Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Magráta
8130 příspěvků moje polička 08. února 2018 09:19

ice ke 100 taky směřuju, ale asi mi to bude trvat déle

Offline Sweet Potato
40441 příspěvků moje polička 08. února 2018 09:44

dzizisketa  Holt se dostal do dobrých rukou, netopýrčit potenciál je u nás hanebně nevyužit.

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 09. února 2018 23:37

Oskar mě zas hypnotizuje...

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 10. února 2018 08:17

moonlight asi chce okurku? 

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 10. února 2018 08:19

zaseklá roomba - lepší než telka 

Offline Ounz
20535 příspěvků moje polička 10. února 2018 08:20

Potrefenáhusa nebo spíš to, co se jí k té okurce a není to vidět 

Offline Ounz
20535 příspěvků moje polička 10. února 2018 08:20

Potrefenáhusa a tu krabici si k ní dotáh? 

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 10. února 2018 08:21

Ounz  tu mu tam dotáhla ta roomba :-))

(Bota je od Rufíčka)

Offline Ounz
20535 příspěvků moje polička 10. února 2018 08:22

Potrefenáhusa jo tak von ji má na provázku a jezdí ve vleku 

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 10. února 2018 08:28

Ounz to by už fakt chtělo jen udělat si k tomu ten popcorn. 

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 10. února 2018 08:42

Potrefenáhusa rozhodla jsem si robota koupit taky. Fakt jsem zvědavá, jak bude doma přijat. 

Offline Ounz
20535 příspěvků moje polička 10. února 2018 09:06

Potrefenáhusa to je mi jasný, už jen z těch obrázků tady 

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 10. února 2018 09:38

Potrefenáhusa správnou dvojku máte! Oskar pozoruje robota opatrně s povzdálí, ale se velkým zájmem.

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 10. února 2018 09:41

Oskar je striktní masožravec, okurku bych mu klidně dala, ale to on ne 

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 10. února 2018 10:26

To si takhle jdeme s Otíčkem na ranní kolečko kolem sámošky - co kdyby se tam válel nějakej rohlík, že jo... no neválel se tam rohlík, ale bába houmlesačka na lavičce. Kolem rozložený tašky a flašky, dávala si tam ranní kávičku. A samozřejmě u ní nezbytná obří hyena, která se vmžiku s příšerným řevem rozběhla na Otíka. Bába na mě rozverně: nebojte se, ona nic nedělá! Hyena ovšem útočila furt, pročež jsem ji hnala s ještě větším řevem, a bába se vmžiku z rozverné nalitiny proměnila v nerudnou mravokárkyni: no to jste pejskařka?! vy nemáte ráda pejsky! Já na to, ať si tu hyenu laskavě drží (neměla ani obojek), když se neumí chovat... a že pokud vím, tak v těchto místech má být rovnou na vodítku. V tu chvíli se zpoza křoví nepevným krokem vynořila její parťačka, pracně na mě zaostřila zrak a přidala se ke konverzaci: jo, vodítko! jaktože nemáte vy psa na vodítku?! to se nesmí!

Já nevěděla jestli se mám smát nebo brečet. Otík vystresovanej, samozřejmě přivázanej.  

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 10. února 2018 14:50

barbucha že si si vôbec dovolila niečo o vodítku povedať ...

Na mňa raz chlapík s dvoma obrovskými obludami (boli našťastie na vodítku,inak by som sa pok***la od strachu) kričal,aby som si psa(dvojkilového) držala (bola na vodítku).Asi sa bál,že Lily na jeho miláčikov zaútočí 

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 10. února 2018 14:52

Potrefenáhusa oni majú telku z roomby,Ty z nich.Sú 

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 10. února 2018 14:55

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 10. února 2018 18:33

ice Opožděně děkuji za odpověď na výchovu a výcvik ČSV a hlavně za to, že jste tu dala tu práci s tak kompletním popisem. Většinou o nich člověk čte buď vzletné řeči, nebo naopak hororové historky, tak je docela těžké udělat si správný obrázek.
Třeba o té domovní destrukci jsem už slyšela víckrát, včetně toho, že bylo přidělat na lednici a nějaké další skříňky petlici, jinak hrozilo vyplenění, o té plachosti venku a s tím souvisejícím vyprazdňováním se doma jsem už taky zaslechla. Ale třeba o té něžnosti a citlivosti i směrem ven (nejen dovnitř k sobě) třeba čtu poprvé a ukazuje to zase jinou stránku jejich povahy.

S lovením každopádně držím palc,e ač se neřadím k těm, kdo by si mysleli, že se to zlepší věkem, spíš do toho budete muset nějak vstoupit. Ale třeba budete mít štěstí a půjde to fakt samo :-).

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 10. února 2018 18:47

pecka 

To já si dovolím vždycky, ale je mi to starou belu platný. Lítaj tady neustále na volno ty největší obludy, odpoledne se na nás zas hnala jedna, řvala jak na lesy... něco jako staford či co. Panička zase to obligátní: nebojte se, ona nic nedělá! Celá zježená, chlupy na ní úplně stály... vrčela jako že nás snad zadáví oba pěkně jednoho po druhým. Slečna si neochotně čokla přidržela a já jí povídám, že za prvé nemůžu vědět že "nic nedělá" a zadruhý že tak nevypadá, ať se podívá na ten zježenej hřbet... no neřekla nic, akorát její partner (držící další obludu) mi významně popřál dobrý den!

Se z toho pominu. Kdyby to bylo v polích (který jsou kousek odtud), tak neřeknu... ale na chodníku mezi barákama?! V našem zpravodaji jsem se teď dočetla, že měšťáci hodlaj věnovat zvýšenou pozornost neukázněným pejskařům, tak doufám že to budou dělat, už je toho fakt dost. To ty lidi nemaj na pořízení vodítka?