jerryže jo, já každý rok píšu Ježíškovi o parfém. Manžel má nákup vždy obohacen diskuzi o vůních s panem Ambrožem ve Vavavoom.![]()
Blbé a drobné (parfemové) dotazy
JENŽE. Má to velký háček. Já do té doby, než našetřím na další, objevím jinou pestrobarevnou vůni a seznam se rozšíří. Nebo ještě hůř, přijde jaro a já budu potřebovat jinou než sytě barevnou vůni, ale spíš akvarelovou, můj seznam se změní... Tolik vůní... Já budu muset žít hodně dlouho (jako ten Elvis:).
Ne že bych nepsala... Vyrábí Fiskars parfémy?
Mha to nevím, od Fiskars jsem dostala prima zahradní náčiní. To se taky neztratí ![]()
Vyrábí Fiskars parfémy?
Určitě ano, ale bude to nějaká vzácná podpultová nikovka - v Baumaxu jsem je nikdy vystavené neviděla![]()
jerryže jo, já každý rok píšu Ježíškovi o parfém. Manžel má nákup vždy obohacen diskuzi o vůních s panem Ambrožem ve Vavavoom.
Jé, to bych si také přála, aby si můj manžel přišel podebatovat o vůních do Vavavoom, ale to je z kategorie těch nesplnitelných tužeb, on není ani na parfémy, ani na ty diskuse o nich, bohužel...
jerry
JENŽE. Má to velký háček. Já do té doby, než našetřím na další, objevím jinou pestrobarevnou vůni a seznam se rozšíří. Nebo ještě hůř, přijde jaro a já budu potřebovat jinou než sytě barevnou vůni, ale spíš akvarelovou, můj seznam se změní... Tolik vůní... Já budu muset žít hodně dlouho (jako ten Elvis:).
to je tak zhruba kľúč k vzniku mojej police ![]()
![]()
Hned si jdu prohlédnout tvou polici:)
Ještě jeden dotaz, obvykle nakupuji na Notinu, cena Sloníka byla kolem 1300. Pak jsem se podívala a na Parfem.cz jsem našla cenu 900. Znáte někdo ten druhý e-shop pro případ, že si dárek budu kupovat sama? Nechci koupit "Inspirováno" vůní xy![]()
Znalkyně, co to je za vůně?

Prosím, poraďte vůni pro 12.letého předpuberťáka, aby to nebylo, jakože se voní tátovou! Ma to být jeho první a tak ho nechci odradit ![]()
Kolik do předpuberťáka hodláš investovat?
Lacoste - tam je výběr docela široký
Calvin Klain cK One
Calvin Klein IN2U Men
Bvlgari Aqua Marine
Davidoff Cool Water některá z odnoží
Montblanc Starwalker
A dalo by se něco najít i u L´Occitane a Rochera.
Z dražších Allure Homme Sport https://www.parfumanie.cz/database/search?query=Allure+Homme+Sport
Asi tak do tisícovky, přecejen je to dítě. Podívám se na tipy a díky ![]()
rozarka Chtěla jsem ti poradit Déclaration od Cartiera, ale dívám, se, že podražila...
Tak ono toho bohužel podražilo víc![]()
Dobré rady nepřijdou nazmar, jenom zavolám rozarka
Já myslela, že v parfumeriích pracují jen éterické bytosti?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje