Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline Fiction
1640 příspěvků moje polička 31. října 2022 15:37
Reakce na barbucha:

Kristepane, to budou volební debaty s Burešem! Bude tam mečet sólo, s ním si nikdo ani neškrtne (zejména slušnej člověk ne).

​Z toho je mi špatně. Jak to zas bude nekulturní, už tu jeho intonaci vůbec netoleruju. Já doufala, že si je vědom, jak přes své veliké úsilí nepochodil s Nagyovou a na kandidaturu se vykašle. No, budeme to muset vydržet.

Offline viktorka_od splavu
49183 příspěvků moje polička 31. října 2022 16:22

barbucha mi celkem neni jasny co kdo ocekaval od dona pabla. 

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 31. října 2022 16:26

razorblade to teda doufám, že by nepodepsal, jenže Hradu furt všechno prochází a mě to strašně vytáčí. 

barbucha Opravuji - zklamává mě tato vláda, že tam Blažka nainstalovala. Vůbec jsem nečekala, že by tam tenhle křivák mohl být. A jestli si ho z nějakého důvodu dopsadil Hrad... tak u mě vláda PF ztrácí hodně bodů (a to jim držím palce úplně moc).

Offline Sweet Potato
40130 příspěvků moje polička 31. října 2022 17:07
Reakce na Fiction:

​Z toho je mi špatně. Jak to zas bude nekulturní, už tu jeho intonaci vůbec netoleruju. Já doufala, že si je vědom, jak přes své veliké úsilí nepochodil s Nagyovou a na kandidaturu se vykašle. No, budeme to muset vydržet.

​Pochodil, nepochodil... v podstatě neznámou ženskou dotlačil do 2.kola, v něm pak neskončila zrovna s nulou. Jako test se mu to myslím osvědčilo. Ty hlasy nedostala ona, ale on, který ji držel za ruku.

Offline Fiction
1640 příspěvků moje polička 31. října 2022 18:38

Sweet Potato Já ti rozumím, ale nechci to tak přijmout.

Offline Sweet Potato
40130 příspěvků moje polička 31. října 2022 18:56

Fiction Tomu zas rozumím já, strašně chci věřit, že ten pokusný míček nebude nic platný, ale je mi ouzko, ne že ne.

Offline OliveOyl
1960 příspěvků moje polička 31. října 2022 19:41
Reakce na Fiction:

​při tý polízanici se soudem mu nic jinýho nezbývá, než kandidovat.

To zas bude v álejích nablito

Offline RoSa
10094 příspěvků moje polička 31. října 2022 19:54

razorblade už se ví, kdo je ta paní z Hradce? výborná!!!

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 31. října 2022 20:44

RoSa vi... zalozila si asi Twitter, ale samozrejme overit, zda je to opravdu ona, nedokazu :))

Offline jerry
11141 příspěvků moje polička 31. října 2022 23:50

Bureš na Hradě

Offline barbucha blogger
35632 příspěvků moje polička 01. listopadu 2022 09:48

Prej povede pozitivní, empatickou kampaň

Myslím, že si nějakou tu debatu s protikandidátem nenechám ujít!

Offline jerry
11141 příspěvků moje polička 01. listopadu 2022 10:37

barbucha 

Toť otázka, co si Bureš představuje pod slovy "pozitivní, empatický".

Nejspíš má na mysli zase nějaké výjezdy v obytňáku spojené s rozdáváním koblih a buřtů.

Offline barbucha blogger
35632 příspěvků moje polička 01. listopadu 2022 10:41

jerry 

Já si spíš představuju obvyklý mečení ako sa všeci proti němu spikli! (už s tím pozitivně a empaticky začal, anžto on kandiduje sám, ale pětikoalícia má tri kandidáty!!)

Offline stes
9110 příspěvků moje polička 01. listopadu 2022 10:49

Já si snad ty jeho debaty pustím...když se člověk oprostí od faktu, že tenhle zločinec má tu drzost kandidovat, tak se aspon zasměju nad jeho kníííí, kňůůůů a vůbec nad jeho projevem

Offline Aranel
6547 příspěvků moje polička 01. listopadu 2022 11:15

Mně přijde hrozně smutný, že tím se ty volby zase zvrhnou do "proboha ať tam hlavně není Babiš".

Offline barbucha blogger
35632 příspěvků moje polička 01. listopadu 2022 12:00

https://en.chessbase.com/post/breaking-news-anatoly-karpov-in-hospital-after-incident

Karpov, nyní poslanec Dumy, ožratý ako zepelín vypadl tradičně z okna?

Offline continuity
42702 příspěvků moje polička 01. listopadu 2022 12:37

Aranel no jenže to si říkáme my, antibabis voliči. Spousta lidí by neměla bez Babiše vůbec na výběr, max tak Stredulu. To jsou taky voliči, aylt už se nám jejich názory líbí nebo ne. A pořád je lepší, aby volili, třeba i Babiše, než aby úplně vypadli ze systému a horovali pro Vrabla a spol. 

Pořád je dobré myslet taky na to, že v posledních volbách prišlo do koše cca 1milion hlasů lidi, kteří k volbám dorazili. 

Offline Marbuša
1410 příspěvků moje polička 01. listopadu 2022 12:42

Já se nějak nemůžu rozhodnout, jestli mě víc štve ta drzost Babiše kandidovat nebo že mu to jsou lidi, kteří jsou svéprávní, schopní hodit. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 01. listopadu 2022 12:49

Aranel a vis, kolik lidi ta antibabisovska kampan nastve a hodi mu to? 

Protoze at se nam to libi nebo ne, pro nektere je on ten pravy a dost z nich by mozna prece jen vahalo volit ho.  Ale pokud budou ze vsech stran slyset, ze Babise voli luzri, hlupaci, a tak, tak mu to hodi, protoze dost lidi nema pocit, ze nekdo jiny jim pomuze. A dost lidi se ma spatne, (nebo si to mysli) a oni na ty jeho slova slysi.

Takto vyhral i Zeman.

Offline barbucha blogger
35632 příspěvků moje polička 01. listopadu 2022 13:13

Candance 

A můžeš uvést způsob, jakým těmto lidem pomůže zrovna prezident?! Nebo jak si oni myslí, že by jim prezident pomoh? Z čeho pramení jejich pocit, že jim pomůže jedině Babiš na Hradě?