Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?

10. srpna 2014 12:35
Offline marieu
5150 příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 20:16

Fleur Korsičanka musím se omluvit- uvedla jsem vás v omyl- ten silikon je jen u některých odstínů. I tak mě osobně přešla chuť-zkoumat všechny ty složky přes nějaký ten inci decoder, či co..

Offline Woody
příspěvků moje polička 14. listopadu 2023 21:16

Pro lehkost všednìch dnì a kontakt se zelenou krajinou mojì duše. 

Offline Fleur blogger
6816 příspěvků moje polička 15. listopadu 2023 07:09

Woody Má krásné složení, bude to zároveň i životabudič v podzimních plískanicích.

Offline Akret
příspěvků moje polička 15. listopadu 2023 20:14

Ach, naprosto souzním. A jsem ráda, že nejsem sama takto nastavená. Jakmile něčeho začnu mít "moc" (to je množství, které většina lidí vnímá jako kritický nedostatek - oblečení, šminek, kabelek, parfémů...), začnu se ošívat a jsem z toho nervózní. A musím to probrat, darovat, dát pryč. Poslední dobou to mám i u parfémů - zamiluju se, koupím, tři měsíce se v té vůni koupu, pak ji odložím s tím, že "zase za rok v tomto čase", a ona mi pak vůbec nevoní tak jako předtím. Tak vůně točím s mamkou a kamarádkou a mám z toho dobrý pocit. Občas se mi nějaká vrátí, když některé něco pochválím a ona to je ta moje, tak si ji pak zase vyžádám. Funguje to skvěle.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 15. listopadu 2023 20:21

Já dnes od Miru LHB, EDT. Jelikož jsem ji měla v plánu (po dopotřebování odstřiku) tak to jen bylo trochu dřív. 

Offline Petya Charmite
229 příspěvků moje polička 15. listopadu 2023 20:35

Dnes dorazily dvě krasavice:
Ella K Camélia K a Ella K Reflet Sur L'Okavango

Online Korsičanka blogger
13410 příspěvků moje polička 15. listopadu 2023 20:40

Petya Charmite Gratulace!

Online slniecko admin
19459 příspěvků moje polička 15. listopadu 2023 22:57
Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 16. listopadu 2023 08:57

Petya Charmite gratulujem ku krásnym vôňam

Offline Petya Charmite
229 příspěvků moje polička 17. listopadu 2023 12:52

A ještě jeden úlovek diky black friday, další  Xerjoff. Cruz del Sur II.

Nebyla to láska na první počich, ale tak to mám s některými mými favority (i Delina Exclusif, Lancome Parfait de Roses, Lancome Jasmins Marzipane)...

Musela jsem ji prostě mít,  protože mi nedala spát.  To je tak zvláštní,  nezaměnitelná vůně,  aspoň pro mě.  Hodně určitě záleží,  jaká je teplota, i chemie jednotlivé osoby. Na kůži voní úplně jinak než na oblečení.  Zrovna tady mi víc sedí na oblečení (výjimka).

A to balení! Flakon KRÁSA, krabice a vše kolem taky... a meteorit s certifikátem. 

Znáte někdo,  je to opravdu originál?

13410 příspěvků moje polička 17. listopadu 2023 13:05

Petya Charmite Balení neznám, vůně mě před lety okouzlila, jen nikde nebyla k mání. Teď jsem vyzkoušela znova a přišla mi všední a nezajímavá - určitě nevhodné počasí i stav nosuAle aspoň ji nechci

Tvůj popis to určitě vysvětluje.

Offline Petya Charmite
229 příspěvků moje polička 17. listopadu 2023 13:40

Korsičanka no, já když jsem ji poprvé zkoušela (letní teplý den) musela jsem k ní pořád čichat a ptát se, jestli mi voní nebo ne. Mango miluji v jakekoliv podobě,  ale na mé kůži tam dělaly celkem neplechu ty mléčné tóny. Pak jsem dokonce měla pocit, že se mi nelíbí.

Odstřik jsem se chystala poslat dál,  ale znovu jsem ji zkoušela a furt jsem se k ní vracela a myslela na ni. Ale říkala jsem si, že je tak drahá a celkem nesehnatelná, že se bez ní obejdu.

A pak si tak doma sedím v plyšové mikině a říkám si, co to tu tak nádherně voní! A byla to ona. 

Teď ji mám na kůži,  a voní krásně mangovo sladce krémově, a já jsem šťastná,  že ji mám. Drama dopadlo dobře.

A na to, že je to ovocná vůně,  má opravdu extrémní výdrž a vůně se celkem dlouho vyvíjí. 

13410 příspěvků moje polička 17. listopadu 2023 14:24

Petya Charmite Díky za svůdný popis, to jsem nechtěla číst:) Ale rozhodně ti k ní blahopřeji, stejně jako k oběma Ella K.

Offline Jitka77
1903 příspěvků moje polička 17. listopadu 2023 15:46

Petya Charmite Máš nádhernou poličku Gratuluju k přírůstku

Offline Petya Charmite
229 příspěvků moje polička 17. listopadu 2023 17:35

Jitka77 moc děkuji.  Budu muset ovšem poličku trochu zredukovat, je toho tam už trochu moc. Jen co poslat dál,  že?

Offline Biely kvet
4143 příspěvků moje polička 17. listopadu 2023 17:38

Petya Charmite Keď som mala 30, chcela som zredukovať na 20 a dnes mám 41...

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 17. listopadu 2023 18:02

Já bych potřebovala na poličce něco, jako archiv. Neosím to nebo to mám na připomenutí, ale nechci to dát pryč

Petya Charmite Redukce poličky se snad nikdy nedaří. A tvoje nákupy jsou super, užij si je.

Offline Jitka77
1903 příspěvků moje polička 17. listopadu 2023 18:29

Já jsem za poslední rok a pů šla z téměř stovky flakonů na necelých 40, ale spíš je za tím ztráta nadšení. Už se ani nevoním každý den. Úplně to parfémovým nadšencům jako řešení nedoporučuju.

Offline alibi blogger
4204 příspěvků moje polička 17. listopadu 2023 18:51

Renusatko taky jsem chtěla mít jen 50 flakonů, no nezdařilo se :D . A na takový archiv, jak popisuješ, kde jsou jen vůně na připomenutí a jiný důležitý smetí, využívám odstřikovou polici. Počet odstřiků se mi totiž podařilo zredukovat na 2

Offline alibi blogger
4204 příspěvků moje polička 17. listopadu 2023 18:53

Jitka77 tak to je opravdu velký sešup