baltikAni nevíš, jaks mne potěšila. Často tu čtu, jak někdo okamžitě vidí výsledek a připadám si méněcenná. ![]()
Oblíbený krém na obličej...
...a ještě, prosím, máš zkušenosti s
Thé Ordinary Glycolic ACID toner?
A jaký je, zásadní rozdíl.mezi přípravky
...salicyl
a
...glycolic.?
Dekuju![]()
Skoro jsem si ho koupila, ale když štípe a blbe se dávkuje, tak nic a ušetřím ![]()
Zůstávám u své brokolice. Ta teda možná taky nedělá nic, ale já mám dobré pocity, že pečuji o pleť.
Momentálně, resp. pár měsíců používám a jsem velmi spokojená s výrobky
MANUFAKTURA
řada
Růže/Vřídelní sůl
Booster
Lifting-antiage sérum
Lifting pleť olej
Oleje
Meruňkový
- voní krásně autenticky, je lehký na tělo i překvapivě na obličej, při aplikování navlhčený samozřejmě
Makový
- voní stejně krásné jako sprchový gel, ale mnohem jemněji/méně intenzivněji než meruňkový
Sprchový gel Mák
Výrobky opravdu fungují tak, jak uvádějí v promo i spokojené recenze.
Kvalita versus cena = bezvadné
Koupila jsem si tebou doporučovaný a prďola chválený růžový liftingový krém. Účinky ještě neposoudím, ale je příjemný. Akorát mě překvapila silná parfemace. Nejsem na to už vůbec zvyklá.
Dceři moc voněla meruňková řada, ale tělové mléko ji při vyzkoušení začalo štípat. Otestovali jsme v prodejně více produktů, vzala jsem si i vzorek, ale tu silnou parfemaci mají ve všem. Máme jeden sprcháč, tak jsem zvědavá, co na to naše kůže. Uvažovala jsem o tom máku, ale ta fialová barva vypadá jedovatě :-)
...mně parfémovani vyhovuje. Maková je nejjemnější.
Krém je na zralejší nebo sušší pleť. Pro moji smíšenou je dobrý na zimu nebcco jen kolem očí.
To mám teď právě radeji ty ostatní výrobky, co jsem psala. A ta šera už voní minimálně , spíše vůbec ![]()
notna jedovate vypada, ale mne voni moc hezky (jako spravna ovecka jsem taky zakoupila). Koupila jsem i krem na ruce, ale je strasne ridky, zrovna dneska rano jsem si pokecala zrovna oblecene triko, nastesti domaci a pratelne v horke vode. Uvazuju o parfemu, opravdu se mi ta vune hodne libi.
Miru ten třetí (balancing serum) je myslím na mastnější pleť? Ten resveratol používám už roky každý druhý ráno minimálně a je super.
glycolic toner používám taky. Na obličej asi dvakrát týdně a v létě míň. Ale na tělo pořád. Je super na bikini line proti zarůstání chloupků, používám i na místa kde není kůže úplně jemná. Za mě dobrej poměr cena výkon.
...děkuju!. Já potřebuju spíš na pár černých teček kolem nosu a pod bradou, tak jsem nakonec vzala tampony se salicylem![]()
Můžu poprosit o sdělení tohoto složení: Jedná se o PDRN Spicules 300 Serum (Anna Brandejs).
Aktivní látky
Hydrolyzed Sponge (SpecKare® Sponge Spicules):
Mikroskopické jehličky ze sladkovodní houby, které dávají pleti impuls k regeneraci a zrychlují buněčnou obnovu bez podráždění.
Hydrolyzed DNA (Green PDRN):
Rostlinná oprava DNA, která stimuluje tvorbu kolagenu a elastinu, doslova klíč k pevnější a mladistvější pleti.
SERENIBIOME®:
Unikátní extrakt z houby, který o 30 % snižuje zarudnutí a o 34 % zvyšuje hydrataci. Ideální pro pleť, která potřebuje zklidnit a posílit.
Vzácné oleje z katranu habešského a makadamiových ořechů:
Dodávají pleti potřebné lipidy, pružnost a hedvábný pocit bez pocitu mastnoty.
Děkuji moc, vůbec to nespěchá.
Sweet Potato taky jsi me potesila, ze nejsem sama ![]()
baltik Teď jen, jestli jsme tak marné, nebo tak dokonalé? ![]()
notna tak vuni kupovat nebudu, na papirku se mi libil, ted jsem vyzkousela na so e a rozlezelo se to do takove mydlove sladkosti, to nepotrebuju. U sprchace mi to nevadi, zajimavy, asi to neni tak intenzivni.
Sweet Potato u sebe bych zvazila jeste moznost tak spatne vidici![]()
neni co vylepsovat!![]()
(ja teda kremy delim akorat na: osypu se/neosypu se, jine efekty nepozoruju:-P
Prosím, nepamätáte si, čo mala prďola proti tomuto gelu (prípadne, ak by si mala čas Prďola, nepozrela by si sa mi na to, prosím, znova?)?
Lebo moji (už dospelí) potomkovia sa doňho zamilovali (dostala som niekde cestovné balenie k niečomu) a KONEČNE si zvykli používať denne SPF.
Allies of Skin THE ONE SPF 50 Invisible Sunscreen Gel
ISODODECANE, DIMETHICONE/BIS-ISOBUTYL PPG-20 CROSSPOLYMER, OCTOCRYLENE, HOMOSALATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYLOCTYL SALICYLATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TRIDECYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS (GREEN TEA) EXTRACT, CITRULLUS LANATUS (WATERMELON) EXTRACT, DAUCUS CAROTA SATIVA (CARROT) EXTRACT, TETRAHEXYLDECYL ASCORBATE (VITAMIN C), GLYCYRRHIZA GLABRA (LICORICE) EXTRACT, PUNICA GRANATUM (POMEGRANATE) EXTRACT, RUBUS IDAEUS (RASPBERRY) OIL, NIACINAMIDE, TOCOPHEROL (VITAMIN E), HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) EXTRACT. PETA-CERTIFIED. CRUELTY FREE.
Miru vďaka, už googlim...dimethicone mi nepríde veľmi ako problém, podľa toho, čo čítam, octocrylene zdá sa že uff...
no to malé balenie ich asi nezabije a našťastie je to všade vypredané, tak budem dúfať, že sa mi ich medzitým podarí zaujať niečim iným...
Ono totiž v sekunde, ako to čo len trochu cítia na tvári, tak to odmietajú používať inak ako vyslovene na pláž, nehovoriac o mnohých krémoch, ktoré sa na tej pleti topia a stekajú do očí, to by som bila tých výrobcov že čím rozmýšľajú...
No a tento, to je ako ľahké vzdušné nič...a chráni to dobre.
...prosím, dotaz - je kaprylylmethikon stejně blbý jako dimethicon, atp.?,
a nedaly by se přivřít oči, pokud je ve složení až v druhé polovině a ne hned na začátku třeba.?.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.