Co jste dnes zkoušeli/y za nikovky/exkluzivky?

09. srpna 2014 17:03
Offline Miru
16583 příspěvků moje polička 21. ledna 2024 08:40

Woody 

...a jak ty vůně vnímáš, co se týče kvality - intenzity a výdrže.?.

Offline Woody
příspěvků moje polička 21. ledna 2024 09:10

Miru  

Drahá já se momentálně vznášìm na křìdlech svěženek, abych za okamžik mohl podlehnout mámenì pižma nejlépe pod rouškou rafinované zeleně. 5, 6, ani 7 na zkoušenì nemám.

Ještě tu čichám k Ginger&Lime vnìmám jako čistou hlavu vůně. Vypulìrovaný zázvor s krystalickým citronem, přeludóznì pižmo jako kyslìkový přìstroj k prodlouženì chabého života symbiotického páru. 

Clementine&Violet étericky optimistická metráž na voňavé vìlì šatičky. Ozonická klementinka se rozvine do lehounce nasládlé klementinkové fialky usazené na hebkosti kůže ošetřené tělovým mlékem s nuancì plátku čerstvé okurky. Aurická jarnì feminnì vůně. 

Dodatek k Juniper ...je v nì kus Lalique living

Diplomaticky jsem naznačil, že na niche je to docela málo...originalita, výdrž, projekce, laboratornì čistota složek. Výprodejové ceny jsou adekvátnì. Představa, že lupnu několik tisìc za pár flakonů v tomto pojetì a na vrstvenì...ne

Offline Miru
16583 příspěvků moje polička 21. ledna 2024 09:19

Woody 

...díky!

Hmm, jinak škoda...

...čekala bych, že Noomi bude chtít ve vůních sice křehkost ale současně i sílu, stabilitu.

(většina těch bio značek je nicemna, efemérní... Ze severu má vysokou kvalitu Swedoft...)

Offline Woody
příspěvků moje polička 21. ledna 2024 10:11

Miru 

...ano, sìlu a stabilitu...a věřìm, že takové aroma molekuly jsou. Snad někdo zde přidá dalšì zkušenost s N. C. P.

Věřìm, že pro běžného parfemového konzumenta je produkce značky dostačujìcì.

Děkuji za Swedoft.

Offline Miru
16583 příspěvků moje polička 21. ledna 2024 11:01

...značka Alberta Morillase Mizensir - na Ingredients jsem zaregistrovala vůni, kterou mají nově v nabídce, 

For Your Love.

Přečetla jsem si složení a bylo mi povědomé..?.

Bodejť ne, aneb vůně Sweet Praline...

Offline jerry
11038 příspěvků moje polička 23. ledna 2024 12:20

Musc Invisible (Juliette Has a Gun) - obláčkově jemná čistá pižmovka - bohužel tak jemná, že její intenzita se blíží k nule. Název nelže - skutečně "neviditelné pižmo".

Recenze euridike je vyčerpávající.

Offline Mha
příspěvků moje polička 23. ledna 2024 20:36

NCP Olfactive Lavender and Juniper

Příjemná bylinná prchajicí unikající neexistující. To celé během dvou hodin.

Tonka bean and Moka

To je jiný kafe:)

Tenhle milý společník se mnou absolvoval pochůzky, jedno zmoknutí, hodinu posilování a sprchu. A stále je to dost silná osobnost, abych slyšela jeho řeči o tom, že sport je naprosto zbytečný výdej energie, ať si dám radši cigáro, sednu si s knížkou do kavárny... Je to hrozný flákač, toho si necham:) 

Offline Miru
16583 příspěvků moje polička 24. ledna 2024 06:01

Mha 

...ten "Flákač" - krásně napsáno!.

Offline Mha
příspěvků moje polička 24. ledna 2024 16:06

Miru

Děkuji, to mě potěšilo:) 

Offline salvia
příspěvků moje polička 24. ledna 2024 18:08

Mha Hlásím výsledky vyžádaného testu na 

Patchouli - Reminiscence

První úder, to není žádná vodička - sušárna tabáku, teplota vzduchu příjemných 22°C.

Nejprve tabákové listy zelené, které postupně zasychají. Po hodině většinou už uschlé, jen vespod ještě straší vůně těch nedoschlých z navlhlého rohu. Nakonec přetrvává už jen ten dýmkový tabák s lehounkou vůní dřevěných trámů sušárny. Mile mě překvapila kombinace vanilky, tolu a tonky v základu. Vůbec z nich není zahřívací slaďárna. Je úplně zřejmé, že na téhle farmě se  cukrová třtina nepěstuje, možná se jen samozásobují kakaem, někde v kuchyni právě nahrubo podrtili pár zrnek.

Nejde nijak výrazně do prostoru, minimálně 5 - 6 hodin vydrží. Já bych ji v tom košíku už nechala. Jen ta standardní cena... ach jo.

Offline Mha
příspěvků moje polička 24. ledna 2024 18:28

salvia

Jo! Vodičky nebereme.

A cenu jsem našla do 600, to je dobrý, ne? 

Offline salvia
příspěvků moje polička 24. ledna 2024 19:43

Mha Lepši dvě padesátky, vlastně skoro tři, než jedna stovka . Levnější jsem neviděla. Nechtěla jsem utrácet aspoň půl roku, ale teď nevím. Začínám mít lehký pocit závislosti. 

Jen raději upřesním, že ten náraz  v intenzitě vezme opravdu jen prvních pár minut a pak vůně krotne ve smyslu dojmu. Líbivka obecná to rozhodně není ani potom. Pro mě z typ vůně - nevůně. 

Offline jerry
11038 příspěvků moje polička 24. ledna 2024 20:49

salvia 

Dobrý kauf

Já pačuli moc nemusím (obzvlášť tu mokrou, nacucanou a navrch zelenou) - ale od Reminiscence znám pačuliovek 5 a líbí se mi všechny. 

Offline salvia
příspěvků moje polička 24. ledna 2024 22:03

jerry Tady dost přemýšlím, proč vlastně vytáhli do názvu pačuli, rozhodně mi nepřipadá jako podstatná složka, ale zrovna v podobě, kterou můžu - vlhký sklep bez plísně, tady ještě trocha navlhlé hlíny. Podobně, jen bez hlíny a jako podstatnější složka ji cítím v La Martina Cuero Mujer (sklep, vlhká omitka, první kapky letní bouřky).

Ale z pačuli s růžemi jsem se ještě nevzpamatovala . Takže za mě všechny rozhodně ne. A to jsem teprve u druhé, uvidím dál.

Offline jerry
11038 příspěvků moje polička 25. ledna 2024 11:23

Frustration (Etat Libre d'Orange) - nefalšované arašídové máslo s postupně přidaným sladkým dřevem. Rozvoněla se do nálože hodně vanilkového ambroxanu.

Offline Miru
16583 příspěvků moje polička 25. ledna 2024 11:58

jerry 

...tak to je vůně o mně.?!.

Denně musím mít arašídové máslo. A když "jednou za sto let" prokaučuju mít v zásobě další sklenici, jsem opravdu frustrovaná

Offline jerry
11038 příspěvků moje polička 25. ledna 2024 12:33

Miru 

Jen nevím, jestli je arašídové máslo vhodné na nástřik

Ale na tobě může vonět samozřejmě jinak - taky jsem čekala něco jiného, co by nějak korespondovalo s názvem. A to nemluvím o složení.

Offline Miru
16583 příspěvků moje polička 25. ledna 2024 12:57

jerry 

...no, složení jsem koukala,  že je krásné!

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 25. ledna 2024 13:54

Miru je zaujímavé, ako vnímame vône rozdielne. Mne by sa z vône arašidového masla navalilo, Ty by si v nej našla svoju favoritku. Som zvedavá, čo na ňu po vyskúšaní povieš. Budem sa tešiť.

Offline Miru
16583 příspěvků moje polička 25. ledna 2024 14:44

milacka 

...jenže já nemám vzorek. A nekoukala jsem teda, kde se dá sehnat.?.

(to složení je teda ale fakt luxusní!, pro mě)