bram no prusery jsou, ale Babiš kandidát to fakt není. třeba v Moldavsku to nevypadá vůbec dobře.
Aktuální česká politická situace
continuity takže to, co avizovala tajné služby, bude pravda? Achne...
andulka01 já četla článek od Boháče na Voxpotu, máme asi stejně informace. Místní Vrábel je jak přes kopírák, taky podvodník a revoluci organizuje zo zahraničí.
a zatim v nemecku ![]()
viktorka_od splavu a co jako čekali? A to jim minulý týden prodali třetinu hamburského přístavu.. ještě to bude strašnej mazec. Všude.
Ty jsi vždycky taková pragmatická a nohama na zemi, budu ti věřit, tohle mě naplňuje mírným optimismem :)
Taky jsem ráda, že tu continuity máme ![]()
Svině. Dobytek.
viktorka_od splavu andulka01 přitom zrovna ta Čína bude náš problém za pár let, ne Rusko.
My fakt prodáme i tu oprátku, na které nás pak pověsí. ![]()
continuity no prave. kdybych si musela vybrat, tak jakoze je nesnasim, stokrat radsi pudu pod rusaka nez pod cinana. nemci jsou kratkozraci magori a jiste, nejsou v tom sami. ale konkretne na ne mam fakt pifku, protoze to tu ridi a kam nas vedou...
viktorka_od splavu no takto, ani pod jednoho.
Ale pokud to teď kardinálně neposereme, tak Rusko dostane na prdel tak, že bude nějakou dobu relativně snadné je držet na uzdě.
Čína je jiný příběh. Tady to celkem rozebral Svárovský.
https://blog.aktualne.cz/blogy/martin-svarovsky.php?itemid=43739
continuity cina nas nemusi obsazovat vojensky-proste si nas koupi. vlastne uz se asi stalo
ad Danuše ....
viktorka_od splavu no jenže Čína vojenská hrozba je. Že se nás to bezprostředně netýká, neznamená, že nebude mít na nás dopad. protože se taky může stát, že USA budou mít plné ruce práce s Čínou ana Rusko jim nezbyde čas a energie.at to myslí o USA dnes kdo chce co chce, byli bychom bez nich dnes s Ruskem v pěkném pytli.
continuity Hele ale to já si myslela před pěti lety taky, že to Drahoš proti němu dá. Tak snad máš pravdu. Ne, že bych byla úplně pesimistická, ale strach z toho mám.
continuity ja nerikam ze neni hrozba, rikam, ze jsme v prdeli takjaktak
Marbuša jenomže Zeman nebyl tak nepřijatelný.
Jasné, pokud ze sebe budou všichni novináři dělat morální majáky a bez přestání tepat hlavně do těch přijatelných kandidátů, máme problém. Babiš je nevolitelny pro obří část společnosti. To je v dvoukolovém systému větší problém než nižší podpora.
continuity Snad jo. Snad je na maximu svých voličů. Nakonec, proč z toho mít depku čtvrt roku dopředu, když to může dopadnout dobře! Jak jsi psala pár komentů zpět - máme po dlouhé době dobrou vládu, senát taky dobrý, tak kdyby nebylo války na Ukrajině, tak je to fajn. Spíš poloplná sklenice než poloprázdná.
viktorka_od splavu ale v prdeli nejsme kvůli Číně, ale kvůli tomu, že svoje hodnoty vyměníme i s ďáblem za 26 stupňů v obýváku.
continuity ano.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my