Íránci si brousej zuby na ruskej módní trh... ty burky jim přeju!
Aktuální česká politická situace
999 Spis me uhani kvuli narozeninove oslave. Mam vycitacich ufnukanych a manipulativnich mailu plnou schranku.![]()
A me ten jeji nazor neprekvapuje, antivaxerka, obdivovatelka Zemana a Burese, co cekat jinyho...![]()
Luna tvojí nebo její oslavě?
Evaeva mojí.
Luna
no, nemáš to lehký
Mě by zajímalo, jak by se k tomu postavila moje matka, bejt ještě mezi námi. Kdysi na starý kolena (celoživotně nenávidíc komouše a podobnou havěť) začala volit socany a brojit proti "kapitalistům" (a ne, nebyla žádnej chudák co by neměl co do huby)
a občas z toho byla výživná debata, kdy jsem se musela vypráskat dveřma... Je to bída v těch rozdělenejch rodinách, kolikrát pokládáš rodiče za celkem příčetný, a pak se nestačíš divit ![]()
A muhehe!
https://twitter.com/eastern_border/status/1514970639052189700
Národ zlodějský svoloče v nejčistší podobě aneb kterak okradli zloděje ![]()
trefnej komentář na novinky.cz
Íránci dodají burky, Botswana výzbroj, Mali bojové slony, Eritrea výpočetní techniku a rusácká supervelmoc je na světě ????
![]()
barbucha Já teda nejsem žádnej politolog, ale mně ti dřívější socani nepřišli tak sockoidni jako dnes. Prostě měly ty svý témata ale nebyly tak kontroverzní. Babička taky volila vždycky ČSSD, druhá strana rodiny taky, ale třeba na Babiše se už nechytli, to už bylo moc. Takže bych úplně ty bývalé sockare nezatracovala, oni tihle soudobí protiputinovsky magoři nebo minimálně ti antiuprchlicky magoři jdou napříč politickým spektrem.
Karja no přesně tak sociální demokracie je validní politický směr. Ale ten babisuv a pitomiuv populizmus útočící na nejnižší půdy s normální politikou nic nemá.
Luna presmeruj to do spamu
ja rekla ze zadnou oslavu delat nebudu protoze nechci a slus.
viktorka_od splavu No naposled to preziju. Ale priznam se, ze vsechny letosni oslavy uz me fakt zmahaji. S kamaradama, v praci, s rodinou
A tahle bude posledni. Uz chci klid.
Luna ja se rozhodla, ze uz nikdy nebudu delat nic, co nechci.
viktorka_od splavu To delas dobre, ja k tomu taky speju.
Treba jsem se letos ve skole vysrala na velikonocni tvoreni a deckam rekla: Me strasne nebavi vsechny ty kralici hlavy, debilni kurata a kycovity zapichy. Budem malovat co nas bavi.![]()
A dobry!
Luna tak tys uz k tomu mela nakroceny, tak to nepoustej
viktorka_od splavu nee nepustim.
Ale chce to systematickou praci. Furt.
Luna no to prave vubec zadnou praci nechce![]()
viktorka_od splavu Tak ja na tom musim makat furt, ja mam panickou hruzu, ze se nezavdecim vsem. Ucim se to mit u...
Luna no vsak v tom to prave je. nedelat nic, zadny zavdecovani, proste nic
viktorka_od splavu moje slova... Stejně to nejde
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my