Oblíbený krém na obličej...

11. srpna 2014 18:50
Offline prďola
4466 příspěvků moje polička 28. července 2026 09:46

stes On se krém, který by fungoval na ztrátu elasticity, a je běžně dostupný, opravdu blbě radí.

Já sice nemám takový přehled o komerčních produktech, ale i kdybych ti chtěla poradit ohledně fungujících ingrediencí, tak bych hodně váhala...

Offline Miru
16871 příspěvků moje polička 28. července 2026 09:46

prďola 

...je to na Tvé libovůli

Jasné, že budu ráda za jakoukoliv informaci - když obsáhle, tak, prosím, aby to pochopil laik,

a nebo klidně stručně nějaká základní, zásadní doporučení.

Budu vděčná za cokoliv

Jinak - moje pleť 53+, smíšená/T-zóna, v podstatě bez problémů, v onom "téčku" pár černých teček a mírné póry, ale žádná hrůza nebo něco k extra řešení.

(je fakt, že moje pleť po pár dnech použití výše uváděných přípravků fakt jako prokoukla, rozjasnila se...)

Ale po Tvé reakci jsem zase sáhla po výrobcích Manufaktura a vyčkávám

Ještě jednou děkuji!.

Offline Mini
příspěvků moje polička 28. července 2026 13:43

0zero7 jedte jednou diky za tip na Haruharu essence Je mnohem prijemnejsi nez Ordinary - to mi na pleti nechava lepivy pocit Haruharu se okamzite vsakne a plet jemna Diky!!!

Offline stes
9288 příspěvků moje polička 28. července 2026 17:44

baltik dekuju...přesně to jsem chtelaze nic nepomůže vím, neni mi ......cet

Offline Mha
příspěvků moje polička 28. července 2026 18:10

Koupila jsem si na cesty krém od Ziaja, jmenoval se přitažlivě Mocznik, což jsem si asociovala s moučník, pravda je ale někde úplně jinde

Nevím, jestli má složení extra kvalitní, ale na přechodnou dobu, pokud je pleť v pořádku a nechcete experimenty, tak je dobrý. 

Offline woman27
574 příspěvků moje polička 28. července 2026 18:57

prďola 

Děkuji moc. A byla bys tak hodná a mohla mi nějaký produkt do 2 000,- doporučit? Jinak jsi zlatá, vyhodila bych peníze oknem. Já jsem používal to Tetra sérum s vitamínem C od Medik8 a byla jsem spokojená - tedy hlavně se mi netvořily nové pigmentové skvrny. Opravdu děkuji

Offline Miru
16871 příspěvků moje polička 29. července 2026 13:24

prďola 

...a ještě, prosím, dotaz - 

hodně reklamované/doporučované krémy, třeba dva následující(složení patří k Celimax), mají ve svém složení silikony a ten ...sioxane, otázka teda zní - i přes jejich úspěšnost/oblíbenost/účinnost raději nebrat, nepoužívat a najít jiné?

Jako není výjimkou, že populární výrobky mají nezřídka nějakou "fuj" ingredienci...

Dr.Althea 345

Celimax Retinal booster shot

Water, Butylene Glycol, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Niacinamide, Diisostearyl Malate, 1,2-Hexanediol, Polypropylsilsesquioxane, Panthenol, Cetearyl Olivate, Cetearyl Glucoside, Sorbitan Olivate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Lecithin, Carbomer, Arginine, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Tocopherol, Retinal, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Sorbitan Isostearate, Sodium Lactate, Hydrolyzed Sponge, Disodium EDTA, Polysorbate 20, Ascorbic Acid, Glucose, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7.

Číst méně

Offline woman27
574 příspěvků moje polička 29. července 2026 14:46

stes

Soucítím, taky mi není -cet a vím, že pleť může vypadat maximalně více nacucaně, hydratovaně a líčením se dá leccos zlepšit. Mám udělaná víčka, ještě bych byla schopna absolvovat krk, ale dál už to asi nechám na přírodě.

Offline stes
9288 příspěvků moje polička 29. července 2026 15:25

woman27 netřeba soucítit, ja jsem se sebou smířená a spokojená. Pokud mi neco trápí, tak je to občasná bolest tu i tam, třepici se nehty a obcas padajici vlasy, ale vráska fakt ne. 

Offline 0zero7
11905 příspěvků moje polička 29. července 2026 15:49

stes už jsi nakoupila nebo můžu připsat tip?

Offline stes
9288 příspěvků moje polička 29. července 2026 15:54
Reakce na 0zero7:

stes už jsi nakoupila nebo můžu připsat tip?

​napiš...diky předem

Offline Miru
16871 příspěvků moje polička 29. července 2026 16:17

0zero7 

...jsem zvědavá i já

A prosím, mohla by jsi napsat i Ty, jak vidíš ideální začlenění exfoliace - všech těch AHA, BHA, PHA kyselin do péče o pleť?

Co vidíš jako zásadní třeba?

Děkuju!.

Online Lenka22
2652 příspěvků moje polička 29. července 2026 17:36

Nevim, jestli tu řešit i vlasy, ale chodí se sem nejvíc - potřebuji něco na vlasy, tu svrchní vrstvu mam nejspíš suchou, je taková slámovitá a ty špičky trčí. Různě jsem zkoušela oleje, masky, ale zatím se nic nezlepšilo. Nemáte někdo tip?

Offline sagiti
59 příspěvků moje polička 29. července 2026 20:09

Lenka22 Já mám velice dobrou zkušenost s K18 

Molecular Repair Hair Mask

Offline 999
19827 příspěvků moje polička 29. července 2026 20:29

stes Koukni na krémy a séra Patyka, je to dobrý. Řada 50 + vyzkoušena, mohu doporučit:-). Asi to nesplňuje tvůj limit, ale třeba to koupíš sobě :-). 

Online Lenka22
2652 příspěvků moje polička 29. července 2026 21:32

sagiti aha, děkuji, poohlidnu se.

Offline 0zero7
11905 příspěvků moje polička 29. července 2026 23:23

Lenka22 mrkni na insta na abbey yung metody. Myju si tak většinou vlasy cca přes dva měsíce a dost se mi zlepšily (mám sušší a jsou vlnité když je nerozčešu po umytí). Když vybereš přípravky pro tvůj typ myslím že to je efektivní. Za mě super a hodně těch věcí je obyc drogerie. 

Offline 0zero7
11905 příspěvků moje polička 29. července 2026 23:25

stes koupila bych asi kombinaci peptid a retinal. Dva přípravky samostatně. Psala jsem sem odkazy na to s čím mám osobní zkušenost. Geek and gorgeous. Seoul atd. Maji i v cz. Záleží jak moc by to měl být i hezký dárek a třeba od jedné značky. G and G ma I peptidy i dobrý 0.2 % retinal. 

Offline 0zero7
11905 příspěvků moje polička 29. července 2026 23:27

Mini to mám fakt radost. Haru Haru je skvělá. Přijde to taky že krásně voní i když je bez vůně? Taková ta vůně zhydratované pleti. Level vůně psí tlapky dokonalosti.