barbucha Tak ho za mě podrbej pod bradičkou, nenažrance malýho...
.
Jo to víš, a poblije mi ruku!
barbucha Tak ho za mě podrbej pod bradičkou, nenažrance malýho...
.
Jo to víš, a poblije mi ruku!
barbucha Ten teda má paničku...![]()
Já vim, ale je to děs, ty následky potom nechutný!
barbucha Jj. Vím naprosto přesně. ![]()
barbucha chudák Otíček a samozrejme aj Ty.Naša Lily raz zrejme večer pod rúškom tmy niečo vonku zožrala.Na druhý deň,keď mamina prišla na obed domov,bol v celom byte hrozný smrad.A to Lily chúďatko chytila nejaká hnačka a tak to nevydržala.Ľudia vonku kadečo vyhodia a potom sa môžeme čudovať.
Nech je miláčik čo najskôr fit,prosím poškrabkať za uškom.
barbucha My to měli s Dadoo taky. Sežrala absolutně všechno, na co přišla, včetně nejhnusnějších hnusů.
To se u nich projevují vzpomínky a ošklivá životní období, kdy mívali hlad. To se jim takhle vrylo do paměti, že mají potřebu pořád se cpát, protože se bojí hladu.
tohle ale není pravda, nebo aspoň ne u každého takového případa.
viktorka_od splavu Neřííkám, že některý nežere od podstaty ![]()
Tak to jsem asi měla smůlu, na Otíčkovi je vidět jak zoufale na každý procházce hledá, co by sežral. I kdyby byl těsně po jídle.
Teď jsem zvolila trasu kontejnerů prostou, t.j. ne tak lákavou... ale zas se vrhnul na trávu a spás jí pěknej věrtel. No, snad ví co dělá, snad mu to uleví.
KoraKora Ono taky záleží na tom, v jakém věku to zlé období bylo. Dcera Dadoo přivedla asi v půli roce. Zažila to jako malé štěně. Třeba to starší psi pak snesou lépe.
Ale taky jsem znala kokra, který, ač laskán a opečováván od miminka, žral i slupky z brambor a cibule.
Dadoo se to holt zarylo hodně hluboko. Zrovna dneska na ní zase manžel vzpomínal, když drbal hrnec od pudingu, a litoval, že už není. To by byl hrnec vyleštěný na blesk ![]()

pecka jsou úžasné díky
Magráta K tobě bych mohla přijít ověřit informaci, že mi zmizela alergie na kočky
. Skvělá smečka...
klidně :-)
Ale tak za Otíčkovu nevolnost samozřejmě může panička, protože ho venku špatně hlídala! Šup do kouta ![]()
barbucha chudacik maly. My sme raz zberali po dvore postupne take tie plastove kosicky na mufiny. Nasa popolnica zozrala upecene mufiny aj s kosikmi. A nie, nepouzili sme ich po umyti znovu na pecenie, ako nam radila suseda cez plot. Na Oticka vyrabaju aj kosiky?
barbucha len aby z toho kosika nemal stres a bude to mat ako trest.
No právě. Proto jsem mu ho ještě ani nezkoušela. To už spíš vydržím poblitej byt ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.