Chlpáči a iné
Potrefenáhusa vypije vodu a pak uz dosahne? ![]()
moora trochu se bojim, že něco vymyslí :-D
Kdyz musis, tak musis

Nejpohodlnejsi spaci poloha ever

Prisla nas navstivit nova bila veverka

Tlapicky ![]()

Potrefenáhusa Kdyby ji náhodou zlikvidoval, tak na akvaburzách je většinou mají za pár korun, akorát teda hrozí, že tam nekoupíš jenom ji, zvlášť když už doma nějakou vodu máš :-).
paktofonika no tak to je super, som rada, že sa koná nadšenie. Naša Stela akýkoľvek obleček úplne bojkotuje, vždy vyzerá, že má na sebe vestu s časovanou bombou a len strnulo stojí a čaká, kedy jej to dáme dole :-)
Rufíček už je taky umytej a protože slušnej pes do koupelny nechodí ani kousek, je třeba ho umejt venku

betsey Elzička zas bundu vníma a ko "ideme von". Ale len ked su ozaj treskuce mrazy alebo vietor. Inak lieta a ko divá, takže sa zahreje dostatočne.
Edte pridam podvecerne povalovanie.

Janulik03 eštěže ukořistila aspoň svůj chlupatej polštář! ![]()
Dneska je to tu úplně nejvíc boží, jako úplně všichni ![]()
Potrefenáhusa stihla to. A ešte to stihla aj zatiahnut takmer medzi priechod, aby sme sa potkli.
Asi chci tu zelenou vodní kouličku ![]()
dzizisketa Ale ke kouličce i nějakou kočičku!!!

všichni boží ![]()
![]()
![]()
A aby ste mi verili že v nej dokonca aj spala a tvárila sa apokojne
to mi připomnělo, jak jsme jako děti měly lenivýho kocoura - salámistu, kterýmu jsme oblíkaly dětský dupačky a košilky a vozily ho v kočárku... nechal si všechno líbit
tady jsou všichni tak super sweet!
nevím, jestli dřív šišlat nad bílou veverkou, goliáškem s akváriem, amy v pyžamu!!!
tuhou bu. strašný, toto mi nedělejte. nejsem zdravá a takový příval hormonů mé chabé tělo nemusí taky zvládnout!
Jiná Realita a suzettka nic jo? ![]()

jinx ![]()
![]()
ouško! moje srdce!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.