Oblíbený krém na obličej...

11. srpna 2014 18:50
Online Miru
16878 příspěvků moje polička 01. srpna 2026 09:13

whiskas 

...aha, děkujuTak to multilíčidlo zní hodně dobře, jak ho popisuješ...

Ano, mám od nich růžové liftingové sérum, olej na obličej a booster. A ano, je to příjemné, i pleť taková pěkná pak.

Oční krém nemám

Offline Fleur blogger
6856 příspěvků moje polička 01. srpna 2026 10:07

whiskas

Miru mám tu růžovu řadu kompet, krém schválen od prďola . Multilīčidlo Mák mám a pro mě je to teplý cihlový odstín se zlatavou perletí ?, studené tóny líčidel nenosím.

Online Miru
16878 příspěvků moje polička 01. srpna 2026 10:29

Fleur 

...aha

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 01. srpna 2026 12:12

Miru Myslíš teď na pleť nebo na vlasy? Korejské šampony neznám vůbec  

stes je to tady boží! Fouká teda dost, ale má se to zklidnit. A není úmorný vedro. 

Kokoskadám si. Děkuji! 

Ounz spamuju OT! Půjdu s tím do cestování :) 

Lenka22 včera jsem se nedívala, promiň. Fajn zes nasla!

Online Miru
16878 příspěvků moje polička 01. srpna 2026 13:02

0zero7 

...píšu o šamponech, že ty korejské mají velmi často ve složení sls, silicony, ...sioxany.

Chtěla jsem si nějaký pořídit, ale přestalo mě bavit prolejzat složení, když to bylo všude/nenarazila jsem zatím na žádný bez. Akorát vím o šamponech Whamisa, že jsou ok, i jsem ho měla asi dvakrát a dobré.

Online Miru
16878 příspěvků moje polička 01. srpna 2026 13:08

...pokud by to někoho zajímalo, tak podle doporučení AI

(také je prý důležité odličovacím olejem masírovat suchou pleť cca 1min, aby se póry dostatečně uvolnily,

BoJ 

https://www.notino.cz/beauty-of-joseon/green-plum-refreshing-cleanser-jemny-cistici-penivy-krem-s-hydratacnim-ucinkem/p-16155941/

Celimax Serum

https://www.notino.cz/celimax/the-real-cica-niacinamide-ac-calming-serum-zklidnujici-serum-pro-citlivou-plet-se-sklonem-k-akne/p-16281157/

)

RANNÍ RUTINA: Rychlé vrstvení bez čekáníRáno potřebujete produkty dostat do pleti svižně, aby na sebe navazovaly a vytvořily ochranný štít. Zde nikde nečekáte, nanášíte jeden produkt za druhým na mírně vlhkou pleť z předchozího kroku.Čištění (BoJ gel nebo voda): Opláchněte obličej a ručníkem ho jen lehce poplácejte – nechte pleť mírně vlhkou.celimax Serum: Naneste 2–3 kapky na vlhkou tvář. Vlhkost pomůže séru lépe se vstřebat. Jemně vklepejte.SKIN1004 Ampoule (hned poté): Na ještě ne zcela suchou pleť po séru naneste ampuli. Produkty se krásně propojí. Počkejte cca 30–60 sekund, než se lepkavý pocit ztratí.SKIN1004 Cream: Naneste tenkou vrstvu krému k uzamčení hydratace. Počkejte 2 až 3 minuty, aby krém zcela „sednul“ do pleti a nevytvořil mastný film.SPF krém: Naneste dostatečné množství ochranného krému. Před nanesením make-upu (pokud ho používáte) nechte SPF 5 minut zaschnout. VEČERNÍ RUTINA A (Exfoliační noc): Zde je časování klíčové!Kyselina salicylová v tamponcích potřebuje správné pH, aby fungovala. Tady se naopak nespěchá.Dvojité čištění (Missha olej + BoJ gel): Olej masírujte na suchou pleť, smyjte. Následně použijte gel, opláchněte vodou.DŮLEŽITÉ: Osušení do sucha: Pleť osušte ručníkem zcela dosucha. Kyseliny (BHA) se nikdy nesmí nanášet na vlhkou kůži, jinak se zvýší jejich penetrace a pleť se podráždí.Dr. Althea Pad: Přejeďte obličej tamponkem.⏱️ ČEKÁNÍ: 3 až 5 minut. Nechte tamponky samostatně působit. Kyselina salicylová potřebuje tento čas v nízkém pH, aby pronikla do pórů a rozpustila maz. Pokud byste hned nanesli další produkt, kyselinu byste neutralizovali a nefungovala by.SKIN1004 Ampoule: Po uplynutí čekací doby naneste ampuli. Ta okamžitě zklidní případné mírné štípání a obnoví hydrataci. Počkejte 1 minutu.SKIN1004 Cream: Naneste v bohatší vrstvě pro noční regeneraciVEČERNÍ RUTINA B (Zklidňující noc): Plynulé vrstveníPěna Some By Mi se smývá vodou, takže kyseliny na pleti nezůstávají. Můžete tedy vrstvit hned za sebou jako ráno.Dvojité čištění (Missha olej + Some By Mi pěna): Důkladně umyjte a opláchněte. Pleť osušte jen jemně, může zůstat mírně vlhká.celimax Serum: Naneste ihned na vlhkou pleť. Vklepejte.SKIN1004 Ampoule: Naneste hned na sérum. Jemně vmasírujte a počkejte 1 minutu, než se produkty vstřebají.SKIN1004 Cream: Naneste krém jako závěrečnou tečku.? Zlaté pravidlo na závěrPokud máte někdy pocit, že se vám produkty na pleti „žmolkují“ (tvoří se malé kuličky), znamená to, že jste nanesli příliš velké množství krému/séra, nebo jste dali další krok příliš rychle. V takovém případě stačí ubrat množství a přidat 1 minutu čekání navíc.

Offline whiskas
21097 příspěvků moje polička 01. srpna 2026 13:13

Miru Tak já to sem na chvíli šoupnu :-D. Ale teď koukám, že na fotce je to fakt spíše do meruňkova :-D. Asi neumím fotit.

Online Miru
16878 příspěvků moje polička 01. srpna 2026 13:33

whiskas 

...v pohodě, děkuji.

On jednak každý člověk občas vnímá barevnou paletu trochu jinak/vidí barvy jinak než druhý člověk a pak, stejně nejlepší, když to vyzkouší osobně s tónem své pleti

Offline whiskas
21097 příspěvků moje polička 01. srpna 2026 13:41

Miru

Ale perlěť tam je:-D, alespoň to je snad patrné. 

A zajímalo by mě, jestli se dá něco udělat s hnusným krkem? Mažu, protahuju, posiluju a stejně je to strašlivý. :-(

Online Miru
16878 příspěvků moje polička 01. srpna 2026 14:04

whiskas 

...zeptej se AI.

"Objevila" jsem její kouzlo, a ptám se na kde co ohledně kosm. produktů - vysvětlí, doporučí...

A pak je na tobě, zda tě to osloví nebo ne

Offline Kokoska
35019 příspěvků moje polička 01. srpna 2026 14:08

whiskas vzhledem k tomu, ze veskere celebrity s hladkym ksichtem vzdycky prozradi krk, moc to asi ovlivnit nejde.