... taky mám podzim moc ráda...![]()
Co jste dnes zkoušeli/y za nikovky/exkluzivky?
andry Recenze na Paloma y Raices je skvělá, to musím zkusit!
Hiram Green: Vivacious
Fialky a fialky. S bergamotem, zelené a krásně pudrové. Zabalené do máslového kosatce, sladkého medu a prachově vanilkového otočníku. Pudrová vůně, ve které se rozvine do krásy kořenitý červený karafiát. Je v tom trocha nostalgie, karafiáty se dnes ve vůních trochu opomíjejí. A je tu i Hiramova oblíbená ambra, pryskyřičný hustý balzám.
Apropos, nostalgie. Vivacious mi připomíná guerlainovské klasiky.
Fleur
... když já jsem si v rámci prokrastinace založila takový malý blog - a když se mě někdo zeptá, jestli mám ještě někde nějaké recenze, tak odkazuji sem a na Fragranticu, jenže tady mám jiný nick, tak je to poněkud matoucí, chtěla jsem to nějak synchronizovat...
link na blog už jsem někde v diskusích propásla nebo tu ještě nepřistál..? ![]()
O blogu jsem zatím řekla jen Miru, ale říkala jsem si, že bych odkaz mohla drze dát i sem... Ale tedy nejsou/nebudou to jen parfémové recenze, vlastně teprve uvidím, co všechno se tam objeví...
euridike tak jsem ti to rozsekla tím, že jsem si o něj drze řekla :)
děkuju těším se na čtení..!
... no moc se netěš, nenajdeš tam nic extra, řekla bych...
//Leda by Tě zajímalo třeba skandinávské drama, mám rozepsanou pěknou studii o Nepříteli lidu, nikoho to sice nebude zajímat, ale mně to dělá radost, achjo...
//
euridike třeba mě to začne zajímat :)
..nebo si aspoň rozšířím obzory..
euridike no ale to je radost! díky:-)
Couture Chic Novelista
...nic necítím.
Aneb - La Vie Est Belle po 12 hodinách.
Summer Flash Novellista
...autentická šťáva z růžového grapefruitu.
(ale je to takový nudný, podstatou nijaký, posléze rozpadající se...)

teena-s Tvoje recenze na Rouge je zase a opět
...
teena-s Lákavé
Kam chodíš na ty výrazy, samurajko?![]()
Edit: už jsem to vygooglila
Hra o trůny mě asi čeká, ale oddaluju to před Vánoci:)))
Ty vtipálku, kdyby na tobě voněla jako na mě, tak bys taky nevěděla, kam ji nosit. Ledaže bych začala pracovat v obuvnickém nebo brašnářském průmyslu.![]()
Na mně voní jako jemně kořeněná zralá švestka jen s lehkým nádechem semiše... Je fakt, že je jemná a decentní, taková tichá, ale momentálně mi tahle nenápadná //možná i nenápaditá// vůně vyhovuje... //Asi si hlava, srdce a nos potřebují trochu odpočinout...//
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje