Jasne, tak tento výklad by mi prišiel celkom logický.
Fotím, fotíš, fotíme
Street fotografie korektně? :
![]()
To se Ti náraně povedlo.![]()
Skvělé fotky, krásné barvy.. teda fotit na analog...smekám..![]()
Pro mě ty fotky od Berty nejsou o tom, co mají lidi na sobě a jestli jsou styloví nebo ne. Je to o atmosféře, která je z toho cítit, třeba ty pohledy do očí, úsměvy. Líbila se mi hodně fotka těch dvou chlapů kuřáků, jak ten, co si zapaluje, se přímo těší, až prvně vyfoukne kouř... Je to street photo a ulice prostě není vždycky módní přehlídka. Srovnávat to s fotkami od Ady, kde šla po módních zvěrstvech a ani obličej ani atmosféra nebyly důležité, je podle mě dost mimo.
Díky, že jsi to napsala za mě. Souhlasím se vším. Jen jsem nechtěla, aby to vyznělo jako uražená reakce "potrefené husy" (potrefená husa od Godzilky promine :-) ) Není to fashion photo, je to street photo....a tak prostě lidé na ulici chodí. Chápu, že se fotky nemusí líbit každému, ale zdůvodnit to oblečením lidí mně přijde trochu mimo...
Taky se mi líbala ta kuřácká fotka...a ještě ta kde se ta dívka dívá, tak strašně pěkně na toho kluka...ta je hrozně moc vystihující ten okamžik.
Zajímavé je, že ty fotky z ulice jsou daleko působivější v černobílém provedení. Jako by barvy rušily to, co má fotka říct o lidech. Aspoň na mě to tak působí.
A nejenom to. Však taky k talentovkám ta FAMU (fotografie, kamera) se předkládají právě jen černobílé fotografie.
Něco zkusím na Instagram dát. To, co se mně bude zdát neškodné.,... Ale u těch párů mě teda budou svrbět prsty
... I když si upřímně myslím, že na tom Instagramu ty fotky po pár dnech stejně skončí zapomenuté v "propadlišti dějin" .... vzhledem k tomu, jak málo lidí mě tam sleduje a část z toho jsou cizinci...
Jinak ať odběhneme k jinému tématu,.trocha kýče ještě nikoho nezabila,..tak jedna večerní náladovka z Mušova. Jen mobilem z jedoucího auta.
Všechny tvoje fotografie jí úžasnou atmosféru. Moc se mi líbí.
Díky moc! ![]()
Souhlasím, ty čb vyznívají jednoznačně lépe. Je to i výhoda stran kvality, snesou větší šum.
To jsem netušila, ale asi to dává smysl.
Nádherné barevné ladění!!
Pro mě ty fotky od Berty nejsou o tom, co mají lidi na sobě a jestli jsou styloví nebo ne. Je to o atmosféře, která je z toho cítit, třeba ty pohledy do očí, úsměvy. Líbila se mi hodně fotka těch dvou chlapů kuřáků, jak ten, co si zapaluje, se přímo těší, až prvně vyfoukne kouř... Je to street photo a ulice prostě není vždycky módní přehlídka. Srovnávat to s fotkami od Ady, kde šla po módních zvěrstvech a ani obličej ani atmosféra nebyly důležité, je podle mě dost mimo.
a podle me to dulezite je a tem fotkam to v mych ocich dost ubira a tim padem me ve vysledku neoslovi. To, co maji na sobe je proste ve vetsine peklicko, popr ta fotka neni tak dobra, aby to prevalcovala.
ano, opravdu chapu rozdil fashion X street... a uvedla jsem jen duvod, proc me tyto street fotky neoslovily a nelibi se mi. Zobrazeni jsou pro me takovi "knedlici" (treba ten mlady kluk s holkou a jeste neco, uz se mi to nechce hledat) a nezaujmou.
ted tomu uplne nerozumim, nelibi se ti ze jsou spatne obleceni, nebo ze jsou nezajimavi?
Musela jsem se k těm fotkám vrátit, protože mimo těch kuřáků jsem si oblečení vůbec nevšimla a to jsem ty fotky viděla několikrát. Spíš jsem ale sledovala atmosféru té fotky a co z ní vyzařuje, jak se ti lidé tváří. Na oblečení se dívám u fotek, které jsou pro ten účel nafocené. Asi pokud je prostě pro někoho móda na prvním místě, tak ji řeší všude. Není to nic divného, jen jiný pohled na stejnou věc. Vy vidíte knedlíky, jak jsou oblečení. Já lásku a okouzlení, která je vidět v pohledu té holky.
...vidím to stejně
Děkuji, od vás mě to těší. Máte krásné fotky. Docela mi trvalo, než jsem se naučila alespoň základy. Nejradši fotím lidi, portréty, nejlépe hodně detailní a momentky, ale ty tady bohužel nemůžu prezentovat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje