně s maškarním.
Ajajaj... tak u NF jsem ale vyhrála já
Musím nahledat, co jsem měla na sobě....
Madam chtěla vystrašit rozhodčí, aby psíkovi radši rychle nasázeli co nejvíc bodů...
Většinu dne se jen válím, a Otíček je velmi přizpůsobivé zviřátko ![]()

barbucha A ještě dokonale barevně ladí s interiérem ![]()
Ale tak to víš, černo-bílá je klasika, ta se hodí úplně ke všemu!
Dneska byl ňákej zpomalenej celej, tak se mi ho podařilo vyfotit bleskově i bdícího. Jindy se okamžitě zdekuje a všechno mam jen jak rozmazaný šmouhy.

barbucha Hele naši psi se taky zdekovali, kdykoliv se vytahl telefon nebo foťák. Juraš už to začíná dělat taky. Ale nedivím se mu, to votravování a štelování pantáty je úmor i pro mně např. na dovolený
.
Povinná asistence, když je v ruce salám.![]()

Otíčka musím držet spíš od jídla. Jak byl zvyklej se evidentně živit sám, tak má furt snahu pozřít každej drobeček co najde... kdejakej odpadek... a že toho tady kolem školy je ![]()
Ode mě si dá říct, ale dneska volizoval trs trávy (kdovíčím to bylo politý) a vystartoval na zvědavou stafordku, která si taky přišla čuchnout - s děsným řevem ji hnal! Chudák byla totálně rozhozená a utekla
ale hned za rohem si zchladila žáhu na zcela nevinným jorkšírovi! A ještě dostala od majitelky co proto
Budu muset, už v jeho vlastním zájmu, trochu přitvrdit. Nebo jednou narazí na jinou vobludu, která nebude zrovna v náladě...
Já chápu, že má pořád strach aby neměl hlad, ale už je to skoro pro vostudu!
barbucha Buď se živil sám, nebo jich bylo na jednu misku deset. Totéž měl Artur. Sežral na co přišel. Agresivní teda nebyl, naopak. S oblibou vybíral koše u mě v práci. Jednou se mu dokonce zasekl ten vrchní lítací poklop na krku, jak tam narval hlavu a lítal s tím kolem baráku. Kradl kbelíčky se zbytky z kuchyně a nosil si je ke mně do kanceláře na gaučík, kde je v klidu pojídal. Uměl to nosit pěkně za držadlo.
Ukradl z kuchyně celý trdlo, asi 2,5 kg šunky. A jednou se dokonce dostal do jídelny, kde vybílil snídaňový raut až na zeleninovou mísu... to mně tedy strašně nas*al. Jo a taky si nabídl tři nádoby s obědy připravené pro zaměstnance na stole - roštěnou.... Ciwe to jsem řvala jako ďábel.
Na pláži se procházel a při té příležitosti vzal bábě bagetu přímo od pusy a sežral ji za běhu i s fólií! Naštěstí ji to přišlo strašně vtipný.
Byl úžasnej, krásnéj, poslušnej a strašně chytrej....ale přes žrádlo nejel vlak.
"Jednou se mu dokonce zasekl ten vrchní lítací poklop na krku, jak tam narval hlavu a lítal s tím kolem baráku"
![]()
No jo chudáci malý, věčně hladový ![]()
Tchýně měla před landseerem křížence irského vlkodava a tibetské dogy, krásný zvíře to bylo. A to byl takový polovenkovní medvěd, domů chodil, ale jen do zádveří a do haly. Jednou na Štěpána ale vnikl do kuchyně, kde sebral z polootvřené trouby celou husu, a půlka rodiny ho pak honila po dvoře, bylo to jak v nějaký komedii:-D.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY