Fotím, fotíš, fotíme

09. srpna 2014 22:06
Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 16. října 2017 12:07
Reakce na Berta:

Tak u tvých fotek se nedivím( samozřejmě to neschvaluji, jen že ty tvoje k tomu víc lákají..)... u mých  to zas tak aktuální není  :-)

Jasně, u těch parfémových... i když, podle mě je docela dobře znát, že to nejsou produktové fotky a i se o to vlastně snažím, aby tam byl určitý dotek vědomé/nevědomé  "nedokonalosti" a spíš byl vidět vztah k objektu. Takže pak mě nějakej ruskej obchodník, co si fotku dá na svůj prodejní profil, celkem naštve. 

Ale nepostuju zdaleka jen parfémy a kupodivu ty krádeže (výpůjčky bez uvedení autora) se týkaly i neparfémových fotek - třeba momentek z Prahy nebo Paříže... 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 16. října 2017 12:17
Reakce na A666:

Ještě přidám jednu fotku Taky z kurzu HDR (opět šlo o to, aby bylo dobře exponované popředí i pozadí):

Skvělá.

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 16. října 2017 12:49
Reakce na domenica:

Jasně, u těch parfémových... i když, podle mě je docela dobře znát, že to nejsou produktové fotky a i se o to vlastně snažím, aby tam byl určitý dotek vědomé/nevědomé  "nedokonalosti" a spíš byl vidět vztah k objektu. Takže pak mě nějakej ruskej obchodník, co si fotku dá na svůj prodejní profil, celkem naštve. 

Ale nepostuju zdaleka jen parfémy a kupodivu ty krádeže (výpůjčky bez uvedení autora) se týkaly i neparfémových fotek - třeba momentek z Prahy nebo Paříže... 

Tohle naštve no nepomohl by alespoň nějaký vodoznak? Já ho začala dávat na fotky na FB, sice ho může někdo odříznout, ale tím pak tu fotku změní....

Bohužel mě to trochu odrazuje od toho jít na Instagram, i když o tom už vážně uvažuju....

P.S. Tvé fotky jsou fakt povedené, mohla by ses živit produktovou fotografií A i ty další - momentky z Paříže anebo ten zamlžený most z října loňského roku

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 16. října 2017 13:09
Reakce na A666:

Díky moc! 

Vodoznak u mě nepřipadá v úvahu. Ať je jakékoli velikosti a kdekoli na fotce umístěný, je to něco, co mě při vnímání fotky strašně ruší. Fotku to prostě rozbíjí. 

Ale ono zase tohle odcizování fotek... to jsou jenom takové občasné epizodky, a navíc někdy stačí se ozvat a dotyčný fotku smaže nebo dá kredit. Nic hrozného. Rozhodně by to neměla být věc, která tě bude odrazovat od toho jít na Instagram.

Offline černá káva
2110 příspěvků moje polička 16. října 2017 13:16
Reakce na Berta:

Já zase hmyz neznám, ale rostliny celkem dost (teda proti běžné polulaci, od mládí mě botanika zajímala, ale studovala jsem zemědělku, (v sedmdesátých letech jít na botaniku byílo dost nemožné, a pak sehnat odpovídající místo mimo Prahu...), tt.a láska mě neopustila a vztah k přírodě mám silný od děství.

Teda tím vlastně chci říci, že kdybys chtěla, tak vypomůžu, když budu vědět.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 16. října 2017 15:29

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 16. října 2017 17:51
Reakce na černá káva:

No, neříkej dvakrát.... V podstatě skoro všechny kytky na Instagramu mám beze jména... takže kdykoli přispěješ radou, budu vděčná... 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 16. října 2017 17:51
Reakce na betsey:

Krása

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 16. října 2017 18:30

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 16. října 2017 19:02
Reakce na betsey:

Krásná fotka, zlatá hodinka dovede fakt nádherné světlo :)

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 16. října 2017 19:02
Reakce na Bledule:

Zajímavý a netradiční záběr

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 16. října 2017 19:51
Reakce na A666:

Děkuji, přežila jsem.  Původní záměr byl, vylézt na betonový sokl a vyfotit krajinu z větší výšky. 

Offline sisa.b
1294 příspěvků moje polička 16. října 2017 19:51

Juch! Urobila som prvé zábery bez automatiky  Mrkla som na video od at , prečítala aj ten článok a pohrala sa s clonou. 

Zlatá hodinka je hodina pred západom?

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 16. října 2017 20:00

Já jsem dnes vylezla na haldu Ema. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 16. října 2017 20:16
Reakce na A666:

+berta 

áno, ako čistý amatér som z toho bola aj ja prekvapená :-)

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 16. října 2017 20:59

Reklama na jeseň... to počasie posledných dní milujem úplne najviac a kľudne by som ho brala aspoň pol roka v kuse.

Fotky sú z mobilu...

Offline Kokoska
34427 příspěvků moje polička 16. října 2017 21:02
Reakce na Bledule:

Úplně mě zamrazilo, když jsem si uvědomila, co jste to vyfotila! Ale fotka dobrá.

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 17. října 2017 08:20

Taky mně letos ten  podzim přijde  vizuálně nádherný...  ty první dny, kdy teď vysvitlo slunko jsem se stále jen kochala.....na druhou stranu, i když na fotkách vypadá krásně,   možná se mně začíná už malinko přejídat... nedokážu to přesně  popsat...jako by toho kýče prostě bylo už moc . Ale je mně jasné, že za pár týdnů na to budu ještě ráda vzpomínat..

Offline černá káva
2110 příspěvků moje polička 17. října 2017 09:34

Reklama na jeseň... to počasie posledných dní milujem úplne najviac a kľudne by som ho brala aspoň pol roka v kuse.

Fotky sú z mobilu...

Ta tmavá červená slunečnice. Och, ach.

Offline černá káva
2110 příspěvků moje polička 17. října 2017 09:37
Reakce na Berta:

No, neříkej dvakrát.... V podstatě skoro všechny kytky na Instagramu mám beze jména... takže kdykoli přispěješ radou, budu vděčná... 

Ráda bych pomohla (kdybych mohla . Na  Instagram  jsem sesice přihlásila, ale jak dál,...?