711990 https://manipulatori.cz/zadna-epidemie-tuberkulozy-se-v-cr-nekona/ tady píšou o pravděpodobnosti nákazy
Aktuální česká politická situace
continuity Dík za tu esej. Je to bohužel asi úplně přesné.
Mě to říkala kamarádka lékařka s těmi nemocemi taky. Ale spíš než choleru zmiňovala škrkavky a jiné parazity. Ty deti se dooockuji, takže ty běžné nemoci budou výhledově v pohodě.
Choleru beru jako problém hlavně hygienický, přímo z člověka na člověka se nepřenáší, ale infekční je podobné jako žloutenka A. S tou si naše zdravotnictví a hygienická služba umí dost razantně poradit.
711990 jo, tihle plašiči umí člověka znejistět. Když jsem byla malá, babička měla tuberkulózu. Bydlela s náma v bytě a pokud vím, tak jsme k ní akorát nesměli chodit na moc dlouho do pokoje a nosívala roušku, ale určitě ne pořád. Jinak normální provoz domácnosti. Ale tehdy se teda ještě očkovalo.
Moj dedko na tbc zomrel. Bolo to pred 30 rokmi a vsetcj sme potom boli sledovani nejaky cas. A nikto sme sa nenakazili. Mozno preto ze vtedy este sa ockovali, neviem ako je to dnes
711990 zachovej klid:) Zrovna včera nějaký doktor (ale ne "pěšák", mluvil i o UA pointech,...) říkal, že se žádný nárůst neobjevil.
Evaeva tak dobry!:)
Chichichi.... Jo, rozdávat z cizího, to by uměli :-)
Jak jsem pred casem psala o Leile, studentce, ktera uvizla v Chersonu, tak dobra zprava, dostala se odtud, je ve vlaku a miri do Uzhorodu.
Je to ona?
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/stastny-konec-leila-z-chersonu-je-zpet-v-praze-40394295
Kokoska ano, je to ona. Znaji se se synem z tabora Letni herecka skola, byla tam lektorka, myslim, ze ucila tanec. Ma vystudovanou prazskou konzervator, obor muzikal.
andulka01 lol, pravy komunisti![]()
nika moc hezke devce. Hlavne ze je v poradku.
nika To je super, že ten příběh ma stastny konec. A že s babičkou musely pěšky, jak jim tu někdo empatický radil.

nika Opravdu krásná slečna.
Sweet Potato skoda, ze si pamatuju, jak řval na Vojtecha Jmeno! Kdo to rekl! Reknete jmeno!
Kokoska Nebuďte slušnej!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my