Solathis držím palce a myslím na oboch.
Chlpáči a iné
Myslime na vas!
barbucha My dáváme tvaroh a jogurt tak nějak průběžně, nevadí jim ani sýr, ten teda ale nedostávají v žádném velkém množství.
Napadlo mě, emohl si Otík krom toho sýra ještě někde něco odlovit, když je venku takový sběrač?
Solathis Je mi líto, že si tohle musíte zažívat, nejdřív starosti s Žížou, a teď s Inkoustem. Fakt na vás moc myslím a držím všechny palce.
Zina aspon ta nam dela radost, no. Spodni (mensi a prvni) cast uz je prakticky zahojena, zbyva tam stroupek velikosti hlavicky kovoveho spendliku. Horni cast je o polovinu mensi nez na zacatku. Asi jak neni Inkoustek doma, tak nema s kym vymyslet ptakoviny, furt chrape a telo nema na praci nic lepsiho, nez hojit.
Nechala by se malinká třeba pohladit, když jí? My jsme si takhle ochočili kocoura, dalo se na něj sáhnout, jen když byl zabořený do misky. Kočkám to může trvat hodně dlouho, než zjistí, že je pohlazení fajn.
A jestli jsou krmený, měly by zimu přečkat bez obtíží. Na fotkách mají kožichy pěkný.
dynda sáhnout na sebe nenechá. dvakrat denně si přijde pro kapsičku ,k tomu dlabe jeste granule. Ale vzdycky pocka,az se kus vzdalim,az pak se začne krmit. Manzela pusti tak na metr,metr a pul. Jak jsme blíž,utece kus dal.
Dadoo tohle sme měli taky, a teď nám leží na gauči
to bylo ale krůček po krůčku..ale některý koky zůstanou plachý napořád..
Dadoo my meli taky plachou,na kterou neslo sáhnout,ale kdyz uhodily mrazy,tak si to rychle rozmyslela a nakonec z ni byla 10 let tlustá bytová kocka,která odmítala chodit i na zahradu...
Určitě je to na dobré cestě. Mají štěstí, že vás mají.![]()
Dadoo to půjde postupně, neboj, každopádně kočky venku nezmrznou když jsou krmený, to v pohodě zvládnou.
Solathis silno drzim palce! ![]()
Dadoo pan kočka se bojí i po roce - teď někdy to bude rok, co byl nalezen v kanálu.
přestože se od otce už nechá mazlit na gauči a ode mě na bříšku a přijde se i podívat do bytu, je přeopatrný, leká se všech zvuků, a je stále připraven k útěku. myslím, že nějak zásadně ochočený nebude nikdy. přijde se nakrmit, na zahradě vydrží klidně dvě hodiny asistovat při zahradních pracech, ale na nějaké hraní nebo družení ho neužije.
Jiná Realita tak naši kocuři byli nalezení jako koťata, my je máme cca dva roky, je fakt že jsou hrozně vděční že můžou být v teple, ven se dvakrát nehrnou. ale lekají se každýho zvuku pořád, byť se mazlí a leží s náma v posteli - něco bouchne na schodecha a kocour vylítne div se nepřerazí. a když přijde kdokoliv cizí zalezou pod postel a nevylezou dokud nevypadne.

Potrefenáhusa
ten výraz
Nove info: Inkoustka jsme prevezli na Zbraslav, ja jsem presvedcena, ze by bylo nejlepsi uz ukoncit, ale oba veterinari spolu s manzelem jsou presvedceni, ze je treba mu dat jeste dva dny. Je uspany, takze bolest ted neciti. Pokud to priste nebude lepsi aspon o 150% budu trvat na uspani.
Solathis
tak snad se rozhodnete správně, ať už to bude jakkoli.
můžu se jen zeptat, co mu vlastně je? snažila jsem se to dohledat, ale přibylo moc textu.
Solathis drobek malý
stále držíme pěsti
Jiná Realita meningoencefalitida... Autoimunitni onemocneni.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje