Fotím, fotíš, fotíme

09. srpna 2014 22:06
Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 17:07
Reakce na Renusatko:

Jasne, tak tento výklad by mi prišiel celkom logický.

Offline černá káva
2110 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 17:22
Reakce na Berta:

Street fotografie korektně? : 

To se Ti náraně povedlo.

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 21:41
Reakce na nellielovett:

Skvělé fotky, krásné barvy..  teda fotit na analog...smekám..

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 21:47
Reakce na Renusatko:

Díky za informaci.

Škoda, že mě nenapadlo se těch lidí zeptat......

Offline Kokoska
34427 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 21:58
Reakce na jinx:

Pro mě ty fotky od Berty nejsou o tom, co mají lidi na sobě a jestli jsou styloví nebo ne. Je to o atmosféře, která je z toho cítit, třeba ty pohledy do očí, úsměvy. Líbila se mi hodně fotka těch dvou chlapů kuřáků, jak ten, co si zapaluje, se přímo těší, až prvně vyfoukne kouř... Je to street photo a ulice prostě není vždycky módní přehlídka. Srovnávat to s fotkami od Ady, kde šla po módních zvěrstvech a ani obličej ani atmosféra nebyly důležité, je podle mě dost mimo.

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 22:14
Reakce na Kokoska:

Díky, že jsi to napsala za mě. Souhlasím se vším. Jen jsem nechtěla, aby to vyznělo jako uražená reakce "potrefené husy" (potrefená husa od Godzilky  promine :-) )  Není to fashion photo, je to street photo....a tak prostě lidé na ulici chodí.  Chápu, že se fotky nemusí líbit každému, ale zdůvodnit to oblečením lidí mně přijde trochu mimo...

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 22:18
Reakce na Berta:

Taky se mi líbala ta kuřácká fotka...a ještě ta kde se ta dívka dívá, tak strašně pěkně na toho kluka...ta je hrozně moc vystihující ten okamžik.

Offline Kokoska
34427 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 22:30
Reakce na Berta:

Zajímavé je, že ty fotky z ulice jsou daleko působivější v černobílém provedení. Jako by barvy rušily to, co má fotka říct o lidech. Aspoň na mě to tak působí.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 22:32
Reakce na Kokoska:

A nejenom to. Však taky k talentovkám ta FAMU (fotografie, kamera) se předkládají právě jen černobílé fotografie.

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 22:34

Něco zkusím na Instagram dát. To, co se mně bude zdát neškodné.,... Ale u těch párů mě teda budou svrbět prsty ... I když si upřímně myslím, že na tom Instagramu ty fotky po pár dnech stejně skončí  zapomenuté v "propadlišti dějin" .... vzhledem k tomu, jak málo lidí mě tam sleduje a část z toho jsou cizinci...

Jinak ať odběhneme k jinému tématu,.trocha kýče ještě nikoho nezabila,..tak jedna večerní náladovka z Mušova. Jen mobilem z jedoucího auta.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 22:35
Reakce na Renusatko:

Všechny tvoje fotografie jí úžasnou atmosféru. Moc se mi líbí.

Díky moc! 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 22:36

Souhlasím, ty čb vyznívají jednoznačně lépe. Je to i výhoda stran kvality, snesou větší šum.

Offline Kokoska
34427 příspěvků moje polička 16. listopadu 2017 22:40
Reakce na domenica:

To jsem netušila, ale asi to dává smysl. 

Offline Miru
16598 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 08:33
Reakce na Berta:

Nádherné barevné ladění!!

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 09:36
Reakce na Kokoska:

Pro mě ty fotky od Berty nejsou o tom, co mají lidi na sobě a jestli jsou styloví nebo ne. Je to o atmosféře, která je z toho cítit, třeba ty pohledy do očí, úsměvy. Líbila se mi hodně fotka těch dvou chlapů kuřáků, jak ten, co si zapaluje, se přímo těší, až prvně vyfoukne kouř... Je to street photo a ulice prostě není vždycky módní přehlídka. Srovnávat to s fotkami od Ady, kde šla po módních zvěrstvech a ani obličej ani atmosféra nebyly důležité, je podle mě dost mimo.

a podle me to dulezite je a tem fotkam to v mych ocich dost ubira a tim padem me ve vysledku neoslovi. To, co maji na sobe je proste ve vetsine peklicko, popr ta fotka neni tak dobra, aby to prevalcovala.  

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 09:39
Reakce na Berta:

ano, opravdu chapu rozdil fashion X street... a uvedla jsem jen duvod, proc me tyto street fotky neoslovily a nelibi se mi. Zobrazeni jsou pro me takovi "knedlici" (treba ten mlady kluk s holkou a jeste neco, uz se mi to nechce hledat) a nezaujmou. 

Offline viktorka_od splavu
49127 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 11:05
Reakce na jinx:

ted tomu uplne nerozumim, nelibi se ti ze jsou spatne obleceni, nebo ze jsou nezajimavi?

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 11:12
Reakce na jinx:

Musela jsem se k těm fotkám vrátit, protože mimo těch kuřáků jsem si oblečení vůbec nevšimla a to jsem ty fotky viděla několikrát. Spíš jsem ale sledovala atmosféru té fotky a co z ní vyzařuje, jak se ti lidé tváří. Na oblečení se dívám u fotek, které jsou pro ten účel nafocené. Asi pokud je prostě pro někoho móda na prvním místě, tak ji řeší všude. Není to nic divného, jen jiný pohled na stejnou věc. Vy vidíte knedlíky, jak jsou oblečení. Já lásku a okouzlení, která je vidět v pohledu té holky. 

Offline Miru
16598 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 11:38
Reakce na Renusatko:

...vidím to stejně

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 12:47
Reakce na Berta:

Děkuji, od vás mě to těší. Máte krásné fotky. Docela mi trvalo, než jsem se naučila alespoň základy. Nejradši fotím lidi, portréty, nejlépe hodně detailní a momentky, ale ty tady bohužel nemůžu prezentovat.