Oblíbený krém na obličej...
Tak jsem si tady načetla spoustu názvů kremů, v online obchodech prozkoumala kdejaké novinky, šla do obchodu, kde jsem stála snad 20 minut nad vším tím výběrem.... a vzala jsem to, co znám a používám, Skin food od Weledy. ![]()
Tolik ke zkoušení nových věcí :)))
prďola ❤️
0zero7 ja pouzivam spreje len na hydrataciu pocas dna, ono to dokaze urobit na unavenwj pleti instantny zazrak...ako mam sice vyskusane, ze staci aj cista voda (podstatny je ten jemny rizprasovac), ale zac co by som sa trochu neporizmaznavala?
slniecko no jasne!Na mMe ted v hydrataci fakt udelala dojem ta Haru Haru esence s probiotiky, ale nevim jestli neni moc hutna na sprej, zkusim mozna dat do rozprasovace, je to moc dobry!
Mha kdyz jsi s necim spokojena, proc to menit?
ad čistící pěna - z pouhého složení se pH nedá poznat, musela bys znát u jednotlivých složek i jejich koncentrace + znát pH těchto složek. Takže ideálně zjistit pomocí papírku. A co se týká účinnosti aktivních složek u prostředku, který po chvilce smyješ - to je hodně diskutabilní otázka. Existují složky, které mohou mít na pleť účinek, protože z podstaty jsou spíš kondiciační a nepotřebují pronikat hlouběji do pokožky (např. glycerin, urea, panthenol, AHA kyseliny). Všechno ostatní moc význam nemá... V tomto čističi je např. skvělá ingredience Disodium Adenosine Triphosphate (ATP), která dodává buňkám energii. Ale i kdyby byla ve vyšší koncentraci, tak nemá šanci penetrovat hlouběji do pokožky.
ad buněčná voda - to složení je hodně minimalistické a rozhodně není špatné ... pro mist
Nečekej žádné dodatečné účinky než hydrataci. Obsahuje sice skvělý carnosine (dipeptid s antioxidačním a anti-glykačním efektem), ale je v poměrně malé koncentraci a pak díky tomu, že je hydrofilní, nemá šanci se dostat pod krémy, na které je mist aplikován.
Pokud je jeho cena vyšší, tak je to předražený produkt.
depilační prášek s tímto složením: 42187 CA8 - ZEA MAYS STARCH / CORN STARCH, CALCIUM CARBONATE, CALCIUM THIOGLYCOLATE, CALCIUM HYDROXIDE, GUANIDINE CARBONATE, PARFUM/FRAGRANCE, POLYSORBATE 21, POLYQUATERNIUM-10, OLEA EUROPAEA OIL/OLIVE FRUIT OIL, RICINUS COMMUNIS OIL/CASTOR SEED OIL, AMYL CINNAMAL, CANOLA OIL, COCOS NUCIFERA OIL/COCONUT OIL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, EUGENOL, LINALOOL, BENZYL BENZOATE, SIMMONDSIA CHINENSIS OIL/JOJOBA SEED OIL, PARAFFINUM LIQUIDUM/MINERAL OIL, BUTYLPARABEN, TOCOPHERYL ACETATE, TOCOPHEROL, PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL/APRICOT KERNEL OIL, ALOE BARBADENSIS EXTRACT/ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT.F.I.L. D45305/2
No, já ti nevím, já bych se na to vykašlala
Ano, je to hodně chemie (musí se rozložit keratin ve vlasu/chloupku), je silně alkalický (může dráždit pokožku)... a protože keratin je obsažený i v pokožce, tak má degradační účinek i na pokožku, nejen na chloupek. Zlatá vosková pasta! ![]()
prďola yessir, sir!
Práve som myslela, že by mi to vyriešilo časti, kde si dobre nedočiahnem...mno, nie za túto cenu
Ďakujem!!!
Chci zkusit něco nového, ale mě vždycky přemůže to množství na výběr. Tak končím u věcí jako je Balea krém s obrázkem křečka a s pocitem porážky:)
Mha no, je to tezky :)
Děkuji za zhodnocení, dokonce jsem to čekala i horší, od té doby co zde chodím mám nedůvěru ke značkám Dior, atd. , dokonce i 2 drahé krémy od značky Omorovicza slniecko byly vyhodnoceny jako průměrné.
