Miru Samozřejmě jí na ni budu chodit.![]()
Ale teď ji mám na ruce a jo! Je to Un Bois Vanille Light. Taková nevosková. Jako kdyby Lutens udělal kids edition collection![]()
Miru Samozřejmě jí na ni budu chodit.![]()
Ale teď ji mám na ruce a jo! Je to Un Bois Vanille Light. Taková nevosková. Jako kdyby Lutens udělal kids edition collection![]()

Takže teda jo. No, těším se převelice.![]()
Luna To je dobře
. Někdy je rozhodování zbytečně dlouhé![]()
Renusatko No tak musela jsem si dát 2 skleničky vína. Ale šak co...Mám i dražší vůně...Ale spíš mám výčitky takového neekologického spotřebitele. Mám toho prostě moc, no.
...kup si ji. Je krásná.
No, ano, jsem minimalista. Ale kdyby to šlo, tak bych měla na polici tužebník
(myslím, že i bez vyzkoušení by to nejspíš všechno klaplo).
A kdybych teda všechny ty vůně měla, tak bych je spotřebovávala. Hojně. Nic bych nešetřila. Proč, nebo na kdy.?
I když myslím, že bych stejně točila cca dva max pět flakonů, a z těch pěti by byly stejně ty dvě vůně beztak upřednostňovaný. Takže bych zbytek nejspíš rozprodala(pokud by pro mě ta která vůně neměla velký osobní význam...). Nemám ráda hromadění a taky, v dnešní době, když se dá koupit těměř vše okamžitě, tak proč mít "staré"...(jasné, některým vůním to i svědčí/archivace. Ale mně to nedělá dobře stejně
)
...energie musí proudit...![]()
Luna Tak se z ní a s ní bez výčitek raduj!
Fleur Ano, budu.
Jen se u toho Forda obavam, ze to opet nebude stalice, protoze nez ji spotrebuju, uz ji zas prestanou vyrabet nebo zmeni, jako u vseho.![]()
Samsara mrtva, Hypnotic, Angel Muse, Opium, cela moje milovana Annick Goutal, Musc Ravageur a mnoho dalsich. Skoda mluvit.
Insolence edp mam asi 5x100ml, jeste ve starych flakonech, tam je ten strach o "zivot" trochu pojisteny![]()
Objednala jsem si travel set tří vůní Dries Van Noten ve složení Soie Malaquis, Santal Greenery a Rock the Myrrh. Líbí se mi složení a berou mě origo flakony, těším se a jsem zvědavá.
marieu Jsem zvědavá na tvoje dojmy, ty flakóny jsou nádherné.
A bohužel jsem objevila i jejich rtěnky, ty jsem radši neměla vidět, hned bych alespoň jednu uvítala...
...tak já bych moc brala tu Rock The Myrrh!
Fleur Tyto taky nejsou špatné a hlavně vyzkoušené :
Korsičanka Já žádnou rtěnku objektivně nepotřebuji, mám svoje oblíbené. Ale u těch Dries Van Noten se mi moc líbí ta pouzdra s možností výměny náhradní náplně.
Fleur Chápu, jsou krásné.
Mně teda vyhovují Rouge Dior s vyměnitelnou náplní taky.
Fleur jerry obávám se, že na většinu témat (aka vůní) neumím nic zvláštního napsat. Párkrát ve mně vůně a její složky vyvolaly konkrétní vjem, ale u největší části z nich funguju jen v modu- nelíbí-líbí-potřebuju.
Miru někde online jsem zachytila, že připomíná propracovanější Angel's share. Ten mě vloni po zimě velmi zlákal ke koupi- teď ho poslední týden občas zkouším a mám to tak 50:50, ještě si počkám, co udělá, až přituhne.
Korsičanka Fleur ty obaly rtěnek, odstíny a plnitelnost jsou fakt boží. Moc mě bavilo i to virtuální zkoušení. Ale 69€ za rtěnku, která má na prvním místě silikon, jako největší objem plnidla, to je i na mou zhýralost moc.
marieu Tak díky za upřesnění, už tu rtěnku přehodnocuji
, líbil se mi ten obal a možnost náhradních náplní, složení jsem ani nestudovala.
marieu No, vidíš, složení mě vůbec nenapadlo zkoumat![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.