0zero7 moc dekuju. Ja to zas tak nehrotim, zmakly to rozhodne nemam. Dost jsem byla spokojena s řadou Bioderma pigmentbio, to serum jsem pouzivala minulou zimu a micelarni vodu na odliceni. Anua mi taky vyhovuje, navic je cenou nekde na polovine. To teda zasadni pro rozhodovani neni, spis prijemny bonus.
Oblíbený krém na obličej...
Já mám zase depku, včera jsem byla na večírku, byla tam paní, které bude za dva roky 80, tipovala jsem ji tak na 65 maximálně. A její syn je padesátník, i na to jako vypadal, ale neměl jedinou vrásku, jako absolutně, seděla jsem vedle něho, takže to můžu říct dost s jistotou....paní mi teda říkala, že používá drahé krémy, ale značku mi neprozradila. ![]()
Garfie tak to je teda mimořádně nesympatickej rys..jako taky bych asi neodpovídala na takovou otázku 'na potkání' , ale jestli ste si o tom povídaly a ona nechtěla říct...divný!
Kokoska nz, já vím, že to nehrotíš. Samotnou mě zajímalo, jestli něco takovýho je. Možná si ho koupím na zimu. Teď mi vyhovuje ten Mary & May, ještě na něho máznu občas Avene. Dobrá cena je vždy příjemný bonus!
Koupila jsem čistící pěnu od Institut Esthederm, docela drahá sranda (1100,-/150ml), ale platila jsem benefity z práce, tak mne to tolik nebolelo. Důvod proč jsem koupila, že by měl respektovat přirozené pH pleti. Dá se to poznat ze složení, nebo spolehlivě to prokáže jenom lakmusový papírek? Má smysl tu pěnu případně koupit znovu, nebo má obyč/podprůměrné složení? ![]()

A od stejné značky jsem koupila i buněčnou vodu ve spreji Eau Cellulaire, taky drahá sranda, měl by obsahovat aminokyseliny, kys.hyaluronovou, minerální soli, tak by mne zajímalo jestli to ve složení je, nebo to je jenom marketingová omáčka ![]()
Edit: složení opraveno

...a to druhé je, prosím, co.? Projela jsem složení výrobků řady Eau Cellulaire a nenašla jsem to.?.
Institut Esthederm Eau Cellulaire - Mist - buněčná voda v rozprašovači, sprej na obličej (chci to používat primárně na podporu vstřebávání krému od A. Bader, je na mne moc hutný, případně olejových přípravků)
![]()
![]()
No, v každém případě jsem zvědavá, co ti prďola odpoví.?.
(podle "chytré" tabulky v té tvé Mist jsou jen dvě dobré ingredience, jinak neutrál.
Když jsem to porovnala s Mist Augustinus Bader, ten jich tam má hodně... No, je také třikrát dražší, když budu vycházet z ceny Inst. Esth. cca 700,- kč)
Tak možná přikoupím i Mist od A. Bader, v eshopu Parfumdreams za necelých 1700,- ![]()
33lejaby nemas nahodou vyskusamy aj mist od Omorovicza? Dost po nom pokukujem.
A este....vykukuju na mna reklamy na nejake depilacne prasky...ako drsna chemia to je, ked to staci umyt?
Měla jsem i Omorovicza, složení neposoudím, ale byl příjemný, a měl velmi jemný rozprašovač, takže jsem nebyla zlitá jak po sprše. Klidně bych koupila znovu ![]()
33lejaby večer napíšu ![]()
prďola prosím, pozrela by si sa aj na tie depilacne prasky? Najdem sem link (a skusim najst INCI)
33lejaby vdaka!!!
Jemny rozprasovac je tam klucovy podla mna.
Tu je jedna znacka aj s INCI
Edit: pozeram, ze tie ostatne su to iste len na roznych strankach.
To me zajima, jaky bude verdikt k Esthederm, hlavne co se tyce ucinnosti, kdyz je to pripravek na myti obliceje a sprej. Jsem na to trochu skeptik, protoze pripravek na umyti na pleti nezustane, tzn. cokoliv co je setrne, bez parfemace idealne a zbavi plet necistot a makeupu imo staci. Jak moc jsou ty prinosne latky fakt prinosne, kdyz je kontakt s pleti omezeny - nektery teda nechavaji pocitove vrstvu. Spreje pouzivam, vetsinou nejake ceramidove, s probiotiky apod.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY