Predpokladam, ze vsechny cekate na info. Inkoustek je od stedreho vecera (resp. noci) hospitalizovany na Jaggy v Repich s neurologickymi problemy. Prodelal nekolik velmi vaznych zachvatu, bohuzel nezareagoval na lecbu na epilepsii, ktera je timto vyloucena. Jedina nase dalsi nadeje je, ze zareaguje na lecbu kortikosteroidy, coz by znamenalo encefalitidu. Zadna dalsi diagnoza bohuzel neni lecitelna. Zitra bude mit sluzbu lekarka, ktera ho prijimala a take bude pritomen neurolog, takze se snad dozvime vice. Prozatim jsme po dohode pozadali, aby jej v pripade kolapsu uz nenahazovali a kdyby se zhorsil, aby nam zavolali, protoze si prejeme s nim v jeho posledni chvilce byt. Nadeje zatim je. Ale velmi mala. Drzte pesti, at se plaminek jeste podari rozfoukat.
Chlpáči a iné
Solathis držíme moc palce!!!![]()
Solathis držím co to jde.
Potrefenáhusa Co ma Golias nejradsi za porady? Priznam se, ze by me bavilo koukat na televizi jen kvuli nemu:-)'
Nejradši má přírodopisný s ptákama, nebo takový různý, kde se něco hejbe, nepohrdne teda ani klasikou :-D

Držím palce, ať se pejsek vyléčí. Máte toho najednou nějak moc :-( na těch pár psích kil.
Solathis prý mám vyřídit, že taky držíme všechny pěsti a tlapy! ![]()

Potrefenáhusa :-D:-DHahaha, tak z toho by mě kleplo smíchy. Já mám ráda hravé kočky, ta poslední nebožka byla super, byla hrozně šťastná, když jsme něco dělali na zahradě, lítala po stromech jak blázen. V obýváku měla teda nepěknou hru, kdy drápky zatínala do křesla a celé ho vleže na zemi objížděla...Ta současná si vůbec nehraje, ta ani nereaguje na nějakou návnadu, klubíčko nebo tak.
Solathis Všchny tlapky drží celá naše parta. ![]()
Solathis šiš..držím inkovi palce
Poté, co se nám nedávno ztratila a naštěstí se našla, to byl nejkrásnější dáreček pod stromečkem. ❤

Rozšířili jsme ubytovací služby...
Tohle je Bezoušek

Malinká se pěkně vycvičila. Dvakrát denně chodí na kapsičku. Vždycky vylíže misku úplně do mrtě. A navrch si dává granulky. Pěkně žere.
Vždycky sedí tiše a kouká do okna. Vůbec nemňouká, ani ostatní kočky. Jsou úplně tiché.
Připadá mi, že se těch velkých bojí.
Poraďte, co měme dělat?? Jak ji ochočit?? Zatím se nás pořád bojí. Přiblížit nás nechá tak na metr. Dneska si ale trochu hrála se špagátem, o který se s ní manžel přetahoval.

Dadoo možná to chce je spoustu trpělivosti a času, možná nebude člověku důvěřovat nikdy. Jak dlouho k vám chodí?
A má krásně zelené oči.
Dadoo tohleto chce čas..oni se ze začatku bojí,ale když získaj důvěru, tak pak si budeš moc dovolit víc. Jestli jsou ovšem aspoň trochu zvyklý na lidi, některý kočky jsou plachý celý život..jinak ta s tím sklopeným ouškem tam můž mít zánět?
Catherinne Podle manžela je to srpnové kotě. Nejspíš ji tu nechali po prázdninách.
Vedle nás, v chatě, bydlel ten gang. Pán je jezdil každý týden krmit. Ted je ale v nemocnici a tak jsou kocouři vypuštěni ven. Tak je krmíme, aby nám nevyžrali všechny ptáčky. Bydlí vedle v chatě na verandě, mají tam různé krabice, vystlané hadrama.
Psi šílí, kočky se jim ale vyhýbají. Nedovedu si představit malou domů, a tak bych ráda.. Mám strašné nervy z té zimy, jak ji všichni, a hlavně ta malá, zvládnou.
Byla jsem ráda, že malá není sama, ale dnes to vypadalo, že se velkých bojí. Vůbec nevím, kde spí a nechceme to hladat, abychom je neplašili. Oni se ná nebojí, ale hlídají si dištanc.
Jo a Bezoušek má to pravé očičko úplně kalné. Asi na něj nevidí ![]()
Ounz ouška má jen část. Asi ztráta z boje.
Dadoo to sou chudinky kočky, máme doma několik nalezenců. Jídlo a teplo jim prospěje a event nějká ta basální péče, až by na sebe nechali sahnout - kapka proti blechám, tableta..to znáš no. Tak naši nalezenci těm vašim držej tlapky ![]()
To je těžký, naštěstí ještě neni brutální zima. Ja bych taky trpěla s ní a asi bych vymyslela další teplý pelíšek blíž u vás.
Když vidím ty nase gaučovky nalepené nad topenim... teď jsou spolu v jedné krabici...
Vůbec si raději nepředstavuju jak Ebby vydržela těch 17 hodin na chodbě domu.
Držíme, co to jde!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje