...ano, Sweet Morphine se mi jako název taky moc líbí.
Ale naslepo bych osobně do tohoto složení nešla, je dost nevyzpytatelné...![]()
...ano, Sweet Morphine se mi jako název taky moc líbí.
Ale naslepo bych osobně do tohoto složení nešla, je dost nevyzpytatelné...![]()
Tak mám doma slepák Via Cavour I od Xerjoff. Za mne opět šlápnutí vedle. Nudná, nanicovatá, nezajímavá vůně, která se rozplizne do kyselkava. Naštěstí ani nedrží, takže to bude rychlý proces, zlikviduji v práci.
...Ti říkám, zkus ty dvě vůně, co jsem navrhovala, klidně napřed vzorky![]()
(Acne Studio Frederic Malle
Fleur Narcotique Ex Nihilo
+
Gold Immortals Extrait Ex Nihilo)
Infuse od Akra z VaVaVoom, dlouho jsem hledala nějakou zvláštní čajovou vůni, která by nebyla nutně s oudem ani moc ovocná. Tady mám vše, co jsem potřebovala: bylinky, trošku dýmu, hebký osmanthus. A hlavně nezesládne, nezkysne, nezavadne...
Složení moc pěkné + líbí se tobě = znamenám si k vyzkoušení
A recenze už je určitě na cestě, že?![]()
Sice mám zásobu Fraîcheur végétale: Thé Vert (Harpagon by se za ni nemusel stydět), ale jeden nikdy neví...
jerry Za vyzkoušení určitě stojí!
Nepamätám si, ktorá z vás za to môže, ale tohto prcka mám na ceste ![]()

...máš výborný vkus!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.