dzizisketa No že je problém dostat, už mi právě říkalo víc lidí, ale všichni se tam nakonec nějak probojovali a chválili to.
Chlpáči a iné
paktofonika Ještě mě v Praze napadle Eva Štemberová. Trochu ji sleduju a ten její přístup se mi hodně líbí, navíc na jejím kurzu byla palahniukowa a myslím, že byla hodně spokojená. Jak koukám na ten seznam, tak se možná taky na nějaký odhodlám, netahání na vodítku by nám hodně prospělo. A na stránkách má, že dělá i skupinová cvičení v praze ve Stromovce, tak třeba by to bylo dobrý.
Zina Ako ono to vyzerá že sa mi nechce ale ono to tak naozaj nieje.
Ďakujem za tipy
paktofonika Tak to určitě nevypadá, vím, že se jim věnuješ na 100 %. Jen jsem chtěla povzbudit k dalšímu hledání :-).
mysmat No vida. Tak miminko prosíme co nejdříve :-D.
Zina lutujem, ze ES nie je blizsie: uplne ma fascinuje, ako si dokaze vsimat psy a ludi, vsimne si take detaily... je ako Sherlock, ma vyborny postreh a pozorovaci talent. som jej velmi vdacna a bola mi velmi prijemna nielen ako odbornik, ale aj ako clovek.
edit: paktofonika ak budes mat tu moznost stretnut sa s ES, nevahaj. voci psom je pozitivna, ale nie servilna, je priama, pohotova, ochotna, vie si ziskat psy a vie ich zvladnut. a tiez kvitujem, ze z vycviku a vychovy nerobi show ani nejake sialene performance (ako napr. Cesar Millan a spol.), ale aj s jej triezym pristupom je to pre vsetkych zucastnenych zabava.
s najlepsim kamaratom :-)

![]()

A na milovanem polstari

jinx Tá je rozkošná
Tie listy vo váze sú z Monstery? Ako dlho vydržia vo váze?
palahniukowa No určite ak bude možnosť tak určite tam pôjdem. Včera som pozerala aj semináre no ale bohužiaľ na ďalší pol rok si nemôžem nič plánovať ale potom určite pôjdem.
A super fotky ![]()
paktofonika , je to milacek. Jsem nemocna a podeziram ji, ze je stastna, protoze to znamena, ze se mnou muze byt porad. Vsak ji taky mam u sebe porad prilepenou, ona je neskutecne utulena.
Ano, je to monstera a vydrzi veky, fakt. Tyto listy mam uz mozna treti mesic (?), ja sama uz nevim, a porad cajk. Vymenim obcas vodu a kytka funguje.
palahniukowa Hrací fotky jsou super, kamarád je fakt fešák a děkuju za doplnění infa o E. Štemberové. Já se asi k tomu kurzu netahání fakt odhodlám. Cid umí předpisovou (skoro) chůzi u nohy v rámci povelu, ale nějaká uvolněná chůze na prověšeném vodítku je pro nás hotová science fiction.
jinx Suzettka je fakt sladká, to jméno jí sedí. Tak ještě prosím její ďábelské dvojče.
jinx Já bych taky prosila nějaké fotky Bu. Vždycky, když ji vidím, tak si říkám, že by se ke mně moc hodila...:-).
jinx Ta je fakt krásná :-). Nevím, jestli si to správně pamatuju, ale myslím, že jsi říkala, že sis původně chtěla z útulku odnést jen jednu... Tak by mě zajímalo kterou...:-).
999 ano, to byla Bourbon, protoze ta byla primo na strankach utulku jako kote k adopci, o Suzettce tam nebylo ani slovo. Ale kdyz jsem ji videla, jeste jako kotatko, no tak to bylo hotovo ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.