Mha Každý to asi bude vnímat jinak:)
Za mě od nejsilnějšího:
Habanita
Slon
LHB EdT
1.Slon
2. Habanita
3. LHB EdT
Myslím, že na tom třetím pořadí LHB se shodnou všichni, variovat bude nejspíš první a druhé místo.
Dohajezelenyho, ono to nebude tak jednoduchý...![]()
A kdybych do té party přidala Mortel od Trudonu, kde by v pořadniku byl?
(Vím, že je dost rozpínavý, dokázal se spřátelit s celou posádkou sedmimistného auta během pár minut)
Mha Ten si teda nevybavím![]()
Subjektivě od nejrozpínavějšího:
Habanita a Slon - dělené 1. místo
L´Heure Bleue
Ale rozpínavost v tomto případě nemyslím tak, že by to při přiměřené aplikaci pozabíjelo vše živé v okruhu 10 metru![]()
Chci si koupit parfém, mám tři favority.
Mohly byste mi je prosím dát do pořadí, jak moc se drží u těla nebo jak jdou do prostoru? Diky
Molinard Habanita (černá)
L'Heure Bleue (Edt)
Slonisko Strašlivé od Kenzo
Asi súhlasím s tým, že Modrá hodina je z nich najmiernejšia, v dobrom. Slon a Habanita ťažko povedať, ale obe sú podľa mňa neprehliadnuteľné.
Ale teda ten výber ![]()
Mha A hledáš tedy parfém, nebo zbraň hromadného ničení?
![]()
A to je právě to. Jestli mám při výběru parfémů kašlat na okolí, ať to vydrží nebo si vůni parfému nechat pro sebe. Pak to ale zjevně nebude žádný z těch odzkoušenych nahoře.
A to jsem je vybírala skoro rok... A samozřejmě potřebuji všechny 3, eventuálně 4...
Je to těžké! Ó ta muka!
![]()
Mha Já jsem tu jako chovatelka slonů profláklá, ale ta Habanita mne teda teď zaujala taky...
Mě se Slon moc líbí, mám ho odzkoušeny za různých povětrnostních podmínek a spřátelili jsme se. Občas trochu zplesniví, ale moc to nevadí. Rodina tomu říká Zase ty jablka.
Habanita je taky krásná.
A ta Modrá hodina taky.
A teď babo raď.
A ty Potato, taky, prosím.
Mha Modrá hodina mne míjí a Habanitu vlastně neznám. Ještě ode mne chceš radu?
Mha vsechny![]()
Ne, to že jsi chovatelka slonů, je pro mě doporučením samo o sobě :)
Korsičanka slniecko jerry Fleur ![]()
Diky
viktorka_od splavu A s chlebem se neobtěžuj![]()
Mha tri som si kúpila len tento mesiac
....podľa mňa treba náležite vyskúšať, čo sa ti najlepšie nosí!!!
A prestriedavať, nech nie je nuda!!!
A s tou zbraňou hromadného ničenia...pokiaľ s tým nejdeš do nemocnice...tak ostatní nech kľudne trpia!!!
slniecko ...A s tou zbraňou hromadného ničenia...pokiaľ s tým nejdeš do nemocnice...tak ostatní nech kľudne trpia!!!
![]()
![]()
Mha jak říká viktorka_od splavuber všechny. Tvej výběr se mi moc libi
Vy jste dobrý, holky, teď ještě prostituce nebo prodej orgánů? Práci jsem zkusila a na všechny tři parfémy to nestačí ![]()
Mhavšak je nemusíš koupit najednou. A taky budou Vánoce, tak máš tip na dárek/dárky pro sebe
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.