Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline Aranel
6547 příspěvků moje polička 01. listopadu 2022 13:40

continuity Jo, já jsem to myslela ze svého pohledu. Že úplně přestanu uvažovat třeba o Hilšerovi a svého kandidáta budu hodnotit jenom tím, jestli má ve druhém kole šanci Babiše porazit, případně třeba budu volit někoho, kdo bude mít podle průzkumů teoretickou šanci zvítězit v prvním kole, i když to nebude "srdcem". Jen prostě s tím záměrem, aby se Babiš nedostal na hrad.

Offline Aranel
6547 příspěvků moje polička 01. listopadu 2022 13:41

barbucha Pomohl by jim, protože pan Babiš jim vždycky pomohl, důchody zvedl, novou linku na tousťák vymyslel, všechny žaloby proti němu jsou účelovka, a když už má tolik peněz, přece nebude krást!

Seš tady nová nebo co?

Offline Antje
příspěvků moje polička 01. listopadu 2022 13:52

Tady mi pada wifi, lidi mrknete na fb ke Kmentovi na Tomase Kluse

Offline Sweet Potato
40130 příspěvků moje polička 01. listopadu 2022 13:58

Antje

Kde se vůbec vzala ta móda vysílat zpoza volantu? To si neuměj jinde ten telefon naštelovat?

Offline barbucha blogger
35632 příspěvků moje polička 01. listopadu 2022 14:11
Reakce na Aranel:

barbucha Pomohl by jim, protože pan Babiš jim vždycky pomohl, důchody zvedl, novou linku na tousťák vymyslel, všechny žaloby proti němu jsou účelovka, a když už má tolik peněz, přece nebude krást!

Seš tady nová nebo co?

Já bych to ale vážně chtěla vědět! Z jakýho titulu sázej ausgerechnet na prezidenta, že jim nějak ulehčí život. Přece nějakej argument musej mít, nebo ne?

Offline Turduspilaris
58 příspěvků moje polička 01. listopadu 2022 14:16

barbucha Babiš řekl, že hrozí, že by mohl být prezidentem někdo, kdo půjde na ruku vládě. Proto kandiduje. Stačí, když flustencům  s l í b í , že shodí vládu a ti se z toho radostí po.... a půjdou ho volit.

Offline rysamona
1104 příspěvků moje polička 01. listopadu 2022 14:18

barbucha já to vidím tak, že většina lidí ani neví jakou funkci má prezident, rozdíly obou komor parlamentu, princip státní správy a samosprávy apod. Krásné to bylo vidět teď v komunalkach. Nevolim ty co by realistický  mohli něco změnit, ale pan doktor byl na mě hodnej. Že v té samosprávě bude jen do počtu protože neví která bije. Viděla jsem u posledních prezid.voleb. nechci uprchlíky, volím Zemana. Že v tom reálné nemá šanci cokoli podniknou už ty lidi neřeší.

Offline Sweet Potato
40130 příspěvků moje polička 01. listopadu 2022 14:23

barbucha 

Pane prezidente - ústavní činiteli
píšu Vám stížnost že moje děti na mě zapomněly
jde o syna Karla a mladší dceru Evu
rok už nenapsali rok už nepřijeli na návštěvu

Vy to pochopíte
vy totiž všechno víte
vy se poradíte vy to vyřešíte
vy mě zachráníte
pane prezidente
já žádám jen kousek štěstí
pro co jiného jsme přeci zvonili
klíčema na náměstí

Pane prezidente a ještě stěžuju si
že mi podražili pivo jogurty párky i trolejbusy
i poštovní známky i bločky na poznámky
i telecí plecko Řecko i Německo - prostě všecko

Offline Sweet Potato
40130 příspěvků moje polička 01. listopadu 2022 14:27

Myslím, že je dost zakořeněná prezidenta coby novodobého krále, mocnáře. Koneckonců, vzpomeňme kult tatíčka Masaryka.

Turduspilaris To máš bohužel pravdu. To mu nahrává. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 01. listopadu 2022 14:28

Sweet Potato Přesně to jsem myslela. Pane prezidente.

Offline barbucha blogger
35632 příspěvků moje polička 01. listopadu 2022 14:40

Turduspilaris rysamona Sweet Potato 

Jo jo, to je ta potíž, že ty lidi nemaj ponětí... bylo by nanejvýš vhodný teď začít do omrzení opakovat (v rámci vlastenecký výchovy), co vlastně prezident může resp. a hlavně - nemůže.

Offline Sweet Potato
40130 příspěvků moje polička 01. listopadu 2022 14:44

Odbočím, psala mi Vita z Ukrajiny. Jsou v pořádku, ale 300 000 domácností v Kyjevě je bez elektřiny a vody. A poslala mi červenou kalinu.

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 01. listopadu 2022 14:59

Sweet Potato zrovna dnes dopoledne jsem na ně intenzivně myslela, tak uf...

Offline Aranel
6547 příspěvků moje polička 01. listopadu 2022 16:17

barbuchaSweet Potato to píše dobře, "argument" je, že přece sedí na hradě jako král a může teda třeba zlevnit trolejbusy.

Offline Lenka22
2623 příspěvků moje polička 01. listopadu 2022 19:28
Reakce na Marbuša:

Já se nějak nemůžu rozhodnout, jestli mě víc štve ta drzost Babiše kandidovat nebo že mu to jsou lidi, kteří jsou svéprávní, schopní hodit. 

​To budou ti samí, co volili Zemana, stejnej elektorát.

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 02. listopadu 2022 10:35

Já největší nebezpečí vidím v Babišově naoko pozitivní kampani. To "budu prezident co sjednocuje" vymyslel Mára skvěle. Když po Burešovi teď někdo půjde, tak to nahraje jeho stoupencům - on je přece hodný sjednotitel, ne psychopat co objíždí a rozeštvává lidi v zemi. Nerozhodnutí voliči se k němu taky díky tomu můžou přiklonit. 

Offline continuity
42702 příspěvků moje polička 02. listopadu 2022 10:35

Lamicka to Babiš dlouhodobě nevydrží. Odkope se při první otázce, která mu nebude příjemná. 

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 02. listopadu 2022 10:36

Sweet Potato musí to být hrozné a zima na krku

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 02. listopadu 2022 10:37

continuity snad! 

Offline Sweet Potato
40130 příspěvků moje polička 02. listopadu 2022 10:40