viktorka_od splavu my míváme malej, fotky z loňska (a začalo se mi dělat trochu špatně...
)
Dnes mame sluzbu v utulku my. Tvoje fotky nam davaju silu do dalsich dni, su uzasne, hlavne macka zaseknuta medzi stromcekom a nabytkom, ta je "bozi"
viktorka_od splavu my míváme malej, fotky z loňska (a začalo se mi dělat trochu špatně...
)
Dnes mame sluzbu v utulku my. Tvoje fotky nam davaju silu do dalsich dni, su uzasne, hlavne macka zaseknuta medzi stromcekom a nabytkom, ta je "bozi"
Tak kočička už se mnou mluví a trošku přetíká z topení teda

Ounz
si si to riadne vyzehlila
Berta Tiffka na tých fotkách je skvelá
janička24 Mozna bychom si z te prirody taky my vzit ponauceni, vic se na zimu vyzrat a odpocivat:-)
Načapala jsem ho!

pecka
si ho musím předcházet teďka!
Allysa haha, to je vtipný,jak má tu ozdobu místo fousků ![]()
pak je to nějak tmohlo...
Goliasek úřaduje...![]()

tesne pred peichodem navstevy (jak jinak
kocur zvrhnul vazu. ta srazila cukrenku, solnicku a par dalsich veci... chudacka to tak vydesilo ze skocil do misek a rozstrelil po cele mistnosti jeste plnou misku granuli a misku syroveho masa![]()
viktorka_od splavu Kdyz pises o te zvrhnute vaze, tak me dostalo, kdyz jsem se divala na jeden dil Ano sefe a Zdenek Pohlreich mel doma dve kocky na jidelnim stole a spokojene si tam zraly. To bych od kuchare necekala:-)))
jeee, baňka ve tvaru lišky!
(?)
Jiná Realita Není to veverka? ![]()
Bledule liska, ma s rufickem tri
Potrefenáhusa Co ma Golias nejradsi za porady? Priznam se, ze by me bavilo koukat na televizi jen kvuli nemu:-)'
u nas se fandi tenisu

Allysa taky máme jednu "načapáno po průšvihu"

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.