Miru ještě jednou díky
milacka děkuji
to byl okamžitý nápad, jak jsem tak seděla ve své šatničce a rozbalovala flakón

barbucha flakón je skutočne taký nóbl, mňa láka Neroli.
Dobrý kauf![]()
Neroli bylo taky moc příjemný. Možná si ho časem objednám ![]()
...krásná fotografie! Evokuje mi to malířský ateliér nebo galerii, moc pěkné, a současně vzdušně útulné...
Miru byl to Eviččin pokojíček, když byla malá, teď se přestěhovala do většího...užívám si to. nikdy jsem samostatný pokojík neměla a teď mám 2x2,5m. Jirka tomu říká čuchací salonek :)
alibi čuchací salonek![]()
alibi Gratuluju k soukromí ik čuchacímu salonku![]()
alibi čuchací salonek
!!!
viktorka_od splavu Korsičanka slniecko ona je to šatnička, ale komodu s parfémy a vzorky tam mám ![]()
Tak už je doma. Luxusná, velejemná pravá koža. Na manželovi vonia úžasne, ďalšia vôňa od Toma Forda, ktorá sa vydarila. Ombré Leather. Budem si ju požičiavať aj ja.
Zamilovala som sa aj do Kiliana Smoke for the Soul, dym pre tvoju dušu, kanabis z nej skutočne cítiť aj trochu drhnúceho vetiveru. Identická mariška. Vzorka mi nedá spať. Je to pre mňa výzva zohnať parfum alebo odstrek. Ak sa mi to podarí, budem sledovať reakcie policajtov pri náhodnej cestnej kontrole. Ale nech vysvetľuje manžel![]()
Mně se Smoke for the Soul taky moc líbí, stejně jako podobně konopně kadidlová Black Afghano (Nasomatto), ale asi bych je nosila jen doma![]()
Tak leda nějakou arabku v CPO - to je aspoň malé množství.
jerry snáď sa mi podarí zohnať odstrek, na oficiálnej stránke Kilian majú len refill, mám zlé tušenie, že výrobu tohto parfumu ukončili![]()
milacka ano, kolekci Addictive State of Mind ukoncili, z ni se preradily do jinych kolekci jen Intoxicated a Vodka on the Rocks.
andry a mám to potvrdené
, kúpim refill alebo rozhodím siete v Amerike, známi k nám prídu v lete na návštevu, možno ho na niektorých bazároch alebo eshopoch nájdu. Nevieš dôvod ukončenia?
milacka tezko rict, to se nikde oficialne neuvadi
Tak drzim palce, at sezenes!
alibi Super nákup, krásná vůně a mám takový pocit, že jsem ji asi zkoušela od tebe. Neměla jsi už odstřik nebo vzorek? A šatničku závidím. Taky jsem měla
, teď to obsadila kočka s kocourem.
Renusatko děkuju. Ano, je to možné. Už jsem měla odstřík dvakrát a zastesklo se mi. Já ti zase závidím ty tvoje chlupatý štěstíčka ![]()
Zimní příprava na léto - doplněny zásoby CPO (hlavně Linah, protože už není a nebude
).
Po dlouhé době nákup nového flakónu. Overture Amouage Woman, naslepo. Jsem zvědavá, bylo to momentální rozhodnutí ![]()
Nekoupila. Dostala. Parfém i kamélii.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.