Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline Kokoska
34678 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 17:54

Luna stejne se vsem nezavdecis, i kdyby ses pretrhla, tak uz to vem smahem. Ono je toho porad dost, co clovek fakt musi, kdyz nezije sam, takze je fakt ulevny odbourat aspon to "mela bys to delat, protoze se to tak dela, vzdycky jsme to delali!" To bylo diveni pred lety, ze nebudeme na Velikonoce barvit vejce! Ze s muzem neslavime narozeniny. Ze na Bozi hod nepecu husu s knedlikama a dvojim zelim, ale snime zbytky stedrovecerniho kapra a mame klidny dopoledne. Atd. Atd.

Offline viktorka_od splavu
49201 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 18:29
Offline Karja
44477 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 20:10

Kokoska A vokna máš umyty?:-D

49201 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 20:14
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. dubna 2022 20:33

Karja no ty vokna teď pořád řešily ženský na cvičení, tam jsou dvě takový hyperaktivní. Já si říkala, když o tom poprvé začly, že se myly nedávno (měla jsem tu firmu). A ono to bylo někdy v říjnuJsou pořád dobrý, myslím, že příští jaro to jistí.

Offline Karja
44477 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 20:38

Evaeva No jako na to jsou ujetý teď hodně i mladý žensky! Nechápu myslela jsem, že je to z kategorie našich maminek. Jsme OT jak blázen:-D končím. 

Offline Kokoska
34678 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 21:08
Reakce na Karja:

Kokoska A vokna máš umyty?:-D

​Jasne ze jo, uz od Vanoc! Teda aby bylo jasno, jde o Vanoce 2021, ale spis to byl  tak  nejak konec listopadu.

Offline DruI
5562 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 21:09

Evaeva Já nejsem okna schopná umýt sama a nebudu radši přiznávat, jak dlouho se na to chystám pozvat nějakou firmu

Online Isca
4889 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 21:09

EvaevaZnámá kdysi dávala k dobru, jak známá jejích  rodičů, takto brněnská umělkyně, zamyšleně pronesla před hosty : "Myslela jsem, že když jsem ty okna sedm let neumyla, že už přes ně už nepůjde vidět. A ono je." 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. dubna 2022 21:18

DruI Kokoska mluvíte mi z duše

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. dubna 2022 21:19

Karja já to nechápu, tohle jsou tak o deset let starší paní, taky bych to do nich neřekla.

Online Pinot Noir
29788 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 21:21
Reakce na Isca:

EvaevaZnámá kdysi dávala k dobru, jak známá jejích  rodičů, takto brněnská umělkyně, zamyšleně pronesla před hosty : "Myslela jsem, že když jsem ty okna sedm let neumyla, že už přes ně už nepůjde vidět. A ono je." 

​Tak to můžu potvrdit. Zhruba od třetího roku se to přestane zhoršovat. 

(Dělám si legraci, ale zase ne moc.)

49201 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 21:30
Reakce na Pinot Noir:

​Tak to můžu potvrdit. Zhruba od třetího roku se to přestane zhoršovat. 

(Dělám si legraci, ale zase ne moc.)

si legraci nedělám. je to nemlich stejný jak s utíráním prachu a prostě ve chvíli, kdy by mi to začlo vadit tak to umyju, ale pokud mi to neva tak to nedělám. když se do mě někdo kvůli tomu naváží, tak ho buď pošlu někam nebo, pokud je to osoba, které se chci zavděčit @luna! tak to "kvůli ní" udělám.. teda, jsem udělala. v budoucnu už nic takovýho neplánuju, páč jsem se rozhodla přestat být potěšitelka

pár let zpátky jsem ta okna nemyla tři roky a pak jsem se teda odstěhovala, ale nemyslím si že by se to ještě nějak měnilo, ten prach už taky nevytvoří větší vrstvu, to odfoukne:-P

Online Isca
4889 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 21:57

viktorka_od splavuKlasický "nad jeden centimetr to odpadne samo"já mám teda určitou uklizenost ráda, protože mi to pomáhá k tomu pocitu "organizovanosti" , kterej k svýmu přežití vzhledm k svý celkový nevyrovnanosti tu a tam  potřebuju, ale učím se rozlišovat, kdy mi to pomůže, a kdy se myšlenkou na úklid zbytečně stresuju. 

49201 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 22:00

Isca no, právě. to přeci neni o tom, že když mě uklízení nebaví, tak nebudu nikdy uklízet, ale že uklízím jen když mám pocit, že to potřebuju. což já kolem sebe takovou tu rovnováhu a volnej prostor potřebuju hodně moc, ale klidně zaprášenej

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. dubna 2022 22:02

Pinot Noir ono to tak ale fakt je. Po umytí byly krásně čistá, fakt jsem si toho všímala, pak se to asi dva měsíce zhoršovalo, a teď už jsou zase na svym a prakticky nezměněné vydrží aspoň rok

Offline barbucha blogger
35652 příspěvků moje polička 17. dubna 2022 22:57
Reakce na Karja:

barbucha Já teda nejsem žádnej politolog, ale mně ti dřívější socani nepřišli tak sockoidni jako dnes. Prostě měly ty svý témata ale nebyly tak kontroverzní. Babička taky volila vždycky ČSSD, druhá strana rodiny taky, ale třeba na Babiše se už nechytli, to už bylo moc. Takže bych úplně ty bývalé sockare nezatracovala, oni tihle soudobí protiputinovsky magoři nebo minimálně ti antiuprchlicky magoři jdou napříč politickým spektrem. 

​No šlo spíš o to, že k těm socanům naskákaly mraky "bejvalejch" komoušů, a ještě k tomu se tam uchytili takoví prezenti jako Tvrdík, mladej Březina... o Šloufovi, Zemanovi a Grossovi ani nemluvě. Jeden každej z nich chtěl to dobro lidu, že jo.

Offline Karja
44477 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 08:45

barbucha Jj určitě,jen bych neusuzovala, že kdo volil v minulosti socany tak je ted proputinovskej, to volební spektrum se hrozně změnilo..

Offline barbucha blogger
35652 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 10:40

Karja 

To jo... nikdy nevíš jak se kdo zvrhne.

Offline Kokoska
34678 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 10:55

Evaeva mne radost z umytych oken kazi dest, ktery pravidelne prichazi nejdele za 2 dny po umyti. Mohla bych s tim delat obchodnika s destem.