Krásná volba, za mě obzvlášť Misia a Féve Gourmande. Všechno nejlepší![]()
Vaše nejnovější parfémové úlovky / Co jste si naposled koupily za vůni?
33lejaby Ty jsi tedy borka
Samé dobroty a kvality
Užívej si jich, co to jen půjde!
Źádná borka ![]()
Blázen jsem ![]()
33lejaby To jsme my parfumaniaci všichni![]()
33lejaby Hezky si všech přírůstků užij!
Vlastně ani ne moje, ale úkol zně jasně vyber vůně pod stromeček.
První byl pro zadavatelku, tak jsem jí ze vzorků, které jsem vzala do lázní, dávala k ozkoušení všechno možné. Nejdřív vybrala Idôle Lancôme, pak Signature Roberto Cavalli, ale pak dostala k vyzkoušení Arpège a ta vyhrála na celé čáře.
Ale zbytek, to byl vyloženě protiúkol, tak doufám, že to dobře dopadne. Znám sice budoucí nositelky, ale celkem velmi povrchně, a o jejich preferencích sama nevím a nedozvěděla jsem se nic.
Vybrala jsem 4711 Myrh and Kumquat a Moschino Funny. Tak jen doufám, že nezpůsobím nějakou rodinnou kafastrofu
.
salvia 4711 jsou svěží kolínské, tam snad nelze šlápnout vedle a Moschino Funny je líbivá citrusovka, to dopadne dobře
.
salvia 4711 jsou svěží kolínské, tam snad nelze šlápnout vedle a Moschino Funny je líbivá citrusovka, to dopadne dobře
.
Doufám.
. Lidi jsou "různé" a když vím, že jsou někteří schopní si počítat dárky na celkový objem a jestli náhodou nedostali míň, tak u parfému vidím spoustu prostoru pro katastrofy
.
...momentálně
"moje duše ve flakonu"...

Love Chopard včera dorazil. Když je tu tak chválená. Tak jestli se mi nebude líbit...
můžu si za to sama. Já si prostě s těma slepákama nedám pokoj. Ale šla jsem do sebe a vzala jen malý flakon. ![]()
salvia Ona není špatná, ale přece jenom je to růže trošku do marmeládova a může se rychle přejíst.
To je zajímavé s tím vnímáním, já v Love Chopard žádnou marmeládu nemám, růži tam mám kouřovou, mýdlovou, kostelní, místy připomínající růži v Cabaret od Gres.
Ano, kostelní růže. Hezká na mši.
Já to samé.
To je zajímavé ... mám kouřovou, mýdlovou, kostelní, místy připomínající růži v Cabaret od Gres.
Tak dám vědět až ji otevřu, protože Cabaret, to byl srn.
salvia Mám zbyteček Cabaretu a hned po dopsání jsem si musela jít čichnout... tak zvědavá, jestli to bude kostel nebo marmeláda
.
tarra A je tam?
salvia já tam v té růži určitou příbuznost cítím, růže kostelová
. Ne vysloveně, že by ty vůně celkově vyloženě podobné, spíš jakoby evokující stejné prostředí a mihnou se v nich stejné záchvěvy. Cabaret je víc přímo vůně z hlavní lodi kostela a Love Chopard až někde ze sakristie, kam už ta ústřední vůně jen doléhá a mísí se ještě s vůní prádelních růžových mýdel...tak nějak pro mě...ale já opravdu nejsem žádný cvičený nos.
tarra Myslím, že Tvůj popis moc hezky vystihuje pocit z obou vůní.
Dívala jsem se na poznámku ke Cabaretu. Byla víc než stručná: "suché růže", to určitě kosatcová pudrová prašnost a "koupit, jakmile se objeví", což se mi nikdy nepodařilo. Uvidíme tedy, co se všemi těmi růžemi bude v Love páchat mandarinka s černým rybízem - Kir-Royal, jasmín a kakao s tonkou a benzoinem.
Magda Člověk rád slyší, že inspiruje lomukoli příjemné zážotky
.Snad to koupání nebylo krátké.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje