Oblíbený krém na obličej...

11. srpna 2014 18:50
Offline 0zero7
11620 příspěvků moje polička 05. června 2026 18:43

A zkousim ted na oblicej Dove beauty bar, navedla me neter :) a je super, zatim jsem nezkousela sundat makeup - nosim jen skin tint tak to snad pujde, pokud jo (umyti holeho obliceje, jen zpocena jsem byla po gy super, vubec to nevysusuje, moc prijemny a to mam suchou plet) tak to bude perfektni celanser do letadla a usetrim misto na neco jinyho v litrsacku na tekutiny - tip pro ty co litaji zasadne bez checked in kufru jako ja

Akorat jsem jeste nezkontrolovala ingredience! Ha, to se musim podivat.

Offline 0zero7
11620 příspěvků moje polička 05. června 2026 18:49

A jeste - to teda neni asi zadnej mega objev - jsem si zacala umyvat vlasy trochu jinak, poradne. Do konecku dam lehky olej, na suche pred umytim. Umyvam dvakrat, poprve cisticim samponem, zadnej dryak, ale je to poznat, pak na to dam masku. Umyju znova samponem co je osetrujici a pak kondicioner a nakonec po sundani rucniku lehky leave in, kdyz foukam ofinu dam ochranu. Nejvetsi rozdil je asi to 2x myti, prijd emi ze pokozka hlavy je zdravejsi, vlasy se min lamou, jsou lesklejsi a povrch je hladsi. Delam to asi mesic a fakt rozdil. A pouzivam produkty normalka z drogerky, Loreal Bonding radu, nejaky Dove samopon, Pantene volume je ten cistici. Loreal Bonding treatment. Velka vetsina dostupna lehce. Udelala jsem trochu pruzkum napred a zjistila jsem ze nektery jsem uz doma mela, jen jsem dokoupila tu kuru a cistici sampon. Fakt je to moc fajn, muzu za sebe doporucit, mam docela dost lasu, ale jsou jemny. Nasla jsem to na IG u Abbey Yung, kdyby se chtel nekdo mrknout. 

Offline 0zero7
11620 příspěvků moje polička 05. června 2026 18:53
Reakce na Sweet Potato:

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-sen-o-zazracne-dokonale-pleti-korejsky-fenomen-zaplavuje-i-ceske-site-307258

Sweet PotatoOno to je jak se vsim, maji dobry veci, ale i blby. Plus tech 10 a vic kroku (5 je uz moc) je silenost. Korejska pece o plet je dobra v tom, ze pracuji s novou technologii a ingrediencemi rychleji nez jinde (vyhoda, ale i nekdy nevyhoda) a nektere pripravky jsou fakt fajn - jejich retinaly jsou paradni. Plus si clovek musi dobre vybrat. Ale cekat, ze budu mit plet jak 20leta korejka, to snad nedoufa nikdo, to pak teda zklamani haha. 

Offline whiskas
20906 příspěvků moje polička 05. června 2026 20:53

0zero7 Moc děkuju! Ten oční krém jsem zatím založila na dno šuplíku, tak ho zase vytáhnu :-D. Napadlo mě pod něj dávat nějaký hydratační krém, ale to je asi blbost, že? Retinal 0,2% od Geek and Gorgeous mám také a jsem spokojená. Vyhovuje mi i jejich sérum s vit.C a krém Happier Barrier. Teď koukám, že mají i krém s SPF 50 - ten neznám. Zero Feel

Offline whiskas
20906 příspěvků moje polička 05. června 2026 20:57

0zero7 A ještě dotaz, když už jsi zmínila, že oční s retinalem střídáš s peptidovým krémem, jaký konkrétně používáš? 

Offline whiskas
20906 příspěvků moje polička 05. června 2026 20:58

RoSa Díky, pročtu si složení a recenze :-D.

Offline 0zero7
11620 příspěvků moje polička 07. června 2026 18:42

whiskas používám BIO peptine s fermentací od swanicoco. 

Offline whiskas
20906 příspěvků moje polička 09. června 2026 20:55

0zero7 Děkuju :-).

Offline whiskas
20906 příspěvků moje polička 09. června 2026 21:02

prďolaPozdě, ale přece. Jdu s recenzí na Avene: na první pohled mi krém připadal docela světlý, naoranžovělý. Ale statečně jsem ho nanesla na obličej a výsledný dojem je následující: v první moment mi krém přišel trochu lepivý, ale to se poddalo. Tón krému mi připadá nažloutlý, ale nic dramatického. Rozhodně není mastný. Zítra ho vyzkouším nanést hned ráno a uvidím, jaký dojem zanechá po celém dni.

Díky za doporučení. 

Offline Kokoska
34546 příspěvků moje polička 09. června 2026 22:18

whiskas tak to mame stejne pocity. Jen jsem jeste nezkusila dat to na "namalovany" oblicej. Ja teda nepouzivam makeup, jen takovy spis korektor a nevim, co ty dve barevne vrstvy udelaji. Ten opalovak samotny mi nestaci, sice tonuje, ale nekryje.