marieu tuhle růži mám opravdu velmi ráda; doufám, že ti v ní bude tak hezky jako mně
.
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
K Champs-Elysées EdP v domečkovém flakonu přibyla i EdT v původním flakonu na nožce.
A při porovnání obou zjišťuju, že EdT se mi líbí víc.
Shodneme se, EdT mi také vyhovuje víc. Kdyby ji svého času nezačala nosit neteř, tak bych určitě jeden flakón pro jarní příležitosti v parfémové zásuvce měla.
Neteř má zjevně dobrý vkus...nebo dobré vedení/inspiraci![]()
V řetezcových parfumeriích jsem ji neviděla (ale taky nemám úplně přehled, třeba někde je).
Ale měl by ji mít Institut Guerlain v Dlouhé.
Fleur děkuju. Měla jsem jen vzorek, ale pořád mě to k němu táhlo, cítím se v ní - to slovo není dostačující- silnější. Jako by mě podporovala a posilovala. Krásná růže.
marieu Já jsem si nejdřív pořídila tělové máslo s její parfemací a cítila jsem se v té vůni tak uvolněně (a máš pravdu, zároveň silně), že jsem posléze přikoupila i flakón.
marieu Rose mě zajímá. Jen teď čekám, až se mi vrátí čich a musím zajít do Vavavoom, máme tam ještě jeden plán. Na zkoušku.
Renusatko Zkoušku čeho a co v plánu? Nebuď tajemná![]()
Korsičanka Heaven Can Wait FM, ještě jsem neměla možnost.
Renusatko Ta by se ti mohla líbit - je pro jemnější nosy:) Se mnou si hraje na schovku![]()
Fleur Prosím tě, proč ji vlastně přejmenovali?
999 Zřejmě kvůli tomu, že museli nahradit jednu ingredienci, ale na vůni samotné to vůbec není poznat.
Fleur Aha, ví se kterou? Díky
Dnes dorazila Hala Lattafa Dubai- uvažovala jsem o některé kadidlovce od Comme des Garçons (líbí semi všechny, takže rozhodování nebylo jednoduché
), ale díky tipu RoSa (a možnosti vyzkoušet jejího slepáka) bylo rozhodnuto. Velkým bonusem je taky lehké 20 ml kabelkové balení.
Tak predsa som neodolala, je krásna. ![]()

jerry no ale ta nevypada spatne.![]()
Myslíš Black Magic? Řekla bych, že jsi její cílová skupina ještě víc než já
.
Je teď uklizená, až budeš mít cestu do Prahy, vezmu ji s sebou.
Biely kvet Pélargonium mám moc ráda; vlastním ještě původní balení v červeném flakónu
.
Biely kvet gratuluju Jaruško. Je to krásná vůně
. Mě přijde tohle balení praktičtější ![]()
alibi Praktičtější v každém případě, i když ne tak efektní. Mně se u původního flakonu odlomil celý ten kovový vršek, jen tak, zůstal mi v ruce. Musela jsem potom přelívat do malých flakonků, vůni jsem naštěstí zachránila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje