Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?

10. srpna 2014 12:35
Offline woman27
500 příspěvků moje polička 04. prosince 2025 14:03

33lejaby 

Krásná volba, za mě obzvlášť Misia a Féve Gourmande. Všechno nejlepší

Offline 33lejaby
696 příspěvků moje polička 04. prosince 2025 18:58
Reakce na Korsičanka:

33lejaby Ty jsi tedy borka Samé dobroty a kvality

Užívej si jich, co to jen půjde!

​Źádná borka

Blázen jsem

Offline Korsičanka blogger
13405 příspěvků moje polička 04. prosince 2025 19:12

33lejaby To jsme my parfumaniaci všichni

Offline Fleur blogger
6814 příspěvků moje polička 04. prosince 2025 21:51

33lejaby Hezky si všech přírůstků užij! 

Offline salvia
příspěvků moje polička 08. prosince 2025 22:08

Vlastně ani ne moje, ale úkol zně jasně vyber vůně pod stromeček.

První byl pro zadavatelku, tak jsem jí ze vzorků, které jsem vzala do lázní, dávala k ozkoušení všechno možné. Nejdřív vybrala Idôle Lancôme, pak Signature Roberto Cavalli, ale pak dostala k vyzkoušení Arpège a ta vyhrála na celé čáře.

Ale zbytek, to byl vyloženě protiúkol, tak doufám, že to dobře dopadne. Znám sice budoucí nositelky, ale celkem velmi povrchně, a o jejich preferencích sama nevím a nedozvěděla jsem se nic.

Vybrala jsem 4711 Myrh and Kumquat a Moschino Funny. Tak jen doufám, že nezpůsobím nějakou rodinnou kafastrofu .

Offline Fleur blogger
6814 příspěvků moje polička 09. prosince 2025 09:35

salvia 4711 jsou svěží kolínské, tam snad nelze šlápnout vedle a Moschino Funny je líbivá citrusovka, to dopadne dobře .

Offline salvia
příspěvků moje polička 09. prosince 2025 19:26
Reakce na Fleur:

salvia 4711 jsou svěží kolínské, tam snad nelze šlápnout vedle a Moschino Funny je líbivá citrusovka, to dopadne dobře .

​Doufám. . Lidi jsou "různé" a když vím, že jsou někteří schopní si počítat dárky na celkový objem a jestli náhodou nedostali míň, tak u parfému vidím spoustu prostoru pro katastrofy .

Offline Miru
16579 příspěvků moje polička 10. prosince 2025 20:11

...momentálně

"moje duše ve flakonu"...

Offline salvia
příspěvků moje polička 16. prosince 2025 08:40

Love Chopard  včera dorazil. Když je tu tak chválená. Tak jestli se mi nebude líbit...

můžu si za to sama. Já si prostě s těma slepákama nedám pokoj. Ale šla jsem do sebe a vzala jen malý flakon.

Offline Fleur blogger
6814 příspěvků moje polička 16. prosince 2025 10:45

salvia Ona není špatná, ale přece jenom je to růže trošku do marmeládova a může se rychle přejíst.

Offline tarra
334 příspěvků moje polička 16. prosince 2025 11:09

To je zajímavé s tím vnímáním, já v Love Chopard žádnou marmeládu nemám, růži tam mám kouřovou, mýdlovou, kostelní, místy připomínající růži v Cabaret od Gres.

Offline woman27
500 příspěvků moje polička 16. prosince 2025 13:25

tarra 

Ano, kostelní růže. Hezká na mši. 

Offline jerry
11033 příspěvků moje polička 16. prosince 2025 16:00

tarra

Já to samé.

Offline salvia
příspěvků moje polička 16. prosince 2025 18:55
Reakce na tarra:

To je zajímavé ... mám kouřovou, mýdlovou, kostelní, místy připomínající růži v Cabaret od Gres.

​Tak dám vědět až ji otevřu, protože Cabaret, to byl srn.

Offline tarra
334 příspěvků moje polička 16. prosince 2025 20:01

salvia Mám zbyteček Cabaretu a hned po dopsání jsem si musela jít čichnout... tak zvědavá, jestli to bude kostel nebo marmeláda.

Offline salvia
příspěvků moje polička 16. prosince 2025 21:04

tarra A je tam?

Offline tarra
334 příspěvků moje polička 16. prosince 2025 21:55

salvia já tam v té růži určitou příbuznost cítím, růže kostelová. Ne vysloveně, že by ty vůně celkově vyloženě podobné, spíš jakoby evokující stejné prostředí a mihnou se v nich stejné záchvěvy. Cabaret je víc přímo vůně z hlavní lodi kostela a Love Chopard až někde ze sakristie, kam už ta ústřední vůně jen doléhá a mísí se ještě s vůní prádelních růžových mýdel...tak nějak pro mě...ale já opravdu nejsem žádný cvičený nos.

Offline salvia
příspěvků moje polička 16. prosince 2025 22:27

tarra Myslím, že Tvůj popis moc hezky vystihuje pocit z obou vůní.

Dívala jsem se na poznámku ke Cabaretu. Byla víc  než stručná: "suché růže", to určitě kosatcová pudrová prašnost a "koupit, jakmile se objeví", což se mi nikdy nepodařilo. Uvidíme tedy, co se všemi těmi růžemi bude v Love páchat mandarinka s černým rybízem - Kir-Royal, jasmín a kakao  s tonkou a benzoinem.

Offline Magda
254 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 10:09

salvia tarra 

Pod dojmem vaší diskuse  se dnes koupu v Cabaretu.

Úplně jsem zapomněla jaká je to krásná vůně.

Offline salvia
příspěvků moje polička 19. prosince 2025 17:45

Magda Člověk rád slyší, že inspiruje lomukoli příjemné zážotky .Snad to koupání nebylo krátké.