barbucha chudak oticek teda!! To by chtelo pak nejaky pamlsky az se mu udela lip. Jsem na nej vzpominala pres vanoce, je to rok co nam odesel Arnost, chjo.
Chlpáči a iné
mysmat u nás to bejva rozhazeny i kolem domů,jestli těm lidem nevadí,ze tím krmí potkany???
mysmat a to fakt nekdo dela? to me nikdy nenapadlo, ze to nekdo dela zamerne
maso jsem jeste nevidela, ale na CHodove u obchodniho centra zije kolonie kraliku a nekdo jim tam nosi zeli a mrkev:D
a samozrejme tam s nima bydli dvojnasobna kolonie potkanku:)
Já jsem pytlík s odřezky masa a kostmi už párkrát viděla, myslím, že to dělají hlavně důchodci, kterým je to líto vyhodit, nebo chtějí zvířátkům přilepšit. Navíc se obecně ví, že po kostech se může utlouct i ovocné stromoví!
711990 Ty králíky se tam občas lidi z komunity pokoušejí odchytit, myslímm, že už se to párkrát povedlo, potkánci mají asi smůlu :-D.
Zina a co se s nima udela, kdyz se odchyti? :-/ mi prijde ze je to roztomily, cestou do prace tam na ne chodim koukat:) ale teda neprilepsuju jim:D
ranní doprovod v koupelně

711990 Vyléčí, alespoň částečně ochočí a nakonec předají do rukou zodpovědných a proklepnutých zájemců. Já tam občas nakukuju a opravdu ty lidi, především tu jednu paní, co se v tom nejvíce angažuje, hluboce obdivuju, protože tomu očividně věnuje veškerý svůj čas a na veterinu nejspíš i většinu svých prostředků. Hlavně proto, že to nikdy neskončí, dva dají nějak dokupy a najdou jim nové majitele, ale někdo jim hned přinese 10 dalších z krabice od popelnice.
Občas se tam objeví i nějaké morče, ale většinou jsou to králíci, asi že jsou tak roztomilí a lidi mají pocit, když se jim omrzí, že jim na louce bude přece taky dobře...
Zina nevim jak jinde, ale na CHodove je to Kralik Divoky, nejde o odlozene kousky. Zato tu kolonii potkanu tam evidentne zalozil nejakej utecenec ze zveraku, protoze jsou bily a flekaty:)
andulka01 presne - sikovny a pekny veterinar (s vlkodavom) je neodolatelna kombinacia! :-)
to vyzera ako macaci raj! a Zunka by u vas krasne splynula s domacim zvieratstvom
:-)
Janulik03
No právě. Proto jsem mu ho ještě ani nezkoušela. To už spíš vydržím poblitej byt
probioticka pasta mi uz viackrat zachranila koberec a nervy
ma niekto skusenosti s demenciou u psíka? alebo vsimli ste si nejake zmeny u starsich psov? Black bude mat 14 a sprava sa v poslednej dobe zvlastne, ale ziadne fyzicke zmeny nevidim... mam z toho divny pocit. je mozne, ze prehanam, ale aj tak. nemozem s nim ist k veterinarovi len preto, lebo mam divny pocit, alebo mozem? ach ![]()
mysmat dakujem. on uz praveze je uplne hluchy a ma sedy zakal, s tym sa vzil skvele a chapem, ze je to vekom; s pohybom problem nema - aj sa prebehne, vraj je v dobrej kondicii. skor mi pride, ze mentalne je taky... iny. minule zacal jest hracku, vytahovala som mu ju z papule; niekedy iba tak stoji a mam pocit, ze je zmäteny, musim k nemu prist a nasmerovat ho; zasadne chodi zrat zo Zuninej misky a pride mi taky infantilny - casto pride a zvali sa a vyzaduje mojkanie, co vobec nerobil tak casto, ale teraz sa na neho clovek pozrie a on sa uz chce nechat hladkat a vyzaduje kontakt. tak rozmyslam, ci to vsetko moze mat suvis s vekom...
co prosim znamena to "v poslední fázi se počůrává"? minule sa vycural vnutri (raz), co nespravil od stenata.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje