33lejaby protoze maji vsechny kosatcove maslo, casto kuzi, pizmo. Ta kolekce zalozena na jednotlivych slozkach je jina, o neco snaze uchopitelna, stejne tak vune pocinaje Tyger Tyger a novejsi. Novejsi sarze starsich vuni jsou snaze nositelne. Je to takova ta typicka znacka "kdyz ji milujes..." a mne osobne je sympaticke, ze autorka ma podle tech vuni neco odzito a prenesla to do nich.
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
a mne osobne je sympaticke, ze autorka ma podle tech vuni neco odzito a prenesla to do nich.
...přesně.!.![]()
A to ve vůních potřebuji.!...,
a je to málokde...
Mne právě láká najít to erotično, které ve vůních F. Bianchi spousta uživatelů vnímá. A je fakt, že Under my skin jsem vyzkoušela letmo v práci, a připomínala se a povlávala celý zbytek dne. Myslím že do vyhřáté postele a na teplou kůži to bude dobrá volba. Já snad půjdu ze zvědavosti i do těch dalších slepáků ![]()
33lejaby andry Já jí nemůžu přijít na chuť, vlastně na čich
. Cítím v těch vůních jakýsi vnitřní neklid, který ústí v nesoulad, to mi vadí. Něco jako vážně míněný kýčovitý a křivě pověšený obrázek v jinak dobře a nápaditě zařízeném bytě. A ve chvíli, kdy o něj zavadíš očima, už se od toho neodpoutáš a zkazí ti celý dojem.
Fleur urcite nejsi jedina, komu nesedi ![]()
Fleur To je teda zajímavý pocit
Pro mne jsou FB vůně jakýmsi vybočením z konzervativnosti a projevem naprosté svobody a individuálna, které k životu potřebuji.
Korsičanka Tak to je dobře, když jsi našla značku, se kterou tak hezky souzníš.
andry Ještě by bylo zajímavé vysledovat, jestli fungují i nějaké algoritmy (líbí se ti značka XY, nebude ti tedy vyhovovat značka ABC)
.
Fleur premyslim... do jiste miry to tak asi funguje, ale zadny dostatecne prukazny priklad nemam
Protoze realne mi prijde, ze to je pro kazdeho velmi ruzne.
Priklad: Korsičanka ma rada Francescu a treba Annette Neuffer nebo Annu Zworykinu. Ty mne nesedi.
Korsičanka No nic, algoritmu se zjevně nedopátráme
a zůstáváme u starého osvědčeného: nutno vyzkoušet na vlastní kůži.
A hlásím, že moje nová Hatria je přesně do tohoto počasí, což mě s ním alespoň trochu smiřuje.
Fleur Tak se rychle voň, protože přivezeme z Řecka vedra![]()
...tak udělala jsem něco, co ještě nikdy. A to - koupila jsem si další flakon L´Interdit Intense Givenchy 80ml. Doma sice mám 50tku, ale nevím, kolik v ní zbývá. A představa, že vůně dojde, že zmáčknu rozprašovač a
nic.?!
Nemyslitelné...
Miru Já mám rezervní flakón od každé stálice, jakmile hladinka klesne tak ke 30 ml, takže rozumím
(tím spíše, když vím, že jsi nikdy nehromadila žádné zásoby).
![]()
...já si tedy nejraději kupuji flakon vždy čerstvý, na skladování mě fakt neužije. Ale neprůhledný flakon - to není na mé nervy![]()
![]()
...a pravda, jak mi nějaká vůně klesne k cca 30ml a méně, vnímám to už jako zkušební množství/rezerva.
...tak budu mít svoji růži...
Mazlavě olejovitou, ale bezgravitační a současně mohérově hustou, černoorudou, zlatistou, neochvějnou -

Miru Už když jsem četla recenzi, tak jsem si říkala, že tohle je růže fakt pro tebe.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje