Na mne někde vyskočilo doporučení na Avene Sunsimed SPF 50, ve složení by měl být antioxidant, a dokonce jsem si ted vsimla že má obsah 80ml. ![]()
Oblíbený krém na obličej...
notna koupila jsem si ten druhý, protože mi to dávalo větší smysl a musím říct, že jsem ho s nadšením zařadila mezi těch několik málo produktů, které si kupuji... takže moc díky za tip! ![]()
Složení z pohledu UV filtrů je špičkové! Jedná se o velmi lehký, tónovaný fluid, který se dobře roztírá a vytváří příjemný sametově matný finiš.
Pro případné zájemce rovnou dodávám: díky Azelaic Acid (Kyselina azelaová) je protizánětlivý, antibakteriální a tudíž skvělý i pro pleť se sklonem k akné, rosaceea a sklonem k zarudnutí.
prďola Prosím tě, ten fluid od Avéne je tedy tónovaný, jak jsem pochopila. Není moc tmavý? A blbý dotaz, tyto krémy se dávají po séru a např. hydratačním krému, nebo rovnou po séru? Děkuji.
whiskas Ano, je tónovaný, ale po rozetření to není skoro vůbec znát. tipuju si, že tónovaný je jen proto, že obsahuje i minerální filtr (Titanium Dioxide)... ten je velmi bílý a tím většinou odrazuje.
Fluid je se svojí silnou UV ochranou zamýšlen jako poslední vrstva, takže klidně na hydratační krém nebo na sérum, ale už nic na něj.
Používám UV antipigment od Antheliosu, vyhovuje mi. Teď jsem se ale nechala zlákat na tónovaný a ten je hrozně hutný. Tak asi Avene taky vyzkouším, dík za tip.
prďolaDěkuju
. Kdysi jsem měla tónovaný ochranný krém od Biodermy a ten byl docela tmavý/oranžový.
Sweet Potato zítra přinesu sebou k vyzkoušení ![]()
whiskas toto je světlá béžová, velmi přirozené tónování
prďola Děkuju moc.
prďola Ooo, děkujuuu
prďola Objednáno, jsem na něj zvědavá :-).
whiskas Dej potom vědět jak ti vyhovuje
prďola Dám, už dnes bych ho měla mít.
Ja jsem si ho objednala taky a uz ho mam doma. Roztira se dobre, odstin ma spis do zluta, coz me barve pleti vyhovuje. Neni nijak vyrazny, dela dojem lehce opalene kuze, ale fakt jen malinko. Necitim zadny povlak na kuzi, jen pri rozitrani se mi zdalo, ze trosku lepi, ale pak se to vsaklo. Asi na to priste vezmu spis houbicku nez prsty. Pocitam, ze to dam vzdycky rano nebo nez se pujde ven, na vylety na pretreni mam ten pevny od Joseon, to je pro me fajn produkt, ze se do toho nemusi rukama.
notna koupila jsem si ten druhý, protože mi to dávalo větší smysl a musím říct, že jsem ho s nadšením zařadila mezi těch několik málo produktů, které si kupuji... takže moc díky za tip!
Složení z pohledu UV filtrů je špičkové! Jedná se o velmi lehký, tónovaný fluid, který se dobře roztírá a vytváří příjemný sametově matný finiš.
Pro případné zájemce rovnou dodávám: díky Azelaic Acid (Kyselina azelaová) je protizánětlivý, antibakteriální a tudíž skvělý i pro pleť se sklonem k akné, rosaceea a sklonem k zarudnutí.
To já děkuju, že jsi se tím zaobírala
Akorát mě teda nepotěšilo, že je lepší ten druhý, tonovaný, protože ho nanáším i na dekolt a to špiní.
A mohla by ses podělit, který prostředek s OF používáš na tělo? Ty od Avene jsou dobré?
Kokoska Prosím Tě, není ten krém mastný? Zvažovala jsem ještě Biodermu Fluid Aqua Fluid
AQUA/WATER/EAU, DIBUTYL ADIPATE, DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, DICAPRYLYL CARBONATE, DIISOPROPYL SEBACATE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, CORN STARCH MODIFIED, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), GLYCERIN, 1,2-HEXANEDIOL, CETYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, C20-22 ALKYL PHOSPHATE, C20-22 ALCOHOLS, PEG-75 STEARATE, IRON OXIDES (CI 77492), CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM CITRATE, CETETH-20, STEARETH-20, IRON OXIDES (CI 77491), CELLULOSE GUM, ECTOIN, MANNITOL, XYLITOL, O-CYMEN-5-OL, SODIUM HYDROXIDE, XANTHAN GUM, IRON OXIDES (CI 77499), CITRIC ACID, RHAMNOSE, SODIUM LAUROYL GLUTAMATE, LYSINE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, MAGNESIUM CHLORIDE, TOCOPHEROL, PROPYLHEPTYL CAPRYLATE. [BI640]
whiskas mastny mi neprijde
Kokoska Díky. Já to dnes do lékárny nestihla. Tak poreferuji až zítra.
whiskas já jsem si pořídila ten Centella Water-Fit Sun Serum, někdo ho tu doporučoval... ještě jsem ho teda nevyzkoušela...
whiskas Ten ocni Beauty od Joseon mam, je dobry, ALE nepouzivala bych to denne, max obden. Zkousela jsem denne a ocni okoli bylo vystresle a bylo to videt. Stredam s peptidovym a hydratacnim.
No oblicej mam ted retinal 0.2% Geek and Gorgeous a spokojenost, v zalze mam Celimax a Seoul 1988. A musim pochvalit ryzovou essenci Haru Haru, super hydratuje, podobne jak Ordinary Ectoin.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025