![]()
![]()
/...tu Diorellu bych mohla zkusit.../
Jinak Diorella je moc pěkná, vřele doporučuju - i v recenzích ji všude chválej s tím, že je to jediná slušná reformulace.
Jo, taky bych řekla - taky Dioressence nedopadla špatně (to byla moje první opravdová vůně
), vlastně ani Eau Fraîche Dior.
Zato nad Diorellou by člověk zaplakal.
A co Miss Dior Eau de Toilette Originale? To je taky pěkná chyprovka (nebyla to ta, co jsi měla minule na srazu?).
Zkus, ale taky nevím jestli to bude zrovna pro tebe to pravý ![]()
Jasně, tu klasickou Miss Dior mám a střídavě nosím. Diorella se mi ale líbí víc, blíží se fakt tý Cristalle... i když ten starej diorovskej základ se nedá přehlídnout. U reformulovaný Diorelly píšou jen citrus, zimolez a vetiver, ale rozhodně je tam i akord pačuli s nějakou zelení, stejně jako u Miss Dior Originale. Jen víc toho vetiveru - po něm jdu jak po uzeným! ![]()
Jako odměnu za rekonstrukci stoupaček jsem zakoupila Black Afgano (Nasomatto).
Tahle vůně mě ohromila už při prvním zkoušení před pár lety, akorát jsem pořád váhala, kam bych jí tak mohla nosit. To jsem sice pořád nevymyslela, ale bylo to tentokrát silnější než já![]()
jerry Neboj, přinejhorším ji budeš nosit na parfémové srazy, kde ji alespoň část osazenstva ocení
.
Tak hlavně aby se nám tam nestahovalo osazenstvo jiného druhu (srazy jsou poblíž Anděla a to je vyhlášené místo "konzumentů" všeho druhu)
.
dneska vyzvednuta O de Lancome... ještě bude letos teplo určitě!
RoSa To byla jedna z mých prvních, chodila jsem na ni potají mamince, která ji dostávala jako dárek z Tuzexu
.
Fleur u mě je to taky recall... zas tak moc ji nezprznili ![]()
RoSa To je dobře!
Díky vzorku od chimaera si nesu domů poslední dostupnou stovku Gentil suono
.
Až se zima zeptá... , já jsem připravena
.
A recenze bude?
@jerry Je rozpracovaná a taky na E pur si muove, ale občas nějak nevím, jak dojmy zpracovat. I když třeba na Noir d'Orient to bylo hned
, protože ta vepřová paštika byla velmi sugestivní.
To je dobře, tak jen v klidu pracuj![]()
Ja jsem si koupila odstrik Sweet Oriental Dream Montale, protoze se mi moc libila ze vzorecku. Ale ona je ve skutecnosti fakt hnusna!![]()
Je to zabijacka vec, co s ni mam delat?
Nicit kuny?![]()
To musí být podle recenzí strašlivá slaďárna![]()
S kunama bych to neriskovala - mohlo by se jim to zalíbit a sestěhují se k tobě ze širokého okolí
Ale pak bys měla asi primát prvního kuního útulku....
jerry No je sladka jak prase. No tak 10 ml neni takova hruza, flakon by me mrzel hodne.![]()
Počkej na zimu, pak by mohla být jiná (a kuny ostrouhají).
jerrySnad jo, vzorek byl takove temne mandle v hustem medu. Vylozene naladovka, tak treba ji dam sanci.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.