paktofonika ach jo, uz na to minutu priblbe koukam ![]()
Chlpáči a iné
paktofonika ale Amy vyzerá, že sa jej bohvieako nepáči ![]()
paktofonika to je sladké ![]()
paktofonika The hottest dog in the city
tak s tím se nedá než souhlasit!!!![]()
paktofonika Nové pyžamo. ![]()
Potrefenáhusa Sluší vám to. ![]()
jinx Bu tě má na háku.
Su sladká jako vždy. ![]()
paktofonika na velke nadseni to nevypada
. No snad se uz aspon konecne otepli, tyhle zakonitosti dost fungujou. Co dostal bracha?
barbucha Myslím, že ty pamlsky by byly dobrý, takhle mu na procházce vlastně jenom berete (co si najde) a těmi pamlsky to otočíte a budete dávat.
To nežraní blafů se dá i naučit, já jsem to svoje psy učila, protože ti jsou taky věčně při chuti. Začíná se doma, je to docela zábavný pro obě strany, v případě zájmu to zkusím nějak rozumně popsat.
betsey Kokoska Nadšená je veľmi, ani nechcela aby som jej ju dala dole a dokonca v nej aj spala pretože nechcela dať dole. Nadšená nebola z fotenia, nemá to rada a normálne len čakám kedy povie že neotravuj. Objednala som na skúšku a som veľmi spokojná, veľmi kvalitná mikina, povedala by som ze kvalitnejšie urobená ako niektoré detské oblečenie plus to ma rôzne certifikáty. Teraz môže dostať aj Percy.
jinx nolita pecka Nemohli sme sa na ňu vynadívať včera. Vyzerá v tom tak roztomilo ![]()
Potrefenáhusa No prišla v balíku aj nálepka tak neviem, asi jej ju nalepím na čelo ![]()
paktofonika Amy teda nevypadá uplně nadšeně:-))
paktofonika Obleček je mazec :-D. Ale to má asi na doma, soudě podle těch barev, nebo to bude nosit i ven? :-)
Potrefenáhusa Jak Frídě ti to sluší, to ty sama, nebo to dělá nějaká aplikace?
viktorka_od splavu No nerada sa fotí ![]()
Zina No na doma alebo max do mesta niekam, po výlete do lesa by som ju mohla vyhodiť. Ale určite ich ešte par kúpim, niesú hrubé a fakt sa tvárila veľmi spokojne aj keď na fotke to vyzerá ináč.
A aby ste mi verili že v nej dokonca aj spala a tvárila sa apokojne ![]()

Zina jo, to dělá aplikace, photogrid :-)
My máme novýho mazlíčka, jezerního skřítka.
Doufám, že bude ve sklenici i po návratu z práce...

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.