Přípravky jsou drahé, ale koupila jsem za benefity, takže v případě nouze zakoupím zase.
Děkuji ![]()
Tak jsem dnes ze zvědavosti ve Fann vyzkoušela A. Bader Mist. Roztok byl zlehka mléčně zabarven. A hned vedle stála A.Bader Essence. Množství stejné, cena téměř totožná, to už by snad bylo lepší koupit Essenci ![]()
33lejaby ja jsem rozpocet za kosmetiku stahla docela dost dolu, ne proto, ze za to nechci utratit, to vubec, ale protoze jsou na trhu veci co maji super slozeni a vyborny pomer vykon/cena, plus dost casto i nemaji parfemaci, coz je plus proti nekterym znackam, co jsem vic pouzivala driv. Nemysim ted jen korejskou kosmetiku, proste obecne. Treba UK Geek and Gorgeous ma skvely veci, myslim se prodava i v CZ (u me ne, grrr). Naposledy jsem v nekaje akci koupila za cenu, co me driv stal jeden krem dve sera, krem a esenci. Bez silikonu plus vidim fajn vysledek pouzivani. Trh s kosmetikou se obecne dost zmenil za poslednich cca 10 let, je to neuveritelny!
...takže jukla jsem na to a z mého laického pohledu -
Essence - byť bude určitě jemný, tak píší, že ale - exfoliant...
"Dobrých" ingrediencí méně než
Mist - ta má "dobrých" ingrediencí více(nevím ale, nakolik je jejich významnost a intenzita).
Ano, je mléčně zabarvená.
V létě mi stačila na pleť samotná a pak jen něco výživnějšího kolem očí.
Na noc jsem ji dávala jako vlhký podklad pod The Cream Rich nebo k The Oil.
Kupovala jsem ji na eshopu Sephora, protože byla v akci(občas tam něco od AB v akci mají).
Jinak - myslím, že AB je solidní kosmetika
(mám na mysli ty "levnější" produkty, dražší jsem zatím nezkusila),
pokud člověk hledá něco neškodného, neutrálního, případně pro pleť s problémy, resp. dostane solidní péči. Ale nic extra
(v kontextu zralé pleti. Pro pleť 30+ bude nejspíš více progresivnější...).
Je dobré ji mít asi na poličce třeba pro "odpočinutí" pleti od čehokoliv(přípravky, náročné období, atp.).
Spokojená jsem delší dobu s přípravky Manufaktura z růžové řady.
Nejlepší pro mě Boost, Olej, Lifting serum.
Elixir byl na moji pleť příliš výživný. Ale kolem očí nebo na krk nebo do zimy, proč ne.
Po použití exfoliačního odličovače či jiných exf. přípravků se mi osvědčilo
SKIN1004 Madagascar Centella Pro Bio Cica Intensive Ampoule.
Nově mám doodličovací/dočišťovací pěnu L´Occitane - příjemná
Na čištění obličeje buď
(velmi příjemné)
https://www.ischiaspaeh.it/products/acqua-micellare-nitrodi-mira
a nebo
0zero7 geek and gorgeous se tu prodalvá, ale bohužel ne všechno, něco od nich používám, ale něco mam kouoený v de, bohužel. Používam peptidy a krémy - s cersmidama večer a ráno hydratační, jsou fajn.
Ounz jsou fakt dobri, tady se neprodava! Fnuk. Mam ted to cecko serum a retinal a oboji super. Ty peptidy pry taky dobry moc!
Tak jsem si tady načetla spoustu názvů kremů, v online obchodech prozkoumala kdejaké novinky, šla do obchodu, kde jsem stála snad 20 minut nad vším tím výběrem.... a vzala jsem to, co znám a používám, Skin food od Weledy.
Tolik ke zkoušení nových věcí :)))
A co jsi presne chtela najit? Weleda je dobra, mam ji taky rada, pokud ti nevadi parfemace (ma nejake esencialni oleje) tak ok. Pouzivam obcas tu klasickou.
Ono je to docela na palici ted, trh je zahlceny uplne mega poctem znacek a vyrobku, ze se cloveku ani nechce to poradne zkoumat. Snazim se to nekomplikovat prave a docela to funguje, rano antioxidanty, vecer peptidy, retinal plus obecne hydrataci, gycerin, ceramidy, mastny kyseliny, cholesterol, na to staci 2-3 sera, essence a krem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY