Chlpáči a iné
Co to vůbec je, ten zelenej nesmysl?
barbucha vodní řasa, prostě kytka ve vodě, co nevyžaduje skoro žádnou péči, jen kočičí
paktofonika omluvte mou neznalost, ale na co pes potrebuje mikinu NA DOMA?
Potrefenáhusa to se dela, hazet Goliaskovi kulicku do vody? Aby vas nenahlasil za tejrani!
jinx to je zlatíčko
barbucha vodní řasa, prostě kytka ve vodě, co nevyžaduje skoro žádnou péči, jen kočičí
to jim asi taky poridim
Jiná Realita a co teprve moje srdce! jsem tomu vystavena non stop ![]()
Magráta je, to je proste cuplik neskutecny.
moora prosím vás, co je za rasu bílá veverka? to je prostě neskutečný kukuč...
My máme novýho mazlíčka, jezerního skřítka.
Doufám, že bude ve sklenici i po návratu z práce...
no tak to potrebuju! Bu bude jasat, ona presne takhle nabira vody pacickou i ze sve misky. Kde je prosim ten skritek k dostani? libi se mi to.
Jiná Realita německý špic, střední. je to dost akční teda :-)
jinx Viki taky tak pije, je úplně k sežrání
jinx V Zahradě na niti ve Školské ulici.
Sweet Potato prima, diky.
Magráta to verim. Bu u toho teda ocaka vse, co je v perimetru dvou kilometru, ale je to srandovni. Ona vubec ma ty pracky nenechave, az hruza.
Potrefenáhusa asi hodne nutne potrebuju jezerniho skritka i kocku! (No dobre, o te kocce uvazuju uz trochu dyl...)
Lilly_Ku tak bude asi kolektivní jezerní skřítek ![]()
Magráta je to hezky,takový uklidňující :-) myslím goliase ta pece nebude dlouho bavit

paktofonika omluvte mou neznalost, ale na co pes potrebuje mikinu NA DOMA?
To nieje mikina len ma doma. A preco potrebuje mikinu? No lebo jej býva zima, teraz už nezalieza ani pod deku ani nevysedáva pri radiatore. Áno som crazy dog lady ale neobliekam psy do sukní, nohavíc, košieľ, conversiek a pod. Mikina je funkčné oblečenie podobne ako sveter. ![]()
Potrefenáhusa Aj ja potrebujem svojho škriatka :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.