Panter, hlady strádající ridgeback i klon Toma jsou výborný :-).
Chlpáči a iné
Zina Azrael![]()
viktorka_od splavu No jo, když já jsem stran animáků zamrzla někde v roce 90 :-).
Azrael řikáte?

Na jaro/léto 2018 sháním PUDLA, fenku, menší variantu (toy, trpasličí, střední)
A jaký model budete nosit na sezónu podzim/zima 2018? ![]()
mysmat Taky si myslím, že šlo spíš o tu formulaci :-). Nikdo s pudlem sem myslím nechodí, možná by něco mohla vědět Solathis, která občas psy fotí.
Jinak na stránkách klubu chovatelů pudlů se můžete podívat na plánované vrhy, ale to asi víte.
Byl to samozřejmě fór, netušila jsem, že to budu muset vysvětlovat. Díky za všechna "dobrosrdečná telata" se smyslem pro humor. ![]()
Zina pudla jsme nefotily, chtely jsme kralovskeho, ale nakonec nam den pred focenim dal kosem, takze ja bohuzel
A to je přímo pro vás? ![]()
Myslím, že se toho nemusíte bát, já jsem na svoje psy taky žádné doporučení neměla. Prvního jsem brala ze stanice, kde se mi líbil přístup (vždy jen jeden vrh po pár letech), a u druhého jsem to udělala taky tak. A obojí byla dobrá volba.
Solathis Královský (černý) se probojoval do našeho užšího výběru :-). A byl by to vyhrál, kdyby ho nevyřadily chlupy. Ty sice nepadají, což je velký plus, ale po průchodu roštím je to prý pak zábava na celé odpoledne a při našich venčících trasách by to asi byla katastrofa... Taky teda nejsme moc odhodlanej vyčesávač :-)).
To jo, chytří jsou hodně, jeden čas jsem potkávala v Praze královského, který dělal vodícího psa nějakému nevidomému. Nevýhodu toy a trpsaličích vidím v tom, že dost štěkají, jako dost dost, ale zase se řadí mezi nejvíc dlouhověká plemena.
Já kdyby přišlo na puld,a tak bych šla do toho černého králováka, nebo aspoň do střeďáka, i když nejvíc bude asi právě těch trpaslíků.
Ještě jsem si vzpomněla, že jsem někde četla, že povaha se u pudlů (narozdíl od jiných ras) souvisí i s barevným rázem. Jestli to není jen nějaká UL...
mysmat máme vo vchode zrejme trpasličieho ryšavého (má max. 3kg) a teda šteká neskutočne, dokáže štekať celé hodiny vkuse - ale neviem, či to je rasou alebo povahou. Čo ma pobavilo, jednu dobu bol tichše, tak som sa pýtala, či s ním niečo je - kúpili mu obojok proti štekaniu. Zaberalo to asi mesiac, teraz šteká aj napriek nemu, aj keď už nie tak dlho ako predtým.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.